Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ESMoutside

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες και κάθε τους λάτρεις των σπορ

Πιστός στο σύνθημα αυτό, οι ειδικοί έχουν βρει στους τομείς της εκπαίδευσης, επαγγελματικού αθλητισμού και των επιχειρήσεων και ίδρυσε την Ακαδημία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Αθλητισμού. ο ιδρυτής και εμπνευστής αυτού, ειδικά προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες των επαγγελματιών και των ελίτ αθλητών που σπουδάζουν, ήταν ακόμη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχει ως Dr. Διπλ. Αθλητισμός οικονομολόγος και η ακαδημαϊκή εμπειρία. Επιπλέον, οι δύο εταίροι, Dr. Thomas Roßberger και Daniela Roßberger, βασίζονται σε από κοινού 40 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες γερμανικές εταιρείες.

η δηλωθείσα Στόχος ο ESM ACADEMY είναι πρώην ή ακόμα ενεργή Επαγγελματική και ανταγωνιστική αθλητές βοηθήσετε τον εαυτό σας μετά την αθλητική σταδιοδρομία νέες προοπτικές σταδιοδρομίας σε διαχείριση Αθλητισμός του κλαμπ ή στο οικονομία για να ανοίξει. Μελετώντας, ανεξάρτητο από το χρόνο και τον τόπο. με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών για δύο εξάμηνα μεσολαβεί ο ΕΜΣ ACADEMY ευέλικτο, απλό, συμπαγές και επαγγελματική όλες τις απαραίτητες τεχνικές προϋποθέσεις για την επιτυχή δραστηριότητα ως αθλητικό διευθυντή, του αθλητικού διευθυντή ή διευθυντή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

European Sportsmanagement Academy

Πιστοποιητικό μας στον αθλητισμό Management προετοιμάζει τους μαθητές για μια ηγετική θέση στον επαγγελματικό αθλητισμό. Εκτός από τη δική τους πρακτική εμπειρία, για παρ ... [+]

Η μελέτη για τους επαγγελματίες αθλητές και κάθε τους λάτρεις των σπορ!

Πιστοποιητικό μας στον αθλητισμό Management προετοιμάζει τους μαθητές για μια ηγετική θέση στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Εκτός από τη δική τους πρακτική εμπειρία, για παράδειγμα, ως επαγγελματίας ή ανταγωνιστική τους αθλητές, είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή για να φέρει εκτεταμένες γνώσεις. Για τους λόγους αυτούς, η Ακαδημία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Sport έχει δημιουργήσει μια ειδικά προσαρμοσμένη για την ενεργό ή πρώην επαγγελματίες αθλητές απευθείας σύνδεση πτυχιακό πρόγραμμα.... [-]

Γερμανία Νυρεμβέργη
Οκτώβριος 2019
Γερμανός
Μερική παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά