Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο

Εντατικά μαθήματα γλώσσας στο Μόναχο - στα γερμανικά και πολλές ξένες γλώσσες από το 1992 Alinguas φωνή παπούτσια σας στην περιοχή Schwabing του Μονάχου επαφής για όλους όσους θέλουν να μάθουν μια ξένη γλώσσα σε άριστες συνθήκες. Ειδικά, έχουμε εξειδικεύεται στους μαθητές για τους οποίους η γερμανική είναι μια ξένη γλώσσα. Αλλά φυσικά προσφέρουν επίσης πολλές άλλες γλώσσες από Αγγλικά σε Κινεζικά.

Ψάχνετε για ένα εντατικό μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο; Σας ενδιαφέρει σε μια αγγλική μάθημα ή μια σειρά μαθημάτων γλώσσας στα γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ελληνικά, τσέχικα, ρωσικά, σλοβακικά ή κινέζικα; Σας ενδιαφέρει σε μαθήματα γλώσσας και θέλουν να φέρουν στο Μόναχο γνώσεις σας μέχρι και το μηδέν; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας και να εγγραφείτε για ένα από τα εξαιρετικά μαθήματα γλώσσας μας στο Μόναχο.

Τα πλεονεκτήματά σας:

  • Η Επίσημη Telc δοκιμές Α1 έως C1 - μικρές ομάδες - ειδική δίδακτρα - δίκαιες τιμές - υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις - προσωπικό περιβάλλον μάθησης - δωρεάν χρήση του Διαδικτύου - Δωρεάν δράση και πολιτιστικό πρόγραμμα από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο - θερινά μαθήματα γλώσσας για τα παιδιά και τους εφήβους.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Alinguas

Από το 1992, προσφέρει τη γλώσσα του σχολείου Alinguas στο Μόναχο μαθήματα γερμανικής γλώσσας σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (επίπεδα A1-C2) στην ... [+]

Μαθήματα γερμανικής γλώσσας στη Γερμανία, Μόναχο στη Alinguas γλώσσα του σχολείου - υψηλής ποιότητας, λογικές τιμές

Από το 1992, προσφέρει τη γλώσσα του σχολείου Alinguas στο Μόναχο μαθήματα γερμανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (επίπεδα A1-C2), σε μικρές ομάδες (4 -12 συμμετέχοντες το καλοκαίρι έως 14), και στοχευμένη προετοιμασία εξετάσεων για όλες τις διεθνείς εξετάσεις. ... [-]

Γερμανία Munich
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 48 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά