dBs Music Berlin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η μουσική βιομηχανία είναι συνεχώς μετατόπιση και κατά την εξέταση των επιλογών για την εκπαίδευσή σας, αυτό που είναι πιο σημαντικό από ό, τι να διασφαλίσουμε ότι σας δίνει ένα πλεονέκτημα; Όταν περιγράφουμε dBs Μουσικής του Βερολίνου ως «μη κανονικό σχολείο" μιλάμε για ακριβώς αυτό. Η κοινότητα, η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις, η ποιότητα της διδασκαλίας, η ασυμβίβαστη ενίσχυση ... όλα έρχεται μαζί για να είναι ένα παράδειγμα του πάθους σε εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει έντονη χαρά σε όλα όσα κάνουμε μαζί, αλλά και ότι μαζί θα καταδείξει πώς το πάθος είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Επισκόπηση

πρόσφατα ανακαινισμένο state-of-the-art εγκαταστάσεις μας εδώ στο Βερολίνο, είναι μερικά μόνο χρόνια. Αλλά χτίζουμε από την κληρονομιά του φορέα μας, το οποίο λειτουργεί από το 1999 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2013 ανοίξαμε dBs Μουσικής του Βερολίνου για να δώσουν στους μαθητές μας πρόσβαση στις ποικίλες και καθιέρωσε μουσική σκηνή που βρέθηκαν εδώ. Η ποικιλία αυτής της σκηνής μπορεί να σας εκπλήξει, όπως καλά! Ενώ η γερμανική πρωτεύουσα έχει ένα διάσημο συγγένεια για όλα τα πράγματα ηλεκτρονικό, μπορούμε επίσης να πούμε ότι είναι ένας ηδονιστής όσον αφορά την ενθάρρυνση της μια μεγάλη ποικιλία από είδη και σκηνές.

Αν τα μαθήματα σας πραγματοποιήθηκε στο στούντιο μας στο ιστορικό Funkhaus ή στο κύριο κέντρο εκπαίδευσης μας στο νυχτερινό περιοχή Friedrichshain, θα πάρετε τα χέρια σας σχετικά με τις τελευταίες εργαλεία σε ορισμένες εμπνέει μέρη. Αλλά τι καλό είναι η τεχνολογία χωρίς κάποια εντολή; καθηγητές μας είναι επαγγελματίες του κλάδου με εμπειρία που δραστηριοποιούνται στην εικαστική σκηνή. Θα σας παρέχει πρακτικές πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιούν τις μηχανές σας και να αναπτυχθούν αποτελεσματικά τις δεξιότητές σας στην καριέρα σας.

Αν ψάχνετε για μια περιεκτική εισαγωγή στη Μουσική Παραγωγή & Sound Engineering ή Electronic Music Production & Performance, προγράμματα δίπλωμα ενός έτους μας είναι τέλεια. Αυτές είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να αναζωογονήσει την αποστολή σας ως καλλιτέχνης και να περάσουν μια συναρπαστική χρονιά στο εξωτερικό.

Αν ψάχνετε για ένα υψηλής αξίας διαπιστευμένο βαθμό, θεωρούν βαθμούς μας (Hons) Πτυχίο που χορηγούνται μέσω του Πανεπιστημίου του Αγίου Μάρκου και του Αγίου Ιωάννη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι 3 ετών ή 2-ετή προγράμματα fast track είναι για εκείνους που θέλουν να βουτήξουν βαθιά σε έννοιες, θεωρία, τεχνογνωσία και πρακτική.

Μάθε περισσότερα

Θέλετε να δείτε τι μιλάμε; Εγγραφείτε για ένα από τα Open Days στην ιστοσελίδα μας (dbsmusic.net) και έρχονται να μας γνωρίσετε.

Δεν έχετε μια δικαιολογία για να έρθει στο Βερολίνο αυτή τη στιγμή; Μάθετε περισσότερα για τα είδη των ευκαιριών που θα μπορούσατε να έχετε με dBs Μουσική Βερολίνου, εξερευνώντας το προφίλ μας εδώ για Bachelor Σπουδών. Ή φτάσει σε μας σήμερα, στέλνοντάς μας ένα e-mail: admissions@dbsmusic.net Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς!

Τοποθεσίες

Βερολίνο

dBs Music Berlin

Address
Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 30 29009052

Ask a Question

Άλλη