Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Jean Moulin Lyon 3, ένα πανεπιστήμιο ανοίξει στον κόσμο

Στην καρδιά της Λυών και Bourg-en-Bresse, Jean Moulin Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα χώρο μάθησης και έρευνας επικεντρώθηκε σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Με 7 διδακτορικές σχολές και 19 ερευνητικές μονάδες, αναπτύσσει διεπιστημονική έρευνα σε σχέση με τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας.

Μέλος του Πανεπιστημίου της Λυών, φιλοξενεί περισσότερους από 28 000 φοιτητές και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης στο πλαίσιο της ποιότητας της εκπαίδευσης, συμβάλλουν στην πνευματική και προσωπική ανάπτυξη.

Με πάνω από 5 000 διεθνείς φοιτητών που εγγράφονται κάθε χρόνο, πολλές συνεργασίες στον κόσμο και τα έργα της επιστημονικής συνεργασίας με ξένα πανεπιστήμια, η μάρκα Πανεπιστήμιο Jean Moulin θα διεθνοποίησης της με την προώθηση της κινητικότητας των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών.

Βασιζόμενος πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για την ισότητα των ευκαιριών αποτελεί συνεχή μέριμνα για το Πανεπιστήμιο Jean Moulin Lyon 3, η οποία επιβεβαιώνει την πεποίθησή του ότι η διαφορετικότητα και η ιδιαιτερότητα είναι πλούσια και ότι ο καθένας μας είναι, επίσης, ορίζεται από τις διαφορές τους.

Πλήρως προσηλωμένη στην κοινωνικο-οικονομικούς εταίρους, Jean Moulin Πανεπιστήμιο επιδιώκει να συμβάλει στην επιτυχία των μαθητών και την απασχολησιμότητά τους, ιδίως με την ενθάρρυνση της πρακτικής άσκησης, εναλλασσόμενο και την επιχειρηματικότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Jean Moulin Lyon 3 University

Οι φοιτητές που εγγράφονται στο DEUF επωφελούνται επίσης από μια εκπαιδευτική διδασκαλία (ανάλογα με τα μαθήματα που μελετώνται) κατά τη διάρκεια της οποίας συναντώνται μ ... [+]

Επίπεδο σπουδών: Όλα τα επίπεδα σπουδών

Εισαγωγή στο γαλλικό πολιτισμό και πολιτισμό: 10 ώρες ανά εξάμηνο / 3 μονάδες Μαθήματα επιλογής: Μαθήματα που θα επιλεγούν σε όλες τις σχολές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα, ανατρέξτε στον κατάλογο μαθημάτων.

Ημερομηνία άφιξης:

Εξάμηνο πτώσης: αρχές Σεπτεμβρίου για όλους τους το... [-]
Γαλλία Λυών
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

Το πρόγραμμα SELF έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη σημαντική βελτίωση του επιπέδου γνώσης του μαθητή στη γαλλική γλώσσα, την πιθανή εκπλήρωση των απαιτήσεων του πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών στο σπίτι και την επακόλουθη μεταφορά πίστωσης.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το πρόγραμμα SELF είναι ένα πρόγραμμα εξαμήνου ή ένα ετήσιο πρόγραμμα.

Αρχίζει συνήθως στα τέλη Αυγούστου / αρχές Ιανουαρίου και λήγει στα μέσα Δεκεμβρίου / τέλη Απριλίου.... [-]

Γαλλία Λυών
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Campus