Business Academy Aarhus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Business Academy Aarhus αναπτύσσει και προσφέρει προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρακτική προσανατολισμένη. Με περισσότερους από 4.500 φοιτητές πλήρους φοίτησης, 3.400 φοιτητές μερικής απασχόλησης και περίπου 400 εργαζόμενοι είμαστε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές ακαδημίες στη Δανία.

Business Academy Aarhus είναι ένα Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αυτό είναι ένας όρος της αγγλικής γλώσσας για τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε έμφαση στην εφαρμοσμένη βαθμούς, ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των επιχειρήσεων.

Όπως και τα πανεπιστήμια, παρέχουμε δύο προπτυχιακά προγράμματα και μπορεί να χορηγήσει ακαδημαϊκούς τίτλους, αλλά δεν το κάνουμε βραβείο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα.

Εκτός από αυτό προσφέρουμε επίσης προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και μερικής απασχόλησης σε επίπεδο και βραχυπρόθεσμα μαθήματα πανεπιστημίου για τους ανθρώπους που θέλουν να ενισχύσουν τα προσόντα τους στην εργασία (μόνο στα δανέζικα).

Τα προγράμματά μας συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη.

Δίνουμε προτεραιότητα δίδακτρα σε μικρές ομάδες, ομαδική εργασία, εργασίες του έργου, η συνεργασία με το εμπόριο και τη βιομηχανία, ρεαλιστικές υποθέσεις και υποχρεωτική πρακτική άσκηση. Έχουμε περίπου 900 διεθνείς φοιτητές, και κάθε χρόνο πάνω από 300 από τους μαθητές μας πηγαίνουν στο εξωτερικό για μέρος των προγραμμάτων τους.

Την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση των προγραμμάτων θα πρέπει να δημιουργήσει αξία για τους μαθητές όσο και για τις επιχειρήσεις. Με αυτό κατά νου να κάνουμε μια ειδική προσπάθεια για την εφαρμογή των προσόντων μας σε σχέση με την συγκεκριμένη καινοτομία και την ανάπτυξη έργων σε μια κοινή προσπάθεια με τις επιχειρήσεις της εταιρικής σχέσης.

Αρκετά χρόνια εμπειρίας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Business Academy Aarhus ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2009. Δημιουργήθηκε ως συγχώνευση μεταξύ των προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Aarhus Business College, Aarhus Tech και ΚΕ (η Γεωργική Σχολή). Μερικά από τα προγράμματα μας σήμερα προσφέρονται σε συνεργασία με τη Σχολή Aarhus της Ναυτιλίας και Τεχνικής Μηχανικής.

Ένα ευέλικτο μονοπάτι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα είναι μια σημαντική απόφαση της ζωής, και να ανακαλύψει ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σας δεν είναι πάντα εύκολο.

Στο Business Academy Aarhus, Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, σας προσφέρουμε και τα δύο προγράμματα σπουδών της Ακαδημίας Επάγγελμα (AP πτυχίο) και τα προγράμματα πτυχίο Bachelor. Ένα πρόγραμμα βαθμός AP αντιστοιχεί στα δύο πρώτα χρόνια του προγράμματος Bachelor. Το πρόγραμμα παρέχει προσόντα από μόνη της, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας δυναμικός τρόπος για να πάρετε μια μεγαλύτερη εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, έχετε τη δυνατότητα να μπει στη ζωή το έργο αμέσως μετά τελικές εξετάσεις σας, ή μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας με πτυχίο σε ένα από τα top-up προγράμματα μας ή σε άλλο ίδρυμα στη Δανία ή στο εξωτερικό.

Σπουδές στην Ακαδημία

Όταν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορείτε επίσης να δεχθεί ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας μάθηση. Η εμπειρία μας είναι ότι μπορείτε να μάθετε περισσότερα, όταν εμπλέκονται ενεργά στη διδασκαλία. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά μέσω μικρές τάξεις της περίπου 30 μαθητές και μέσω μελετών εργασίες του έργου και την υπόθεση, τα οποία είναι σημαντικά στοιχεία σε όλα τα προγράμματα.

Όλα τα προγράμματά μας συνδέονται στενά με τη βιομηχανία. Ως εκ τούτου, συνδυάζει θεωρία και πράξη και κυρίως να διδάξουν τα τμήματα της θεωρίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα στο εργασιακό σας ζωή για να λύσει πρακτικά προβλήματα. επισκέψεις σε επιχειρήσεις και διαλέξεις επισκεπτών είναι επομένως ένα σημαντικό μέρος του συνόλου των προγραμμάτων και των έργων μας, και οι τελικές εξετάσεις έργα που συνήθως βασίζονται σε πρακτικά προβλήματα σε συγκεκριμένες εταιρείες. Υπάρχουν περίπου 18-25 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα. Ο αριθμός των ωρών διδασκαλίας ποικίλλει από εβδομάδα σε εβδομάδα και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

Καριέρα σας ξεκινά με την εκπαίδευσή σας

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για ένα οικοτροφείο ή την πρώτη σας δουλειά μετά την αποφοίτηση, το Κέντρο Σταδιοδρομίας Business Academy Aarhus μπορεί να σας δώσει την έμπνευση, τα εργαλεία και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Ως φοιτητής της Ακαδημίας, μπορείτε να συμμετέχετε σε διάφορα μαθήματα και εργαστήρια, όπως βοήθεια για τις αιτήσεις, βιογραφικά και συνεντεύξεις εργασίας. Πρέπει επίσης να παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια και συμβουλές.

Ένα διεθνές περιβάλλον

Τα περισσότερα από τα προγράμματα Business Academy Aarhus της προσφέρονται τόσο δανικά και αγγλικά. Ως φοιτητής στην Ακαδημία, που ως εκ τούτου θα είναι μέρος ενός διεθνούς περιβάλλοντος. Έχουμε περίπου 1.000 διεθνείς φοιτητές από πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο. Εάν επιλέξετε ένα από τα προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά, θα μελετήσει με μαθητές από διαφορετικές χώρες και τη διδασκαλία και οι εξετάσεις είναι στην αγγλική γλώσσα. Διεθνοποίηση λαμβάνει χώρα στις τάξεις όχι μόνο, αλλά και σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Ένας κόσμος ευκαιριών

Να πάρει μια καλή δουλειά μετά την αποφοίτηση είναι ο στόχος των περισσότερων φοιτητών της ακαδημίας. Μερικοί μαθητές όμως επιλέγουν να μελετήσει περαιτέρω και να συνδυάσουν την εργασία με μια σειρά μαθημάτων μερικής απασχόλησης και μερικοί επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευση με πλήρη απασχόληση τους στη Δανία ή στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα οποία έχουμε συμφωνίες αναγνώρισης φυσικά με. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δουλειά και την περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης σύμφωνα με τις περιγραφές του κάθε προγράμματος.

Προετοιμάστε το μέλλον μέσω της πρακτικής σας

Ως φοιτητής στο Business Academy Aarhus θα λάβουν μέρος σε μια υποχρεωτική πρακτική, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας στην πράξη. Αυτή η πρακτική 2-10 μήνα (συνήθως 3-5 μήνες) θα σας δώσει την ευκαιρία να βιώσουν:

Σχετικές πραγματική ζωή μάθησης σε μια εταιρεία

  • Δικτύωση και την εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει σε μια μελλοντική δουλειά
  • Δουλεύοντας σε μια διεθνή εταιρεία

Κάθε χρόνο Business Academy Aarhus συνεργάζεται με περισσότερες από 800 εταιρείες στη Δανία και στο εξωτερικό, για παράδειγμα: η Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, της Novo Nordisk και Porsche ΗΠΑ.

Πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό

Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε την πρακτική σας οπουδήποτε στον κόσμο και στην Ευρώπη μπορείτε να πάρετε μια υποτροφία Erasmus για την κάλυψη των δαπανών που συνδέονται με τη λήψη πρακτικής σας σε μια ξένη χώρα. Στο Business Academy Aarhus συνεργαζόμαστε με οργανισμούς και εταιρείες για να βοηθήσει με την πρακτική άσκηση για παράδειγμα τη Μαλαισία, τη Σαγκάη, τον Καναδά και την Τανζανία.

Τοποθεσίες

Άαρχους

Business Academy Aarhus

Address
Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences
Sønderhøj 30

8260 Viby J Άαρχους, Δανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+45 72 28 60 00

Ask a Question

Άλλη