Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IFALPES - Γλώσσα σχολείο στο γαλλικές Άλπεις, στις όχθες της λίμνης Annecy περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία των γαλλικών ως ξένης γλώσσας. Το κέντρο μας είναι μικρό. Δεν χάνονται, και οι καθηγητές μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας. IFALPES απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το σχολείο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το ΟΞΙΣ School of Management. Από 170 έως 200 ενήλικες σπουδαστές από 50 χώρες κάθε μήνα έρχονται για να μάθουν Γαλλικά σε IFALPES. Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, μπορείτε να συνδυάσετε τη μελέτη της γαλλικής γλώσσας στη Γαλλία στις Άλπεις και απολαύστε την κουλτούρα και τη φύση των βουνών και λιμνών.

Κατάλυμα

Υπηρεσία Διαμονή IFALPES αναλαμβάνει να ταιριάζει με τον τύπο του καταλύματος σύμφωνα με τις επιθυμίες σας για όλη την περίοδο της διαμονής σας.

Στην οικογένεια: με πρωινό ή ημιδιατροφή, ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα με άλλους φοιτητές στούντιο Φοιτητική κατοικία Residence βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ή κοντά σε αυτό. Από το σχολείο σε όλους τους χώρους της κατοικίας μπορεί να φτάσει με λεωφορείο, ποδήλατο ή με τα πόδια.

Όλα τα καταλύματα κράτηση από την Κυριακή έως Σάββατο.

Το κόστος των υπηρεσιών για την επιλογή και την κράτηση του καταλύματος Οργανισμού Πληρωμών είναι 40 € για κάθε φοιτητή, για διαμονή μικρότερη του ενός μήνα και 70 € για διαμονή μεγαλύτερη από ένα μήνα. Για να κλείσετε θέση της κατοικίας πρέπει να καταβάλει προκαταβολή των 200 €. Πληρωμή γραφεία των υπηρεσιών πρόσληψης περίβλημα αφαιρείται από το προπληρωμένο και προπληρωμής ισορροπία (160 € ή 130 €) αφαιρείται ως πληρωμή του ενοικίου του 1ου μήνα. Οι υπηρεσίες της Υπηρεσίας για την επιλογή της στέγασης που καταβάλλεται σε κάθε αλλαγή της κατοικίας (40 €)

Πώς είναι η άφιξη;

Δεν έχει σημασία πού ζείτε - μια γαλλική οικογένεια ή σε ένα διαμέρισμα - είναι καλό να οργανώσει την άφιξή σας, ενημερώνει εκ των προτέρων την οικογένεια ή ιδιοκτήτης / φοιτητική κατοικία για την ημερομηνία και την ώρα της άφιξής σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Οι μαθητές εργάζονται για τη βελτίωση της γραμματικής και του λεξιλογίου τους, καθώς και γραπτή και προφορική κατανόηση. Η έμφαση γίνεται στην επικοινωνία στα γαλλικά. ... [+]

Οι μαθητές εργάζονται για τη βελτίωση της γραμματικής και του λεξιλογίου τους, καθώς και γραπτή και προφορική κατανόηση. Η έμφαση γίνεται στην επικοινωνία στα γαλλικά. Θα μελετήσει επίσης γαλλική κουλτούρα και θα λάβουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες στη διάρκεια των μαθημάτων τους: το κρασί και γευσιγνωσία τυριών, επισκέψεις σε τοπικές αγορές κλπ ..

Η υπηρεσία στέγασης IFALPES θα βρείτε το πιο κατάλληλο τύπο της κατοικίας για να ταιριάζει με την επιλογή σας. Οι χώροι διαμονής, μοιράζονται διαμερίσματα, στούντιο ή κοιτώνες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ή στα προάστια της πόλης. Από το σχολείο, που είναι προσβάσιμα με το λεωφορείο, ποδήλατο ή με τα πόδια.... [-]

Γαλλία Annecy
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

IFALPES Summer in Annecy, France

IFALPES Winter in Annecy, France