Read the Official Description

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest είναι 140 ετών: αρχικά ένα μεσαιωνικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1373, ήταν αργότερα άνοιξε εκ νέου το 1875 και έχει μια τρέχουσα μαθητικό πληθυσμό 9.000. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Angers, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το σταθμό και το πλησιέστερο στάσεις λεωφορείων? Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κύρια εμπορική περιοχή, τα εστιατόρια, τους κήπους, τις τράπεζες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει ένα ασυνήθιστο αρχιτεκτονικό μείγμα από παλιά και σύγχρονα κτίρια, που στέκεται σε ένα πάρκο 5 στρεμμάτων.

Ιδρύθηκε το 1875, το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στη δυτική Γαλλία και είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας σήμερα.

Ένα διεπιστημονικό πανεπιστήμιο με μια κοσμοθεωρία, που προσφέρει περισσότερα από εκατό προγράμματα σε 5 σχολές:

Παιδαγωγία ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ Επιστήμες Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Θεολογία και Θρησκευτικών Επιστημών

Το Πανεπιστήμιο στα Σχήματα

9.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 1.700 φοιτητές και καθηγητές που έρχονται σε Ανζέρ κάθε χρόνο για να σπουδάσουν στο εξωτερικό. 187 διδάσκοντες πλήρους απασχόλησης και 1.500 επαγγελματίες που παρέχουν διαλέξεις ως εμπειρογνώμονες. 12 ξένες γλώσσες που διδάσκονται. 10 εργαστήρια πολυμέσων γλώσσα. 10 ερευνητικά εργαστήρια. 170 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. 3 πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες που αποτελείται από περίπου 200.000 βιβλία. 1 οπτικοακουστικό κέντρο, αίθουσες πολυμέσων, πρόσβαση Wi-Fi. 17 περιοχές μελέτης.

Οι αξίες μας

Γάλλος υπήκοος βαθμούς. Εγγυημένη μια εξατομικευμένη παρακολούθηση, μικρές τάξεις με ατομική εποπτεία. Υψηλό ποσοστό αποφοίτησης: το ποσοστό αποφοίτησης για τα bachelor τρία χρόνια το 67% (σε σύγκριση με τα δημόσια πανεπιστήμια 27%). Υψηλό ποσοστό τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας. 170 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο: τις μεταφορές πίστωσης και την επικύρωση των βαθμών. Η πνευματική ζωή: ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται από καθολικούς Campus Υπουργείο. Φοιτητής υπηρεσία στέγασης: μεγάλη ποικιλία από bedsits, σπίτι-διαμονή ή οικογενειακά καταλύματα, εστίες ή διαμερίσματα. 2 πανεπιστήμιο εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, τα τρόφιμα και αναψυκτικά διατίθενται στην πανεπιστημιούπολη. Πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες: την κοινωνία δράμα, διεθνή χορωδία, κινηματογραφική λέσχη, καθώς και πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, μπάσκετ και άλλα.

Σύλλογοι και οργανώσεις

Στο UCO, η πανεπιστημιακή ζωή είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μέρη, τον κινηματογράφο και τις συζητήσεις, αθλητικά (διαθέσιμο 50 διαφορετικά αθλήματα), τη μουσική, το θέατρο, διαπολιτισμικές εκδηλώσεις, ανθρωπιστικά σχέδια ... πολλές ευκαιρίες να εμπλακούν, να βυθίζεται στη γαλλική κουλτούρα, και να διασκεδάσουν.

Στέγαση

Μπορείτε να επιλέξετε:

Φοιτητική κατοικία (φουαγιέ), με ημιδιατροφή ή πλήρη σύνταξη. Homestay (με ή χωρίς γεύματα).

Γεύματα

Από την πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων, μια καφετέρια είναι στη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, θα έχουν επίσης πρόσβαση στο πανεπιστήμιο εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, € 3,20 ανά γεύμα).

Υγεία & προσβασιμότητα

Η πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων είναι εξοπλισμένο με ένα ιατρείο, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες. Η πανεπιστημιούπολη είναι προσβάσιμη σε μαθητές με αναπηρίες.

Απαίτηση Είσοδος

Πρόγραμμα παρέχεται στα γαλλικά:

DELF: επίπεδο Γ1 για τη γλωσσική κατάρτιση, Επίπεδο Β2 για όλα τα άλλα προγράμματα ή Επίπεδο 4 TCF (εκτός των γαλλόφωνων φοιτητών).

Πρόγραμμα δίνονται στα αγγλικά (Επιχειρήσεων και Οικονομικών): TOEFL σκορ 79 ή υψηλότερο / IELTS βαθμολογία 6.0 ή νεότερη έκδοση.

Visa

Κατά κανόνα, εκτός αν απαλλάσσονται, είστε υποχρεωμένοι να έχουν βίζα για σπουδές στη Γαλλία. Θα πρέπει να ζητείται από την σχετική γαλλική πρεσβεία ή το προξενείο της χώρας του αιτούντος κατοικίας.

Ασφάλειες

Η ασφάλιση υγείας είναι υποχρεωτική στη Γαλλία. Εγγραφή με τη γαλλική ασφάλιση υγείας και την πληρωμή της (περίπου 208 €) θα πρέπει να γίνει κατά την άφιξή σας στο πανεπιστήμιο της Γαλλίας.

Programs taught in:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Μάθετε Γαλλικά στο Angers, στην καρδιά της κοιλάδας του Λίγηρα! Με την FLE Ποιότητας ετικέτα, CIDEF μαθήματα υποδεχθεί περισσότερους από 1500 μαθητές και καθηγητές ανά έτ ... [+]

Μάθετε Γαλλικά στο Angers, στην καρδιά της κοιλάδας του Λίγηρα

Μακρά διαμονή / εντατική εκπαίδευση / tailor-made προγράμματα

Δημιουργήθηκε το 1947, CIDEF είναι το κέντρο της γαλλικής ως ξένης γλώσσας στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Δυτικής (l'Université Catholique de l'Ouest), στο Angers, Γαλλία.

Με την FLE Ποιότητας ετικέτα, CIDEF μαθήματα υποδεχθεί περισσότερους από 1500 μαθητές και καθηγητές ανά έτος. Έρχονται από παντού στον κόσμο (περίπου 60 εθνικότητες εκπροσωπούνται) και να μελετήσει σε μια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Angers, 10 λεπτά από το σταθμό του τρένου. CIDEF είναι μέρος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών.... [-]

Γαλλία Angers
July 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Les étudiants parlent de l'UCO

IDCE DEF

Professionnal Science Master's in Environmental Management and Sustainable Development presentation

Remise de diplôme 2015

Le Pôle International de l'Université Catholique de l'Ouest.

UCO Angers - Catholic University of the West
Address
3, place André Leroy
49000 Angers, Pays de la Loire, Γαλλία
Ιστότοπος
UCO Laval - Catholic University of the West
Address
25 Rue du Mans, 53000 Laval, France
Laval, Pays de la Loire, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 2 43 64 36 64
Address
2 rue Saint-Stanislas 44000 Nantes, France
Nantes, Pays de la Loire, Γαλλία
UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West
Address
Campus de la Tour d'Auvergne BP 90431 - 22204 - GUINGAMP, France
Guingamp, Brittany, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 2 96 44 46 46
UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West
Address
Le Vincin, 56610 Arradon, France
56610 Vannes, Brittany, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 2 97 46 33 60
Address
Quartier de la mission Rue du Bon Pasteur Papeete
Pape'ete, Windward Islands, Γαλλία
Address
46 boulevard de la Trinité 97400 Saint-Denis (La Réunion)
Saint-Denis, Saint-Denis, Ρεϊνιόν (Γ.)