Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα νέο σπίτι μακριά από το σπίτι

Οι σπουδαστές καλούν με αγάπη την πανεπιστημιούπολη "η φούσκα" - ένας διεθνής μικροκοσμός αγγλικής γλώσσας στη μέση της Ευρώπης, όπου θα ζήσετε και θα μάθετε με φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες. Μετά από ένα εξάμηνο στο Jacobs, κάθε γωνιά της πανεπιστημιούπολης θα συνδεθεί με μια αληθινή μνήμη. Είτε είναι η ομάδα των καθισμάτων στη γωνία της ήσυχης περιοχής μελέτης, όπου πέρασα μια ολόκληρη νύχτα που εργάζονταν σκληρά, γελώντας με τους φίλους σας και παραγγέλλοντας πίτσα στις 3 π.μ.

Είτε πρόκειται για τους μικρούς λόφους της Campus Green, που εσείς και οι φίλοι σας χρησιμοποιούσατε για να χαλαρώσετε στους δίσκους καφετεριών όταν το πρώτο χιόνι είχε πέσει το χειμώνα. Είτε είναι το δέντρο μπροστά από το κολέγιο, όπου κρεμάτε το πρώτο βουλγαρικό βραχιόλι φιλίας για τύχη. Η διαβίωση και η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη σημαίνουν ότι οι φίλοι σας σύντομα θα αισθάνονται σαν οικογένεια και ότι η πανεπιστημιούπολη θα γίνει ένα νέο σπίτι μακριά από το σπίτι.

Όποτε οι επισκέπτες έρχονται στην πανεπιστημιούπολη, εντυπωσιάζονται από την ομορφιά της ευρύχωρης, πράσινης πανεπιστημιούπολης των 34 α. Το μεγάλο πράσινο πανεπιστημιούπολη στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης και το γήπεδο ποδοσφαίρου προσελκύουν τους μαθητές να κάθονται μαζί, να κάνουν ηλιοθεραπεία και να παίζουν σπορ στο εξωτερικό.

Βυθιστείτε στη Διαφορετικότητα

Το να επιτρέπεται στους σπουδαστές να καλλιεργούν τις διαπροσωπικές και διαπολιτισμικές τους ικανότητες αποτελεί σημαντική συνιστώσα της εκπαιδευτικής αποστολής του Πανεπιστημίου Jacobs. Ως φοιτητής έτους Ίδρυμα, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τις πολλές ευκαιρίες μάθησης μέσα και έξω από την τάξη. Βυθιστείτε στο περιβάλλον της διαπολιτισμικής πανεπιστημιούπολης, συμμετέχετε στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται ή γίνετε μέλος μιας από τις πολλές κοινωνικές, πολιτιστικές, πολιτικές, ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές λέσχες στην πανεπιστημιούπολη.

Τα κατοικημένα κολέγια στην πανεπιστημιούπολη προσφέρουν μια ασφαλή, διαδραστική και εμπνευσμένη εμπειρία διαβίωσης και εκμάθησης: Θα λάβετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων και θα μοιραστείτε κοινόχρηστους χώρους και ένα μπάνιο με συγκάτοικο, ο οποίος είναι συνήθως διαφορετικής εθνικότητας.

Οι καφετέριες στο κολλέγιο προσφέρουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και είναι ένας πολύ καλός χώρος για να συναντήσετε, να συνομιλήσετε και να χαλαρώσετε με τους φίλους σας. Η ολοήμερη πρόσβαση στο υπερσύγχρονο κέντρο αναψυχής στην πανεπιστημιούπολη και οι άρτια εξοπλισμένες περιοχές δραστηριότητας όπως ο χώρος του θεάτρου, τα αθλητικά δικαστήρια, η αίθουσα χορού και το στούντιο χαρτιού είναι μόνο ένα από τα προνόμια της ζωής μας όμορφη πανεπιστημιούπολη Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης της Βρέμης, μια ναυτιλιακή πολυπολιτισμική και επιχειρηματική πόλη στα βόρεια της Γερμανίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

Jacobs University Foundation Year

Είστε νέοι, φιλόδοξοι και αναζητάτε έμπνευση; Έχετε τελειώσει το γυμνάσιο, θέλετε μια γεύση από τη ζωή στο πανεπιστήμιο και επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο ... [+]

Είστε νέοι, φιλόδοξοι και αναζητάτε έμπνευση; Έχετε τελειώσει το γυμνάσιο, θέλετε μια γεύση από τη ζωή στο πανεπιστήμιο και επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο και τους πολιτισμούς του; Στη συνέχεια, θα σας ενδιαφέρει το Πρόγραμμα Έτους Ίδρυμα.

Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για το ακαδημαϊκό μέλλον σας είναι ένα σημαντικό βήμα. Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Έτους Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Jacobs για να εξερευνήσετε διαφορετικούς τομείς σπουδών και να αποκτήσετε ακαδημαϊκές δεξιότητες μάθησης πριν ξεκινήσετε το πτυχίο πανεπιστημίου.... [-]

Γερμανία Bremen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!