Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

10 καλοί λόγοι για να επιλέξετε ISTEC

  • Για την αποτελεσματική προετοιμασία για τον κόσμο των επιχειρήσεων - Το Διεθνές εύχρηστο και με πάνω από 80 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλες τις ηπείρους - Ασφάλειες εξατομικευμένη υποστήριξη - Ευημερία μέσω δυναμικών ενώσεων - Α αρθρωτή διαδρομή κατάρτισης που χτίζετε σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα σχέδια σας - Πολλές επαγγελματικές ειδικότητες - μια εμπειρία πάνω από 50 χρόνια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Ένα σχολείο στην καρδιά του Παρισιού, απολαμβάνοντας μια θέση σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο - οι εταίροι Business Network και ισχυρό Απόφοιτοι - Απασχολησιμότητα εγγυημένα!

Στην καρδιά ενός μεγάλου ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου

Η ISTEC βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής του Παρισιού, κοντά στο Canal Saint-Martin και κοντά στο πολιτιστικό κέντρο της Villette. Η θέση του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό οικονομικό κέντρο: Παρίσι και την περιοχή της, επιτρέπεται η ISTEC να αναπτύξει ένα δίκτυο των συνεργαζομένων εταιριών και συμμετέχουν στη ζωή και την ανάπτυξη του σχολείου. Οι φοιτητές για πρακτική άσκηση τους και τις αποστολές τους σε επιχειρήσεις, να επωφεληθούν άμεσα από αυτή τη στρατηγική τοποθεσία.

Στο πλαίσιο μιας εταιρικής σχέσης με την Ομάδα IGS, ISTEC βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, σε 12 rue Alexandre Parodi στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού και απολαμβάνει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, σύγχρονο και κατάλληλο απαιτήσεις υποδομής τεχνολογία του ΧΧΙ αιώνα. Χιλιάδες φοιτητές από διάφορα προγράμματα και εθνικοτήτων πάει εκεί για να έχουν επίσης κοινά έργα και τους εκπαιδευτές.

Jemmapes Campus: Επίσης, ISTEC έχει μια άλλη πανεπιστημιούπολη αφιερωμένη σε αυτό, που βρίσκεται κατά μήκος του Canal St Martin, 5 λεπτά με τα πόδια από την πρώτη πανεπιστημιούπολη Rue Alexandre Parodi. Εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες σεμιναρίων, συναντήσεων και χαλάρωσης, το Campus περιλαμβάνει: - Κέντρο Μελετών και Έρευνας σε ISTEC - CERI - τις συμπράξεις υπηρεσιών και επιχειρηματικών σχέσεων, - η Σύλλογος Αποφοίτων, - Γραφεία Σύλλογοι.

Αυτή η πανεπιστημιούπολη, σε ένα ιστορικό βιομηχανικό κτίριο, είναι πλήρως επιπλωμένο σε ένα πνεύμα «διεθνές ταξίδι».

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

ISTEC

Περάστε 3 εβδομάδες σε Παρίσι για μια εκπληκτική ακαδημαϊκή και πολιτιστική εμπειρία ... [+]

Περάστε 3 εβδομάδες σε Παρίσι για μια εκπληκτική ακαδημαϊκή και πολιτιστική εμπειρία

ΣΤΟΧΟΙ

Για να δώσει στους σπουδαστές μια καλύτερη γνώση και εμπειρία της χώρας, τον πολιτισμό, τη γαλλική και ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον και τη γαλλική γλώσσα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων στο Παρίσι, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τρία μαθήματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα (γαλλικά και την ευρωπαϊκή οικονομία για 2 μονάδες, η γαλλική βιομηχανία πολυτελών για 2 μονάδες και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρώπη: μια διαπολιτισμική προσέγγιση για 2 μονάδες) και ένα γαλλικό πορεία συζήτησης, η οποία βρίσκεται για 20 ώρες.... [-]

Γαλλία Paris
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά