Humboldt-Institut e.V.

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Humboldt-Institut

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια πάνω από 60.000 φοιτητές από περισσότερες από 160 χώρες που μελετήθηκαν γερμανικά με την Humboldt-Institut. Αυτό κάνει το Humboldt-Institut ένα από τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρους παρόχους Γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Η φιλοδοξία του Humboldt-Institut ήταν πάντα να προσφέρουμε τα καλύτερα μαθήματα γερμανικών και τη διασφάλιση της ταχείας και αποτελεσματικής μάθησης για όλους τους μαθητές. Εντατικά μαθήματα Γερμανικών προσφέρονται σε 17 σημεία σε όλη τη Γερμανία, εκ των οποίων τέσσερις - Berlin Mitte, της Κωνσταντίας, Lindenberg και Bad Schussenried - είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το Humboldt-Institut προσφέρει μαθήματα γερμανικών για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα της γλώσσας.

Της κατηγορίας μεγέθους

τάξεις μας αποτελούνται από περίπου. 10 συμμετέχοντες στο μάθημα. Με ένα τόσο μικρό μέγεθος που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η ατομική προσοχή δίνεται σε κάθε μεμονωμένο άτομο. Όπως έχουμε επικεντρωθεί πολύ στην επικοινωνιακή προσέγγιση της γλώσσας, ενώ δεν παραμελεί τη γραμματική, θα μεριμνήσει ώστε να κάνει κάθε συζήτηση των φοιτητών και να συμμετέχουν έντονα με τον περιορισμό του αριθμού των συμμετεχόντων ανά ομάδα.

Humboldt-Institut eV

Επίπεδα Γλώσσας

Προσφέρουμε μέχρι και 6 διαφορετικά γλωσσικά επίπεδα, από το σύνολο των αρχάριους σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ή, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς, τα επίπεδα A1-C2.

Πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια μιας εντατικής πορεία, μας ενήλικες έχουν 5 μαθήματα 45 λεπτών το κάθε πρωί, ξεκινώντας στις 8.30 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι 1:00 μ.μ., μεταξύ των οποίων δύο διαλείμματα. Την Δευτέρα το απόγευμα, θα υπάρχει ένα μάθημα από 14:15 μέχρι 15:00. Την Τρίτη και την Πέμπτη θα υπάρχουν δύο μαθήματα από 14:15 μέχρι 15:45.

Δοκιμές

Όλοι οι συμμετέχοντες φυσικά να πάρει μια εβδομαδιαία εξέταση η οποία καλύπτει όλο το περιεχόμενο των μαθημάτων που διδάσκονται κατά την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι ώστε οι μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να αξιολογήσουν την πρόοδο που σημειώθηκε στη γερμανική γλώσσα. Στο τέλος του επιπέδου, θα υπάρξει ένα πρόσθετο "επίπεδο εξετάσεις", το οποίο πρέπει να περάσει με ένα ελάχιστο 75% για να είναι σε θέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο γλώσσας.

Κατ 'οίκον εργασία

Οι ενήλικες μας αναμένεται επίσης να κάνετε κάποια εργασία κάθε μέρα, αλλά θα εξακολουθούν να έχουν αρκετό χρόνο για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Κατοικίες σχολεία

Σε κατοικημένη σχολεία μας οι μαθητές μένουν στο ίδιο πανεπιστημιούπολη, όπου έχουν τα μαθήματά τους, η οποία έχει, φυσικά, πολλά πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας: έχουν όλα τα γεύματα μαζί, περνούν τα απογεύματα, τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα από κοινού και ως εκ τούτου είναι πολύ εύκολο για να κάνει πολλούς νέους φίλους από διαφορετικές χώρες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρακτική γερμανική όλη την ημέρα

Το προσωπικό μας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την αίσθηση ότι ένα μεγάλο διεθνές οικογένεια στο Humboldt-Institut, όπου όλοι οι φοιτητές ολοκληρωμένη, και όπου στη γερμανική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα που ομιλείται. Έχοντας την ευκαιρία να εξασκήσουν τη γλώσσα-στόχο όλη την ημέρα, ακόμα και έξω από την τάξη, θα επιταχύνει τη διαδικασία μάθησης απίστευτα, και να αυξήσει τα κίνητρα των μαθητών.

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Βαυαρία, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 7522 988 0

Ask a Question

Άλλη