Paris Academy of Art

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Παρουσίαση - Δέσμευση

Η Paris Academy of Art είναι ένα ινστιτούτο τέχνης αφιερωμένο στις τεχνικές ζωγραφικής και ζωγραφικής υψηλού επιπέδου.

Η Ακαδημία είναι ανοιχτή σε όσους, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα ή το υπόβαθρο, θέλουν να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτευχθούν με ρεαλιστική ζωγραφική ή ζωγραφική.

Με την εγγραφή σας στην Paris Academy of Art του Paris Academy of Art , παρακολουθείτε αυτά τα αξιοθαύμαστα βήματα και συνεχίζετε μια αυστηρή, απαιτητική, καλλιτεχνική παράδοση με βάση την αριστεία. Όπως και σε άλλους καλλιτεχνικούς κλάδους, η ζωγραφική και η ζωγραφική απαιτούν ακριβή και αυστηρή εκπαίδευση, καθοδηγούμενη από τους καλύτερους καλλιτέχνες. Η Paris Academy of Art προσφέρει ένα εστιασμένο, προσανατολισμένο στην αριστεία περιβάλλον που ευνοεί αυτή την εκπαίδευση.

Υπογραμμίζει επίσης τη σχέση καθηγητή-φοιτητή, βοηθώντας τον μαθητή να σημειώσει πρόοδο υπό τις καλύτερες συνθήκες. Τα μεγέθη των τάξεων της Paris Academy of Art του Paris Academy of Art είναι μικρά και κάθε μαθητής παρακολουθείται μεμονωμένα.

Μέχρι το τέλος της εποχής τους στην Paris Academy of Art του Paris Academy of Art , οι μαθητές θα έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε ποικίλους τομείς όπως κινηματογράφο, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια και εικονογράφηση. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να εργάζονται ως ελεύθεροι καλλιτέχνες. Όποια και αν είναι η επιλογή τους, η Paris Academy of Art του Paris Academy of Art θα τους προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν το στόχο τους.

Ιστορία - Αναγέννηση

Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, η παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών ήταν απαραίτητη για μαθητευόμενους καλλιτέχνες. Μόνο έμαθαν ότι σχεδίαζαν εκεί, έτσι ώστε οι φοιτητές να εγγραφούν και σε ιδιωτικές ακαδημίες όπου θα ασκούσαν την κατάρτιση από ζωντανά μοντέλα και θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Η αρχή του εικοστού αιώνα σήμανε την εμφάνιση της σύγχρονης τέχνης και την απόρριψη των αυστηρών κανόνων που διδάσκονταν στις ακαδημίες. Αντιμέτωποι με αυτή τη νέα κατάσταση, οι ακαδημίες υποχώρησαν. Ευτυχώς, πολλοί φοιτητές που εκπαιδεύτηκαν σε αυτές τις ακαδημίες ήρθαν από το εξωτερικό, ιδίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικοί από αυτούς ήταν σε θέση να ιδρύσουν στούντιο στις χώρες καταγωγής τους, διαιωνίζοντας έτσι την τεχνική της ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ορισμένοι αγγλοσαξονικοί καλλιτέχνες επέστρεψαν στην Ευρώπη και ίδρυσαν σχολεία, φέρνοντας έτσι τη διδασκαλία της ακαδημαϊκής και ρεαλιστικής ζωγραφικής και ζωγραφικής πίσω στην Ευρώπη.

Αλλά κανένα από αυτά τα σχολεία δεν ήταν στο Παρίσι! Η Paris Academy of Art , ως εκ τούτου, θέλει να φέρει μια μεγάλη ακαδημία πίσω στο Παρίσι και να συνεχίσει τη διδασκαλία που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της καλλιτεχνικής μας κληρονομιάς.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Μέθοδος - Αριστεία

Η μέθοδος μας είναι σταδιακή και εντατική και ακολουθεί εκείνη που χρησιμοποιήθηκε στα παριζιάνικα στούντιο του δέκατου ένατου αιώνα.

Κάνει τους σπουδαστές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να έχουν μια καριέρα ως καλλιτέχνης υψηλού επιπέδου.

Υποστηρίζεται από τέσσερα θεμέλια:

  • η διδασκαλία των θεμελιωδών στοιχείων της ζωγραφικής και της ζωγραφικής βασιζόμενη στους κυρίους της Ιταλικής Αναγέννησης.
  • ατομική επίβλεψη: κάθε φοιτητής ωφελείται από την εξατομικευμένη εποπτεία, μέσω της παρατήρησης και της ανάλυσης του έργου των άλλων είναι απαραίτητη ·
  • ελεγχόμενη εξέλιξη: πρέπει να αποκτηθεί κάθε βήμα της διαδικασίας εκμάθησης, που καθορίζεται εκ των προτέρων με τους εκπαιδευτές, πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
  • οδήγηση και επιθυμία για εργασία: οι σπουδές είναι πλήρους απασχόλησης (περισσότερες από έξι ώρες την ημέρα πέντε ημέρες την εβδομάδα), επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν την αυτοπειθαρχία που θα είναι απαραίτητη για τη μελλοντική επαγγελματική τους ζωή.

Τοποθεσίες

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Γαλλία

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη