Read the Official Description

Frankfurt School Οικονομικών

Προσφέρουμε μαθήματα κορυφαίων βαθμίδων και συνεχείς εκπαιδευτικές επιλογές σε επτά διαφορετικά τμήματα προγραμμάτων. Διατηρούμε τέσσερα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και διεξάγουμε πολυάριθμα διεθνή συμβουλευτικά έργα Όλες οι εκπαιδευτικές, ερευνητικές και συμβουλευτικές δραστηριότητες επικεντρώνονται στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Με τη χρηματοδότηση, εννοούμε διαλειτουργικές χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με τη δημοσιονομική διαχείριση. Και από τη διοίκηση, εννοούμε την κλασσική εταιρική ηγεσία, όπου οι διευθυντές αναπτύσσουν εργαζόμενους και πόρους με τέτοιο τρόπο ώστε οι στόχοι της εταιρείας να ικανοποιούνται όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Frankfurt School Οικονομικών

Διεθνή Προγράμματα

Τα σημερινά στελέχη αντιμετωπίζουν μείζονες προκλήσεις σε εξαιρετικά διαφοροποιημένες και δυναμικές αγορές, στον αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό και στους ολοένα και πιο αυτοδύναμους πελάτες και προμηθευτές.

Σε ένα τόσο περίπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί που επιβιώνουν είναι αυτοί που διαθέτουν καλά αναπτυγμένες στρατηγικές και διαχειριστές υψηλής εξειδίκευσης. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εκπαίδευσης μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη να εντείνουν τις ηγετικές και διοικητικές τους δεξιότητες, να τους δώσουν την ευκαιρία να μάθουν από τις βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ομοτίμων με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Η Frankfurt School Οικονομικών

Το χαρτοφυλάκιο

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν επιτόπια διδασκαλία στην τάξη με εξειδικευμένη και έμπειρη σχολή, αυτοδιδασκαλία, εκπαίδευση μέσω διαδικτύου και διδασκαλία, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις και πιστοποιήσεις.

Η Frankfurt School προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων στον τραπεζικό τομέα

Παρέχουμε εκτελεστική εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, από τα ανώτερα στελέχη μέχρι τα ανώτερα στελέχη, συμπεριλαμβανομένης της εκτελεστικής εκπαίδευσης σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων, σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών ή ιδρυμάτων από τις οικονομικές και άλλες βιομηχανίες.

Ιδιαίτερα στον τομέα των εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, η Frankfurt School της Frankfurt School προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών:

• Ανάλυση εκπαιδευτικών αναγκών • Προσαρμοσμένο σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων • Προσαρμοσμένη παραγωγή σεμιναριακού υλικού και βιβλίων μελέτης • Πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και διαδικτυακή εκπαίδευση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για λογαριασμό των πελατών μας

Μεταπτυχιακά προγράμματα

Όταν έχετε θέσει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα με πτυχίο πανεπιστημίου, το επόμενο βήμα είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και να δημιουργήσετε τις ικανότητές σας. Στο Frankfurt School της Frankfurt School

Οικονομικό Boot Camp 2019: Το Τραπεζικό Παιχνίδι

Ίσως δεν επιλέξατε να σπουδάσετε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο, αλλά τώρα είστε περίεργος να μάθετε περισσότερα για τα μεγάλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και τις επενδυτικές στρατηγικές. Ενδεχομένως θέλετε μια καλύτερη κατανόηση των ειδήσεων ή των ονείρων για να γίνετε ο επόμενος Γεώργιος Σόρος. Ίσως να είστε νέος φοιτητής το επόμενο φθινόπωρο και θέλετε να πάρετε ένα ξεκίνημα άλμα στις σπουδές σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το The Financial Boot Camp με το Banking Game θα είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στο καλοκαίρι σας.

Στοχευμένο κοινό

Frankfurt School οικονομικής εκκίνησης της Frankfurt School στοχεύει στη μη χρηματοδότηση των σπουδαστών Bachelor και Master που επιθυμούν να αναπτύξουν ή να εμβαθύνουν τις δεξιότητές τους στη χρηματοδότηση σε ένα από τα κορυφαία χρηματοοικονομικά κέντρα της Ευρώπης: τη Φρανκφούρτη.

Απαιτούνται σπουδαίοι και εντατικοί, ενθουσιασμένοι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις βασικές πτυχές της χρηματοδότησης και της τραπεζικής σε μια συμπυκνωμένη χρονική περίοδο.

