Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Μέντορα ΓΛΩΣΣΑΣ σχολείο είναι μέρος μιας παγκόσμιας ΔΙΚΤΥΟΥ

Μέντορα είναι μια άκρως θεωρείται θεσμός στον τομέα της διεθνούς εκπαίδευσης. Έχουμε παράσχει μια ελκυστική και ακαδημαϊκά προσανατολισμένα εμπειρία εκμάθησης. Γλώσσα σχολείο μας βρίσκεται στο πολιτικό και ιστορικό κέντρο του Βερολίνου, κοντά στην πολύ δημοφιλή περιοχή Friedrichshain-Kreuzberg.

Μέντορα προσφέρει δυναμική και εντατικά προγράμματα στα αγγλικά και στα γερμανικά για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές εξίσου. Παρέχουμε εξατομικευμένη, μαθήματα επικοινωνίας προσανατολισμό και τη γλώσσα υψηλής ποιότητας για τους μαθητές μας, οι οποίοι επωφελούνται από μια ατμόσφαιρα που είναι οικογενειακό και επαγγελματικό ταυτόχρονα.

Κάθε ένα από τα προγράμματά μας είναι - σύμφωνα με τις επιστημονικές μας αντίληψη - προσαρμοσμένες στις ειδικές υπόβαθρο και τις ανάγκες των συμμετεχόντων. Μέντορα είναι όχι μόνο καλή τοποθεσία, αλλά, επιπλέον, χαρακτηρίζεται από το έμπειρο προσωπικό της και πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

BAU Παγκόσμια Η BAU Παγκόσμιο Δίκτυο αποτελείται από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό το διεθνές δίκτυο καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο και έχει πρόσβαση σε τοπικούς πόρους σε κάθε πόλη, το κράτος και το έθνος για την ενίσχυση της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει. Φοιτητές και απόφοιτοι του BAU Παγκόσμια σχηματίζουν μια ακαδημαϊκή κοινότητα που εκτείνεται πάνω από επτά χώρες σε τρεις ηπείρους? Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Η BAU Παγκόσμιο δίκτυο αποτελείται από 4 πανεπιστήμια, 2 φροντιστήρια και 6 πανεπιστημιουπόλεις δορυφόρου.

BAU Παγκόσμια πανεπιστήμια προσφέρουν τις εκατοντάδες των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων στην αρχιτεκτονική, την τέχνη, τη διοίκηση επιχειρήσεων, το σχεδιασμό, την εκπαίδευση, τη μηχανική, τις επιστήμες της υγείας, της τεχνολογίας των πληροφοριών, του δικαίου και της ιατρικής. Δουλεύοντας σε όλη διεθνές πλαίσιο, BAU Παγκόσμιο Δίκτυο επιδιώκει να διασφαλίσει την ποιότητα και την αειφόρο εκπαίδευση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Mentora Sprachschule

Προσφέρουμε εντατικά γερμανικό πρόγραμμα την πορεία μας για τους μαθητές από 16 ετών για. Λαμβάνει χώρα καθημερινές 9:00 πμ - 12:00 μμ και 18:00-21:00. Το ευθυγραμμίζει μ ... [+]

Προσφέρουμε εντατικά γερμανικό πρόγραμμα την πορεία μας για τους μαθητές από 16 ετών για. Λαμβάνει χώρα καθημερινές 9:00 πμ - 12:00 μμ και 18:00-21:00. Το ευθυγραμμίζει με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες και, ως εκ τούτου χωρίζεται σε 6 επίπεδα πορεία.

Γερμανικά Α1 Επίπεδο - Αρχάριοι Γερμανικά Επίπεδο Α2 - Βασικές γνώσεις Γερμανικά Επίπεδο Β1 - Δημοτικό γλωσσικές δεξιότητες Γερμανικά Επίπεδο Β2 - Ανεξάρτητη χρήση της γλώσσας Γερμανικά Επίπεδο Γ1 - Αρμόδια χρήση της γλώσσας Γερμανικά C2 Level - Native-όπως τις γλωσσικές δεξιότητες ... [-]
Γερμανία Berlin
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά