Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κάθε καλοκαίρι από το 2012, ανοίγουμε τις πόρτες μας για εργαστήρια σε όλο το φάσμα των επιστημονικών κλάδων: Καλές Τέχνες, Σχεδίαση, Μουσική, Δημιουργική Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Τεχνών και Αυτο-Μάρκετινγκ. Όλα αυτά στην καρδιά της μεγαλύτερης και πιο εμπνευσμένης πόλης της Γερμανίας.

Μια ομάδα παθιασμένων καθηγητών και προπονητών προσφέρει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου μπορείτε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας με δημιουργική έκφραση και κριτική σκέψη, να βρείτε την καλλιτεχνική φωνή και την οπτική γλώσσα, να συνειδητοποιήσετε τις ιδέες σας, να τις μοιραστείτε με τους ομοϊδεάτες και να δημιουργήσετε ένα δίκτυο που θα είναι σχετικά με την καριέρα σας.

Ελάτε μαζί μας για να σπουδάσετε στο Βερολίνο και να συναντήσετε καλλιτέχνες και δημιουργικά από όλο τον κόσμο. Εμπνευστείτε από τη μοναδική ατμόσφαιρα, εξερευνήστε τα ενδιαφέροντα σας και βουτήξτε στη μητρόπολη δημιουργικότητας σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολύπλευρα πανεπιστήμια των τεχνών στον κόσμο.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για ενημέρωση .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Berlin Summer University of the Arts

Κάθε καλοκαίρι από το 2012, ανοίγουμε τις πόρτες μας για εργαστήρια σε όλο το φάσμα των επιστημονικών κλάδων: Καλές Τέχνες, Σχεδίαση, Μουσική, Δημιουργική Επιχειρηματικότ ... [+]

Εκπτώσεις για τους αποφοίτους και τις πολλαπλές κρατήσεις: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δούμε ξανά και θα ήθελα να σας ανταμείψω με μια έκπτωση από τους αποφοίτους των 100 EUR για τα δίδακτρα (ή τελική αμοιβή αν εγγραφείτε για περισσότερα από ένα μαθήματα). Οι συμμετέχοντες που συμμετέχουν σε πολλά από τα μαθήματα μας θα λάβουν έκπτωση 50 ευρώ από την τελική τιμή.

Πληροφορίες και εγγραφή: www.summer-university.udk-berlin.de... [-]

Γερμανία Βερολίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 - 14 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά