Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CAFA Formations - Γαλλία cafa Κρασιού Διεθνές Sommelier Σχολή πατρότητας δάσκαλος, είναι ένα ερευνητικό ινστιτούτο του κρασιού και αλκοολούχων ποτών επαγγελματική γευσιγνωσία, που ιδρύθηκε το 1986, βρίσκεται στο Μπορντό κέντρο της πόλης δίπλα στο ποτάμι αιώνα συνοικία Chartrons (από ένα δεδομένου ότι, ο πιο διάσημος έμποροι Μπορντό κρασί της Γαλλίας και πιο γειτονιές που βρίσκονται εδώ). Καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να μάθετε το αγαπημένο κρασί επαγγελματικές τεχνικές γευσιγνωσίας, για να κατανοήσουν τη διαδικασία οινοποίησης.

Με τη μελέτη εδώ, μπορείτε επίσης να γίνετε ελίτ της βιομηχανίας κρασιού στον κόσμο: επόπτη υπηρεσίας κρασί, εισαγωγείς κρασιών, διανομείς κρασιού, φορείς εστιατόριο με καλό κρασί, κάβα πλοίαρχο, τον πολιτισμό κρασί και την εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων, επαγγελματική δοκιμαστή κρασιών, κ.λπ. .

Το κρασί δεν είναι μόνο μια τέχνη της ζωής, αλλά και το πάθος. καθηγητές κολλεγίων που είναι ζυθοποιία και οι εμπειρογνώμονες γευσιγνωσία οίνου πάθος, να δώσει πλήρη λειτουργία με τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Όχι μόνο δεν έχουν το υψηλότερο διπλώματος στην οινολογία και γευσιγνωσία οίνου σχολείο, που ασχολούνται επίσης με ενεργά εργασία στον τομέα της βιομηχανίας κρασιού στον κόσμο.

Τα τελευταία 30 χρόνια, χιλιάδες cafa φοιτητών σε μια επαγγελματική κατάρτιση τεχνολογία ζυθοποιίας και πρακτική άσκηση στη Γαλλία οινοποιεία και οινοποιεία, οινοποιών, κάβα που σχετίζονται με το εμπόριο. Πρακτική περιλαμβάνουν: συγκομιδή σταφυλιών, η ζύμωση το κρασί, τις τεχνολογίες καλλιέργειας κρασί, επαγγελματική γευσιγνωσία, να συμμετέχουν στην επαγγελματική έκθεση στη βιομηχανία κρασιού, κρασί οργανισμό γευσιγνωσίας, συμμετοχή σε εμπορικές δραστηριότητες. Πραγματοποίησε μια πληθώρα πρακτικών μετά την εκμάθηση της γνώσης των αμπελουργικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, Εμφυτευματολογία, ζυθοποιίας της επιστήμης, επαγγελματικές μεθόδους γεύση, την εμπορία και άλλων επαγγελματικών μαθημάτων. Εισάγετε τον επαγγελματικό κόσμο σε συνεχή μάθηση και την πρακτική, να γίνουν επαγγελματίες.

cafa διαθέτει επίσης γαλλική κουζίνα και επιδόρπια μάθηση επαγγελματική εκπαίδευση, έχει κάνει μια εξαιρετική συμβολή στη διάδοση της γαλλικής κουζίνας. Κρασί, γαλλική κουζίνα, επιδόρπιο είναι η ουσία του γαλλικού πολιτισμού των τροφίμων και την τέχνη της ζωής, cafa είναι πρόθυμοι να κοιτάξει μαζί σας για να σας βοηθήσει να πετύχετε!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

CAFA Wine School

CAFA Wine School Επαγγελματική: - Γαλλική Εκπαίδευση Γάλλος και Γαλλικός Οίνος Επαγγελματικός Γάλλος και Γαλλικός Επαγγελματίας BTS Οίνος και οινοπνευματώδη Πωλήσεις Τεχν ... [+]

1. Ίδρυμα: Γαλλικό και Γαλλικό κρασί / Γαλλικά και Γαλλικά

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Προ-επαγγελματικό μάθημα: Γαλλική γλώσσα και γαλλική περιοχή κρασιού]François Langue Etrangère et Vins de France

Το μάθημα είναι πλούσιο σε περιεχόμενο, όχι μόνο για να μάθει να βελτιώνει τη γαλλική γλώσσα αλλά και για να μάθει τα βασικά του γαλλικού κρασιού: Μπορντό, Βουργουνδία, Αλσατία, Λουρία, Προβηγκία, Σαμπάνια και άλλες γαλλικές αμπελουργικές περιοχές. Γεύμα με κρασί. Παρέχετε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης: μπορείτε να εξασκηθείτε στα τετράθυρα πρακτικά σε οινοποιεία, καταστήματα, κελάρια, εστιατόρια κ.λπ. Προετοιμαστείτε για είσοδο στο γαλλικό εθνικό Sommelier Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Γαλλία Bordeaux
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Ιστότοπος