Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για σχεδόν 50 χρόνια, Gobelins, l'Ecole de l'εικόνα έχει ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς στους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας, διαδραστικό σχεδιασμό και την ψυχαγωγία. Γνωστό ως ένα από τα καλύτερα σχολεία στον κόσμο, Gobelins προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας, Κινούμενα κινηματογράφο, 3D Animation, Σχεδιασμός κίνησης και Video Gaming.

Gobelins, l'Ecole de l'εικόνα έχει αναπτύξει μια σειρά από προγράμματα και διεθνείς υπηρεσίες για να καλύψει τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών, επαγγελματιών, σχολεία, επιχειρήσεις, φεστιβάλ, ακόμα και πολιτιστικές υπηρεσίες των πρεσβειών.

ANIMATED ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ

4 χρόνια με πλήρη απασχόληση: Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να ελέγξουν τις παραδοσιακές και ψηφιακές τεχνικές animation (2D και 3D) ακόλουθες επαγγελματικές μεθόδους σε συνθήκες στούντιο κινουμένων σχεδίων, που επιτρέπει στους μαθητές να συλλάβει κάθε βήμα του σχεδιασμού και της παραγωγής ταινιών, καθώς σταδιακά τον εξοπλισμό τους με όλα τα οι δεξιότητες που αναμένεται να είναι σε θέση να εργαστούν σε ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

3D Animation

1 χρόνος πλήρους απασχόλησης: Αναλυτική πρόγραμμα 3D Animation χαρακτήρων που διαθέτει συνέδρια με διεθνή animation και video game εμπειρογνώμονες, η παραγωγή ενός ατόμου τροχούς demo και 3 μηνών οικοτροφείο με μια έκθεση κατάρτιση να γραφτεί. Το μάθημα αυτό είναι μια ευκαιρία για την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων επίπεδο σε σκηνοθεσία, υποκριτική και την κίνηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

3 χρόνια με πλήρη απασχόληση: επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες, διδάσκεται σε συνδυασμό με εμπειρογνώμονες από διάφορες πρακτικές, έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν επαγγελματική επιτεύγματα ποιότητας. Κατάρτισης που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες μορφές: συμβατικά μαθήματα, συνέδρια, βασικά μαθήματα και εργαστήρια με θέμα γύρω από τη δημοσιότητα, τη φωτογραφία τροφίμων, τη μόδα, την ομορφιά και την αρχιτεκτονική.

Motion Design

1 χρόνος πλήρους απασχόλησης: δεξιότητες Διεύρυνση των μαθητών σε μια περιοχή που επιδιώκεται όλο και περισσότερο μετά από επαγγελματίες: σχεδιασμός κίνημα. Αυτό το πεδίο παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να δημιουργήσει επικοινωνιών προσαρμοσμένα στο κινητό υποστηρίζει και νέους χώρους επικοινωνίας, για να οργανώσετε τα μηνύματα από το συνδυασμό των τριών φορέων σχεδιασμού κίνησης: κινούμενες εικόνες, την τυπογραφία στην κίνηση και ηχητικός σχεδιασμός.

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ

1 χρόνος βαθμό Εξειδικευμένες Μεταπτυχιακό: Πρόγραμμα "Interactive Digital Εμπειρίες", συνέλαβε με το CNAM / ENJMIN, είναι η πρώτη του είδους της στη Γαλλία. Η δύναμη αυτού του προγράμματος είναι ότι προετοιμάζει μηχανικούς υψηλού επιπέδου, γραφίστες και ειδικούς της πληροφορικής για να γίνουν ειδικοί στο σχεδιασμό και τη δημιουργία των παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, τα κοινωνικά δίκτυα, τερματικούς σταθμούς και εγκαταστάσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

GOBELINS - L'école de l'image

Η Γαλλία είναι σήμερα η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός κινουμένων σχεδίων στον κόσμο και ο ευρωπαϊκός ηγέτης. ... [+]

[-]
Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

GOBELINS - L'école de l'image

Με βάση την εμπειρία της και την παγκόσμια φήμη στον τομέα του animation χαρακτήρα, Gobelins συνέλαβε μια εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση σε 3D animation χαρακτήρα ... [+]

Με βάση την εμπειρία της και την παγκόσμια φήμη στον τομέα του animation χαρακτήρα, Gobelins συνέλαβε μια εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση σε 3D animation χαρακτήρα που τα προφίλ έχουν υψηλό απαίτησε. Αυτό το πρόγραμμα έχει χτιστεί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών που προέρχονται από τα καλύτερα 3D animation στούντιο και περιλαμβάνει hands-on ασκήσεις για να κυριαρχήσει την κατεύθυνση, κινήσεις και ενεργούν ικανότητες.... [-]

Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS