Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η γεωργιανή Ινστιτούτο Δημοσίων Υποθέσεων (GIPA) δημιουργήθηκε το 1994. τέσσερις επιμέρους σχολεία του Ινστιτούτου προσφέρουν BA και MA προγράμματα, καθώς και προγράμματα κατάρτισης στους τομείς των Δημοσίων Υποθέσεων, Τοπική Διακυβέρνηση, Δημοσιογραφία, Διεθνών Σχέσεων και του νόμου, παράλληλα με ένα διδακτορικό πρόγραμμα στις κοινωνικές επιστήμες.

Η διδασκαλία των προγραμμάτων σπουδών, η οποία βασίζεται στις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της ελευθερίας του λόγου και της καινοτομίας, προσφέρουν στους φοιτητές θεωρητικές γνώσεις καθώς και πρακτικές δεξιότητες μέσα από την ολοκλήρωση της έρευνας και διαδραστική διδασκαλία. GIPA είναι ένα εθνικό κέντρο για την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών στη Δημόσια Διοίκηση, Δίκαιο, Πολιτική και δημοσιογραφία στη Γεωργία.

Από την αρχή της ίδρυσής της, GIPA έφερε μαζί επιτυχημένη ηγέτες από τις επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την κοινωνία των πολιτών και τις δημόσιες υπηρεσίες να συμβάλουν στην ανάπτυξη αποτελεσματικής διακυβέρνησης σε κρατικό, δημοτικό και τοπικό επίπεδο, καθώς και ανεξάρτητου και βιώσιμου μέσων ενημέρωσης στη Γεωργία μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έρευνας και εκπαίδευσης.

Εκτός από το μεταπτυχιακό πτυχίο και πιστοποιημένων προγραμμάτων κατάρτισης, GIPA πραγματοποιεί πολλά επιτυχημένα έργα έρευνας και εκπαίδευσης και διαχειρίζεται την πρώτη αγγλική γλώσσα και σπουδαστών διοικούμενο Radio GIPA.

GIPA έχει τέσσερα σχολεία και δύο τμήματα:

  • School of Government
  • Καυκάσου Τμήμα Δημοσιογραφίας και Διοίκηση ΜΜΕ
  • Σχολή Νομικών και Πολιτική
  • Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
  • Τμήμα Έρευνας
  • Τμήμα γεωργιανή Αγροτικής Ανάπτυξης

Αποστολή

Γεωργιανό Ινστιτούτο Δημοσίων Υποθέσεων (GIPA) βλέπει την αποστολή της στην ίδρυση τα υψηλότερα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά πρότυπα στη Γεωργία. Το πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να παρέχει το επίπεδο της τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και την ακαδημαϊκή έρευνα που θα συμβάλει στην ενίσχυση των δημοκρατικών αξιών και τη δημιουργία επαγγελματικής δεοντολογίας της χώρας σπρώχνοντας έτσι τη Γεωργία προς τα εμπρός στην πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Αυτές οι προσδοκίες να λάβει τις ρίζες στους τομείς της μελέτης, στην οποία GIPA πραγματοποιεί εκπαιδευτικά και άλλα είδη της προγραμμάτων, πολλαπλές χρόνια εμπειρίας, τις παραδόσεις και τις καινοτόμες επιχειρήσεις. Αυτά είναι μερικά από τα πιο διακριτικά χαρακτηριστικά της GIPA.

Κατά τη διάρκεια των 20 ετών της ύπαρξής του, το πανεπιστήμιο έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έρευνες και εκπαιδεύσεις του.

εκπαιδευτική και πιστοποιητικό μας προγράμματα ανταποκρίνονται πλήρως στις προκλήσεις που η σημερινή Γεωργία αντιμετωπίζει διάφορες πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του. Της έρευνας και της δημοσίευσης των ευκαιριών που δημιουργούνται στο πανεπιστήμιο παρέχει επαρκή βάση για την επικοινωνία γνώμη των εμπειρογνωμόνων, διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων και με συζητήσεις για τα πιο οδυνηρή ζητήματα της κοινωνίας.

GIPA είναι:

Υπέρμαχος της προόδου, νέα επιτεύγματα και καινοτομίες - Ξεχωρίζει από ανηλεή της αγωνιστούμε για την πρόοδο και καινοτομίες διά του οποίου είναι σταθερά μεγαλύτερη συχνότητα οι προσεγγίσεις και τάσεις που ακολουθείται στη χώρα.

Ένα κέντρο της δυτικής εκπαίδευσης, του πολιτισμού και των αξιών - Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της δυτικής παιδείας, του πολιτισμού και των αξιών που περιλαμβάνει καλλιέργεια δεξιότητες κριτικής σκέψης, την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εξοπλίζοντας τους μαθητές με μια σειρά κατάλληλων δεξιοτήτων και γνώσεων ότι αντικατοπτρίζει δεόντως τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σημερινή.

Ένα σημαντικό σύμμαχο στη διαδικασία ανάπτυξης κατάσταση - α) κατέχει την πολύτιμη τεχνογνωσία και εξειδίκευση και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Ως εκ τούτου, η συνεργασία με το πανεπιστήμιο είναι επωφελής για την κυβέρνηση, καθώς και στον πολιτικό τομέα. Β) Πανεπιστήμιο απόφοιτοι βρίσκουν απασχόληση στις ηγετικές θέσεις και να συνεισφέρουν στο σχηματισμό προοδευτικές ιδέες, προσεγγίσεις και τάσεις στη χώρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Georgian Institute Of Public Affairs

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεταπτυχιακό και ανώτερο επίπεδο προπτυχιακών φοιτητών με μια ευρεία γνώση και κατανόηση της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, τ ... [+]

Πιστοποιημένα Credit Καλοκαιρινό Πρόγραμμα

Γεωπολιτική και Ασφάλεια - Περίπτωση της Μαύρης Θάλασσας, της Κασπίας

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τη γενναιόδωρη συνεισφορά από τον κ. FRANK Greinke και την οικογένειά ίδρυσή του.

Περιγραφή Προγράμματος & ΣΤΟΧΟΙ

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεταπτυχιακό και ανώτερο επίπεδο προπτυχιακών φοιτητών με μια ευρεία γνώση και κατανόηση της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, της Κασπίας. Το μάθημα θα παρέχει στρατηγική επισκόπηση του ιστορικού και τις πρόσφατες εξελίξεις, καθώς και με διαφορετικά σενάρια για τις μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην περιοχή μέσω της εξέτασης των εμπειρικών περιπτώσεων και σημερινό περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή. Το επίκεντρο του μαθήματος θα είναι σε κεντρικό μελών για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στην περιοχή: Ουκρανία, τη Γεωργία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν και το Τουρκμενιστάν Κατά τη συζήτηση στην τάξη θα ζωγραφίσει στρατηγικό χάρτη του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας κοιτάζοντας πολλαπλών εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων της σταθερότητας, μεταξύ των οποίων: τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων και αντικρουόμενες προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής των περιφερειακών χωρών? κατάσταση της διακυβέρνησης, της αποτελεσματικότητας των κρατών, και το πρόβλημα της διαφθοράς? ισχυρή μακροοικονομική ανάπτυξη σε ορισμένες χώρες λόγω των φυσικών πόρων, η οποία συνοδεύεται από περιορισμένη πρόσβαση σε οικονομικές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες? της απασχόλησης ως θέμα την ασφάλεια και βασικό μέτρο της κρατικής νομιμότητας? κακή κατανομή των φυσικών, ανθρώπινων και οικονομικών πόρων? κατάσταση της κοινωνίας των πολιτών? ευκαιρίες για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των πολιτών στην εθνική ανάπτυξη των πολυεθνικών κοινωνιών και την αύξηση αίσθηση της ενδυνάμωσης.... [-]

Γεωργία Τιφλίδα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

GIPA - The Place to Go!