Καλύτερες στιγμές

  • Διαλέξεις και σεμινάρια με επικεφαλής ειδικούς της βιομηχανίας
  • Μικρές ομάδες συζήτησης
  • Επισκέψεις χρηματοπιστωτικών οργανισμών
  • Αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών από όλο τον κόσμο
  • Δημιουργία ομάδων, κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες
  • Πολιτιστική εκδρομή στη Χαϊδελβέργη (συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο διάσημο κάστρο τους)
  • Εξερευνώντας τα γερμανικά τρόφιμα, τα ποτά και τον πολιτισμό (συμπεριλαμβανομένης μιας ξεναγούμενης περιήγησης στην πόλη)
Programs taught in:
Αγγλικά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Frankfurt School of Finance & Management

Διδασκόμενο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, το οικονομικό στρατόπεδο εκκίνησης προσελκύει σπουδαίους φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η δαπάνη για δεκαπενθήμερα στο εξωτερικό θα σας ... [+]

Ίσως δεν επιλέξατε να σπουδάσετε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο, αλλά τώρα είστε περίεργος να μάθετε περισσότερα για τα μεγάλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και τις επενδυτικές στρατηγικές. Ενδεχομένως θέλετε μια καλύτερη κατανόηση των ειδήσεων ή των ονείρων για να γίνετε ο επόμενος Γεώργιος Σόρος. Ίσως να είστε νέος φοιτητής το επόμενο φθινόπωρο και θέλετε να πάρετε ένα ξεκίνημα άλμα στις σπουδές σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το The Financial Boot Camp με το Banking Game θα είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στο καλοκαίρι σας.... [-]

Γερμανία Frankfurt
July 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Frankfurt School of Finance & Management

Μεταπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτητές MBA, επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης. ... [+]

Μεταπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτητές MBA, επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης.

[-]
Γερμανία Frankfurt
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Frankfurt School of Finance & Management

Η Κλιματική Αλλαγή είναι ψηλά στην ατζέντα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Η δομική αλλαγή του παγκόσμιου ενεργειακού συστήματος είναι ήδη σε εξέλιξη. Το νέο συνδέονται ... [+]

Πορεία Certified Expert στο Κλίμα & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Οικονομικών Η Κλιματική Αλλαγή είναι ψηλά στην ατζέντα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Η δομική αλλαγή του παγκόσμιου ενεργειακού συστήματος είναι ήδη σε εξέλιξη. Το νέο συνδέονται μάθημα e-learning για την Κλιματική & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Οικονομικών δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες προς το θέμα αυτό. Από τη μία πλευρά, η πορεία ασχολείται με τις λεγόμενες «αποτυχίες της αγοράς» που επηρεάζουν τις κατάλληλες επενδύσεις στον τομέα και δείχνει τα μέσα πολιτικής που είναι διαθέσιμα για τη διόρθωση των ελλείψεων αυτών. Από την άλλη πλευρά, το μάθημα καλύπτει τη χρηματοδότηση του έργου προοπτική, με έμφαση στις ιδιαιτερότητες των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής και της ρύθμισης. Το μάθημα παρέχει εφαρμόζεται το περιεχόμενο που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων προσωπική καριέρα και να έχει αντίκτυπο στην κάτω γραμμή των θεσμικών οργάνων των συμμετεχόντων.Πρόκειται για ένα 6-μηνών με μερική απασχόληση πρόγραμμα πιστοποίησης που ταιριάζει επιμέρους προγράμματα. Εναπόκειται στον συμμετέχοντα πότε και πού να σπουδάσουν. Αυτό επιτρέπει την εξισορρόπηση μια πολυάσχολη φόρτο εργασίας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις με πνευματική τόνωση πρόγραμμα. Σας ενδιαφέρει; Η πρώτη Certified Expert στο Κλίμα & Finance Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (CECRF) θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014. Η εγγραφή είναι δυνατή από τον Δεκέμβριο του 2013. Περιεχόμενο Μαθήματος Εισαγωγή σχετικά με το κλίμα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χρηματοδότηση Βασικά στοιχεία των τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ο ρόλος τους στο συνολικό ενεργειακό μείγμα Οικονομικά του Περιβάλλοντος και της διεθνούς... [-]

Γερμανία Frankfurt
September 2019
Μερική παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Frankfurt School of Finance & Management
Address
Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt, Hesse, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 69 1540080