Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε;

Ένας επιταχυντής Creative Καριέρα

Το Design School Open γεννήθηκε από τη συνάντηση της παθιασμένοι άνθρωποι και επαγγελματίες της εκπαίδευσης που ασχολούνται σχεδιασμό. Με Icademie, ομάδα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχει αναπτύξει μια σταθερή εμπειρία στην μικτή εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ξεκίνησε το σχολείο του σχεδιασμού το 2014, έχουμε το ίδιο DNA: την καινοτομία και την όραση νέα θέματα εκπαίδευσης κατά τη στιγμή της ψηφιακής επανάστασης.

Αποστολές μας

Το Ανοικτό Σχολείο Σχεδιασμός σας διδάσκει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για την ενίσχυση της επιχείρησής σας, να πληρούν τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας, θα ανοίξει νέες ευκαιρίες, να συμμετάσχουν ή να δημιουργήσετε ένα εκκίνησης ... Η αποστολή μας πέρα ​​από το τρένο σας, είναι να σας συνοδεύσει στην επιτυχία του σχεδιασμού του έργου σας μέσω:

Ένα νέο on-line μοντέλο διδασκαλίας, συνδυάζοντας την ηλεκτρονική μάθηση και τις ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπο (σχολεία σχεδιασμός σε εργαστήρια εταίροι). Μια σπονδυλωτή λύση, μια προσέγγιση με βάση τις δεξιότητες, την προώθηση της διαλειτουργικότητας και της διεπιστημονικής στους διάφορους τομείς του σχεδιασμού. Προγράμματα προσανατολίζονται προς την καινοτομία, που υπόσχεται κόγχες και τις αναδυόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Συνοδευτικά ειδικοί σχεδιαστές στον τομέα και τη δράση τους, η οποία θα καθοδηγεί και θα συμβουλεύει τον μαθητή στη διαδικασία της μάθησης.

Οι αξίες μας: Καινοτομία, Εγκαίνια, Διεθνοποίηση

Σε έναν τεχνολογικό κόσμο σε κίνηση, επιλέγουμε να τοποθετούμε τους εαυτούς μας στις αναδυόμενες χρήσεις για να μεταφέρω σε όλες τις μελλοντικές γνώσεις τους μαθητές μας που θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα βήμα μπροστά από τις προκλήσεις της ψηφιακής δημιουργίας του αύριο .

Με μια κοινή επιθυμία να αποκαλύψει σε κάθε δικό του δυναμικό, να μετατρέψει και να διοχετεύσει τις δημιουργικές δυνατότητες? με μια εκπαιδευτική ξενάγηση στη συμφιλίωση (μεταξύ μέντορες, οι εταιρείες και οι μαθητές, σεβόμενη την πολυμορφία των προφίλ), κάνουμε αυτές τις ελευθερίες, που αποτελούν το άνοιγμα μας, την καρδιά του εκπαιδευτικού μας έργου. Η δέσμευση αυτή οδήγησε σε επανεξέταση της οργάνωσης της διδασκαλίας υπό το φως των νέων ψηφιακών ευκαιριών.

στρατηγικές μας συμμαχίες της αριστείας, ιδίως μέσω του δικτύου Pearson Education μας επιτρέψει να εργαστούν σε μια λογική της διεθνοποίησης, προτείνοντας αγγλοσαξονική πτυχία αναγνωρίζονται στις διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα την ποινική δίωξη των σπουδών επιπέδου ΙΙ (Bac + 3) σε κολέγια / πανεπιστήμια σε σχεδόν 100 χώρες (όπως η Γαλλία).

Πραγματικότητα και Employablité

Με μια αποθήκη αποδεδειγμένης προγράμματα και δίδαξε στα πιο έγκριτα πανεπιστήμια / τα διεθνή σχολεία υπό την ευθύνη του Pearson Εκπαίδευση και Ofqual (το αγγλικό ισοδύναμο της γαλλικής RNCP), Το Ανοικτό Σχολείο Σχεδιασμού εγγυάται την ποιότητα της εκπαίδευσης που έχουν εκδοθεί συνολική επαγγελματική εμβάπτιση (δημιουργική σλιπ, "προκλήσεις του σχεδιασμού» γύρω προσφορών, προπόνηση των επιχειρήσεων ...). Έτσι, η επιθυμία μας είναι να δώσουμε σε αυτούς που μας εμπιστεύονται, το κλειδί για να μετατρέψουν τη σταδιοδρομία τους και ίσως τη ζωή τους, σήμερα και αύριο.

Περιβάλλον μάθησης σας

περιεχόμενο

Κατά τη διάρκεια του βίντεο: αποκλειστικό μαθήματα βίντεο, που σχεδιάστηκε από ειδικούς και σχεδιαστές. Online μαθήματα: Μαθήματα σε δομημένη γραμμή και τους πλούσιους πόρους πολυμέσων, που περιλαμβάνουν διαδραστικές ασκήσεις και αρχεία για τα πρακτικά θέματα εργασίας και την αξιολόγηση σας. E-Books: Η περίληψη e-book για κάθε ενότητα, η οποία να περιλαμβάνει τις βασικές έννοιες που μπορείτε να σχολιάσετε και μια συλλογή από αποσπάσματα από τα βιβλία αναφοράς. Σεμινάρια: σεμινάρια διανέμονται προσεκτικά από τα πιο επαγγελματική και αποτελεσματική αγορά. Αγγλικά σε απευθείας σύνδεση: Αγγλικά: μια πλήρης σειρά μαθημάτων για την αναβάθμιση και τη μάθηση σε απευθείας σύνδεση αναφορά, μπορείτε να ακολουθήσετε διάρκεια του ταξιδιού σας.

Εμπλουτισμένα μέσα φυσικά, διαδραστικό και ανοιχτό. Είστε ελεύθεροι να εμπλουτίσει και να μοιραστούν.

Τα μαθήματα σας αρθρώνονται γύρω από διαφορετικούς πόρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση που μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή στο smartphone, το tablet ή laptop.

δραστηριότητες

Εικονική Τάξη: ζωντανές σας εικονική αίθουσα διδασκαλίας για το πρόγραμμα σπουδών σας, τις ανάγκες σας και το πρόγραμμά σας. Masterclass: Τριμηνιαία ηλεκτρονική masterclasses: επαγγελματίας κατέχει μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας για μερικές εβδομάδες και μοιράζεται την εμπειρία και την τεχνογνωσία της τέχνης του. Ζήστε Συνέδρια: μια ζωντανή συνέντευξη κάθε μήνα: επαγγελματίας ή εταιρεία έρχεται για ένα έργο, να αποδείξει σε απευθείας σύνδεση εμπειρία της για 60 ή 90 λεπτά, και σας επιτρέπει να αλληλεπιδρούν. Τα συνέδρια αυτά είναι στη συνέχεια διαθέσιμα σε επανάληψη. Έργα και πρακτικά θέματα: Η αυτο-διόρθωση και αυτο-προσαρμοζόμενο ασκήσεις. πρακτικές εργασίας και έργα με τη μορφή σχεδίων, τα αρχεία του υπολογιστή, φωτογραφίες, σαρωμένες εικόνες ή εικόνες, και μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πλατφόρμα στο «συμβούλιο ταξίδι" σας για την εκπαιδευτική διόρθωση τους ομοτίμους ή τους δασκάλους σας. Εργαστήρια: Οι "φυσικές" εργαστήρια ή "ψηφιακή" σε τακτά χρονικά διαστήματα στην πορεία σας, αυτά τα εργαστήρια προβληματισμού και παραγωγής εποπτεύεται από επαγγελματίες σας επιτρέπουν να εργαστούν σε φυσική συλλογική λειτουργία (ημερίδα που διοργάνωσε με σχολεία εταίρους σχεδιασμού) ή μόδα "συνεργατική 3.0" μέσω μιας καινοτόμου συσκευής.

Προχωρείτε με την άσκηση μόνος ή με άλλους.

Ζείτε ιδιαίτερες στιγμές θέσει σε ατομική ή συλλογική πρακτική, αλλά και online εργαστήρια στα σχολεία σχεδιασμό εταίρους.

μια κοινοτική

Communautez: Αλληλεπίδραση και communautez με απλό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλεία που σας επιτρέπει να ανταλλάσσουν συνεχώς μεταξύ συνομηλίκων, με τους δασκάλους σας και τους δασκάλους σας. Δίκτυο: Κατασκευάστηκε το δίκτυό σας γύρω από τις ανταλλαγές και προνομιακές σχέσεις με τις εταιρείες κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεργασιών, προγράμματα, διαγωνισμούς, εργασία ή συναντήσεις που οργανώνονται από το σχολείο. Συνεργατική: Ένα κτίριο ομάδα χωρίς σύνορα. Η γλώσσα της δημιουργίας πέρα ​​από τα σύνορα και συνδέει τον κόσμο. Ενταχθούν σε μια ομάδα (τάξη), εργάζονται και να φέρει τα έργα σας συνεργατικά διάρκεια του ταξιδιού σας. Να δημιουργηθεί ένα δίκτυο απολαμβάνοντας την πλειάδα διεθνών προφίλ των εκπαιδευόμενων, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τις επιχειρήσεις.

Μπορείτε να μάθετε από τους άλλους και με άλλους.

Τα μαθήματα σας αρθρώνονται γύρω από διαφορετικούς πόρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση που μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή στο smartphone, το tablet ή laptop.

Προσωπική και επαγγελματική συνοδεία

Σεμινάρια και προπονητές: Μια εκπαιδευτική ομάδα και τους δασκάλους να πληρούν τις ερωτήσεις σας, να σας δώσει συμβουλές, μπορείτε coachent και να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με σας στο αίτημά σας. Σχεδιαστές Εμπειρογνώμονες: Μια διδακτική ομάδα σχεδιαστών και κορυφαίους εμπειρογνώμονες, όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, είναι στο πλευρό σας για να εξηγήσει, να σας διδάξει, και να σας παρέχει με το πάθος και την προσβασιμότητα τέχνη τους. Πρακτική: Μια πρακτική στο πλαίσιο της συμφωνίας γύρω από πτυχιακή εργασία σας, το οποίο χρηματοδοτείται από μια εταιρεία ή όχι. Καταλήγει σε μνήμη και την υπεράσπιση του ενώπιον της κριτικής επιτροπής του πτυχίου. Προκλήσεις Επιχειρήσεις: Επαγγελματικές προκλήσεις: τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, συνεργαζόμενες εταιρείες σας επιτρέπουν να σκεφτούμε σε πραγματικό χρόνο για μια σύντομη και να οικοδομήσουν μια «συνεργατική 3.0" Λειτουργία πρόταση της ομάδας. Ανάπτυξης του Συμβουλίου: Μια ανάπτυξη του σκάφους αποτελείται από ανεξάρτητες προσωπικότητες από τον κόσμο του σχεδιασμού και της ψηφιακής δημιουργίας, με αποστολή να βοηθήσει το σχολείο στην παιδαγωγική εφαρμογή του και στρατηγικές κατευθύνσεις.

Μια επαγγελματική ομάδα είναι στο πλευρό σας, με άμεση γειτνίαση.

Τα μαθήματα σας αρθρώνονται γύρω από διαφορετικούς πόρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση που μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή στο smartphone, το tablet ή laptop.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

The Open Design School

Όλες οι επικοινωνίες, τώρα 360, χρησιμοποιεί την εικόνα 2D / 3D. Όχι μια διαφήμιση στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο που δεν συνοδεύεται από ειδικά εφέ, κινούμενα γραφικά σε ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Όλες οι επικοινωνίες, τώρα 360, χρησιμοποιεί την εικόνα 2D / 3D. Όχι μια διαφήμιση στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο που δεν συνοδεύεται από ειδικά εφέ, κινούμενα γραφικά σε 3D.

Αυτό το νέο επάγγελμα ειδικών σχεδιαστών ψηφιακών εργαλείων παρέχει ευκαιρίες με μεγάλες δυνατότητες στους τομείς του βιομηχανικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Ο σχεδιασμός των αντικειμένων ή οχημάτων, και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας αυτές τις δημιουργίες και να τεθεί σε 3D σκηνή προς το πρωτότυπο ιδέα τους ή να εκφράσουν την καινοτομία και τις δυνατότητες των προϊόντων τους με την παρουσίαση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, έτσι πανέμορφη ρεαλιστική λεπτομέρεια, το περιεχόμενό του, καθώς και η επίδραση του φωτός.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Από τον εγκλεισμό ενός ενημερωμένου κοινού, σήμερα το τηλεοπτικό παιχνίδι καταλαμβάνει εξέχουσα θέση και είναι ανοιχτό σε όλους. Έγινε η μεγάλη πολιτιστική βιομηχανία στη ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Από τον εγκλεισμό ενός ενημερωμένου κοινού, σήμερα το τηλεοπτικό παιχνίδι καταλαμβάνει εξέχουσα θέση και είναι ανοιχτό σε όλους. Έγινε η μεγάλη πολιτιστική βιομηχανία στη Γαλλία και στον κόσμο, με πολλαπλά πεδία μέσα από το κινητό παιχνίδι, το σοβαρό παιχνίδι ή το «αγγελία παιχνίδι", προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα των επιθυμητών δραστηριοτήτων: 3d animator, αποτελέσματα ειδικά, ματ ζωγράφος, παιχνίδι καλλιτέχνη, κ.λπ.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Η αναγνώριση και το ενδιαφέρον του εσωτερικού σχεδιασμού έχουν εξελιχθεί σημαντικά κατά την τελευταία δεκαετία και η διακόσμηση βιομηχανία ανθεί. Οι πρακτικές της αειφόρο ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Η αναγνώριση και το ενδιαφέρον του εσωτερικού σχεδιασμού έχουν εξελιχθεί σημαντικά κατά την τελευταία δεκαετία και η διακόσμηση βιομηχανία ανθεί. Οι πρακτικές της αειφόρου σχεδιασμού και της ενεργειακής απόδοσης έχουν ενσωματωθεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των υλικών, κοινωνικών και δημογραφικών αλλαγών αποκαλύπτουν νέες ανάγκες των πελατών που αναμένουν συγκεκριμένες λύσεις Professional: βελτίωση του χώρου, την οργάνωση της κατεύθυνσης της ροής, τη βελτιστοποίηση μικρούς χώρους, συλλαμβάνοντας έναν πελάτη , βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος ... Όλες οι δεξιότητες που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό το δίπλωμα στο εσωτερικό σχεδιασμό.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Ο κόσμος της πολυτέλειας, της μόδας και του σχεδιασμού, οδηγείται από το δυναμισμό των αναδυόμενων αγορών, είναι πλέον μόνιμες μεταμορφώσεις. Νέες τεχνολογίες, νέες τάσει ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Ο κόσμος της πολυτέλειας, της μόδας και του σχεδιασμού, οδηγείται από το δυναμισμό των αναδυόμενων αγορών, είναι πλέον μόνιμες μεταμορφώσεις. Νέες τεχνολογίες, νέες τάσεις, νέες μεθόδους μάρκετινγκ και επικοινωνίας, καθώς και νέες ευκαιρίες. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις και τη βιομηχανία της μόδας σε γενικές γραμμές, ενώ η ανάπτυξη βασικές δεξιότητες στο σχεδιασμό ενδυμάτων και αξεσουάρ σχεδιασμό. Στο θέμα και κύριο στόχο, την επίτευξη κάθε μαθαίνοντας από δική του συλλογή, η οποία θα είναι διπλωματική εργασία του και θα παρουσιαστούν σε μια επιλεγμένη επαγγελματική κριτική επιτροπή.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Διαδραστικά μέσα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής και την εξάπλωση με μεγάλη ταχύτητα. Μέσα από αυτό το βαθμό, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις των προηγμένων ψη ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Διαδραστικά μέσα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής και την εξάπλωση με μεγάλη ταχύτητα. Μέσα από αυτό το βαθμό, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις των προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και θα μελετήσει εργαλεία γραφικά υπολογιστών και web περιβάλλον. Ο στόχος είναι να πάρετε μια σταθερή πρακτική και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε αυτή την αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Δημιουργήστε εμπειρίες και χρησιμοποιεί νέους χρήστες μέσω ιστοσελίδων, εφαρμογές ή διεπαφές? εφεύρουν νέες μορφές αλληλεπίδρασης και καθηλωτική διεπαφές LSE κύριοι στόχοι αυτής της εκπαίδευσης.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών είναι πλέον κυριαρχούν στην αγορά της ψυχαγωγίας, αλλά επίσης ότι το σοβαρό παιχνίδι και κινητά παιχνίδια, τα κοινωνικά δίκτυα, και Smart ga ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών είναι πλέον κυριαρχούν στην αγορά της ψυχαγωγίας, αλλά επίσης ότι το σοβαρό παιχνίδι και κινητά παιχνίδια, τα κοινωνικά δίκτυα, και Smart gaming τηλεόραση σύννεφο. Η ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών της, γραμμή παραγωγής πιο δομημένη και οικονομικά μοντέλα της, έρχεται νέες απαιτήσεις δεξιοτήτων (εννοιολογική, καλλιτεχνικά και τεχνικά). Ο σκοπός αυτού του βαθμού είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς εξειδικευμένους επαγγελματίες σε θέση να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό συναρπαστική εμπειρία με τη χρήση των μηχανισμών της διαδραστικότητας.... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Open Design School

Αυτή η καλλιτεχνική προετοιμασία έχει ως στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά σας και μια θεμελιώδη καλλιτεχνική κουλτούρα, η οποία θα περιστ ... [+]

ΣΤΟΧΟΙ

Αυτή η καλλιτεχνική προετοιμασία έχει ως στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά σας και μια θεμελιώδη καλλιτεχνική κουλτούρα, η οποία θα περιστρέφονται γύρω από τα άλλα θέματα που έχετε επιλέξει ανάμεσα στο Εθνικό Δίπλωμα των εξειδικευμένων μονάδων στην Art & Design. Μια ποικιλία των καλλιτεχνικών σπουδών με μια ολοκληρωμένη και διεπιστημονική προσέγγιση, όπως τόσες πολλές ανακαλύψεις να αναπτύξει την περιέργεια και τον προβληματισμό σας, και να σας κατευθύνει και προς τον άξονα του εμπειρία για εσάς. ... [-]

Γαλλία Paris
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?