Le Cordon Bleu Paris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1895, το Le Cordon Bleu έχει γίνει ένας από τους πιο δραστήριους φορείς. Le Cordon Bleu προσφέρει προγράμματα που κυμαίνονται από μαγειρική εκπαίδευση στα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών σε τρόφιμα και ποτά, φιλοξενίας και του τουρισμού.

Le Cordon Bleu παρέχει επίδοξους μαγειρική επαγγελματίες την ευκαιρία να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα. Η εστίαση στις τεχνικές mastering δίνει στους φοιτητές την εμπιστοσύνη και τη γνώση για να εφαρμόσουν αυτά που έχουν μάθει σε οποιοδήποτε ύφος της κουζίνας. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πτυχίο που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, ένα διαβατήριο για το άνοιγμα ζωή τις πόρτες σε μια επιτυχημένη καριέρα.

Το Παρίσι είναι η ιδανική επιλογή τοποθεσίας για τη μελέτη της τέχνης και τεχνικές μαγειρικής, εγγυώνται μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στην παγκόσμια πρωτεύουσα της γαστρονομίας, της μόδας και της πολυτέλειας. Το Λούβρο, τον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων και της Ιερής Καρδιάς, όλα συνδυάζονται στην ανάδειξη της πλούσιας και μοναδικής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης του Φωτός. Θεατρικές παραγωγές, συναυλίες, συλλογές έργων τέχνης, φωτογραφίας και γλυπτικής και συχνές τοπικές γιορτές και τα πανηγύρια που όλοι την παρισινή σκηνή, με την πρόσθετη ρομαντική έλξη της εξερεύνησης των τοπικών αγορών, βιβλιοπωλεία, καφενεία και εστιατόρια με αστέρια.

Η Cordon Bleu Σχολή, που βρίσκεται στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, στο διάσημο 15ο διαμέρισμα, είναι ένα 4-όροφο κτήριο με 2 δωμάτια επίδειξης και 3 πρακτικά δωμάτια.

Καλή λόγοι για να επιλέξετε Le Cordon Bleu στο Παρίσι

Η πόλη του Παρισιού, γενέτειρα του Le Cordon Bleu, είναι μία από τις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου. Υπαίθριες αγορές, μπιστρό και boulangeries του το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για να μάθουν για την τέχνη της μαγειρικής και να απορροφήσουν τον πολιτισμό της Γαλλίας κάνουν. Ιδρύθηκε το 1895, το Le Cordon Bleu στο Παρίσι έχει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στις μαγειρικές τέχνες εκπαιδευτικός. Εκπαιδευτές σεφ προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα: κάποιοι έχουν απονεμηθεί αστέρια Michelin, άλλοι έχουν λάβει σημαντικά βραβεία. Όλα είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία τέχνη τους. Διδασκαλία μας μεθοδολογία "ρολόι, δεν, να μάθουν" μεταφέρεται σε διαδηλώσεις που ακολουθείται από την πρακτική συνεδρίες επιβλέπεται από τους σεφ μας. Τα μαθήματα επίδειξης διδάσκονται στα Γαλλικά και μεταφράστηκε στα αγγλικά. Οι καλύτεροι σπουδαστές να αποκτήσουν πρακτική άσκηση σε παρισινό εγκαταστάσεις, μια πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που θα διευκολύνουν τις μελλοντικές επαγγελματικές επιδιώξεις. Σπουδές στο Le Cordon Bleu στο Παρίσι θα σας δώσει τη δυνατότητα να συναντηθούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο? όπου οι περισσότερες από 55 εθνικότητες εκπροσωπούνται κάθε όρος. Από την έναρξή της, η ομάδα μας έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια οργάνωση με πάνω από 50 σχολεία σε 23 χώρες, η διδασκαλία πάνω από 20 000 φοιτητές ετησίως. Le Cordon Bleu International προσφέρει μαθήματα γαστρονομίας, της φιλοξενίας και του τουρισμού από την έναρξη σε επίπεδο MBA.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Διπλώματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Boulangerie δίπλωμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 6 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

Αναπτύχθηκε από Le Cordon Bleu στο Παρίσι, η Boulangerie Δίπλωμα εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες σε βασικές τεχνικές Boulangerie, καθώς και οι νέες τάσεις [+]

Αναπτύχθηκε από Le Cordon Bleu στο Παρίσι, η Boulangerie Δίπλωμα εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες σε βασικές τεχνικές Boulangerie, καθώς και τις νέες τάσεις στο χώρο.

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτό το πρόγραμμα θα δώσει στους μαθητές όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα παραδοσιακό Boulangerie ή σε μια επιχείρηση παραγωγής στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές:... [-]


δίπλωμα ζαχαροπλαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

Η Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu προσφέρει στους φοιτητές την πιο αυστηρό και πλήρες πρόγραμμα σε κλασικό γαλλικό τεχνικές ζαχαροπλαστικής που είναι διαθέσιμες σήμερα. [+]

Ζαχαροπλαστικής Δίπλωμα - Ζαχαροπλαστικής βασικό, ενδιάμεσο και Superior Προσόντων

Ο Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu προσφέρει στους φοιτητές την πιο αυστηρό και πλήρες πρόγραμμα σε κλασικό Γαλλικά τεχνικές Ζαχαροπλαστικής που διατίθενται σήμερα.

Ο Diplôme de Pâtisserie απονέμεται όταν ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα επίπεδα βασικό, ενδιάμεσο και Superior. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν μόνο για ένα επίπεδο (π.χ.: Βασική) και μπορεί να συνεχίσει σε ένα άλλο επίπεδο αργότερα (σε ένα περιορισμένο χρονικό πλαίσιο). Ακόμη και με προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, οι μαθητές πρέπει να ξεκινήσει με το βασικό επίπεδο πριν από την πρόσβαση στο επόμενο επίπεδο. ... [-]


κουζίνα δίπλωμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

Η Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu προσφέρει στους φοιτητές την πιο αυστηρό και πλήρες πρόγραμμα στην κλασική γαλλική γαστρονομική τεχνικές που είναι διαθέσιμες σήμερα. [+]

Κουζίνα Δίπλωμα - Αξιολόγηση Μια μοναδική κουζίνα

Ο Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu προσφέρει στους φοιτητές την πιο αυστηρό και πλήρες πρόγραμμα σε κλασικό Γαλλικά τεχνικές μαγειρικής που διατίθενται σήμερα. Ο Diplôme de Cuisine απονέμεται όταν ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα επίπεδα βασικό, ενδιάμεσο και Superior. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν μόνο για ένα επίπεδο (π.χ.: Βασική) και μπορεί να συνεχίσει σε ένα άλλο επίπεδο αργότερα (σε ένα περιορισμένο χρονικό πλαίσιο). Ακόμη και με τα προηγούμενα επαγγελματική εμπειρία, Οι μαθητές πρέπει να ξεκινήσει με το βασικό επίπεδο πριν από την πρόσβαση στο επόμενο επίπεδο. ... [-]


Το Grand Diplôme - κουζίνα και δίπλωμα ζαχαροπλαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

Το μάθημα συνδυάζει την εκπαίδευση σε τόσο κουζίνα και κλάδους ζαχαροπλαστικής. Όχι άλλες γαστρονομικές ίδρυμα παρέχει όσες πρακτικά μαθήματα υπό την επίβλεψη του σεφ. [+]

Le Grand Diplôme - Κουζίνα και Ζαχαροπλαστικής Αξιολόγηση

Le Grand Diplôme® είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Γαλλική γαστρονομική εκπαίδευση που προσφέρονται από Le Cordon Bleu. Το μάθημα συνδυάζει την εκπαίδευση σε δύο Κουζίνα και Ζύμη κλάδους. Όχι άλλες γαστρονομικές ίδρυμα παρέχει όσες πρακτικά μαθήματα υπό την επίβλεψη του σεφ. Le Cordon Bleu δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές με μια ολόκληρη σειρά μαγειρικές τεχνικές και να αναπτύξουν τις δικές τους δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση. Τα μαθήματα αυτά παρέχουν μια ευκαιρία για να κυριαρχήσει η Γαλλική κουζίνα και τεχνικές ζαχαροπλαστικής που μπορεί στη συνέχεια να εφαρμοστεί σε άλλες κουζίνες του κόσμου. ... [-]


το κρασί και τη διαχείριση του προγράμματος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

Αυτή η συνολική πορεία σας δίνει την ικανότητα να γίνει ένας εμπειρογνώμονας κρασί και η γνώση για να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η επιχείρηση κρασιού, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια καριέρα στο κρασί και τη γαστρονομία. [+]

Κρασί και Διαχείρισης του Προγράμματος

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, τη γαλλική πρωτεύουσα του πολιτισμού, γαστρονομίας, καθώς και την τέχνη του προστίμου που ζουν. Γαλλικούς αμπελώνες παραμένουν σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την ιδανική χώρα για σπουδές κρασιού σε βάθος.

Αυτή η συνολική πορεία σας δίνει την ικανότητα να γίνει ένας εμπειρογνώμονας κρασί και η γνώση για να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η επιχείρηση κρασιού, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια καριέρα στο κρασί και τη γαστρονομία. ... [-]


Βίντεο

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Επικοινωνία

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Διεύθυνση Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Ιστοσελίδα http://www.cordonbleu.edu/paris
Τηλέφωνο +33 1 85 65 15 00