Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ακαδημία Fashion Design της Κοπεγχάγης είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη ιδιωτική Ακαδημία που ιδρύθηκε το 1983. Από την αρχή, η Ακαδημία έχει εκπαιδεύσει σχεδιαστές ρούχων σε υψηλό επίπεδο τεχνικής και με ισχυρή έκφραση visuel. Οι Απόφοιτοι μας εκπροσωπούνται σε όλα τα επίπεδα της μόδας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ακαδημία έχει υποψηφίους από όλο τον κόσμο, κατά το έτος 2016-17, 16 διαφορετικές εθνικότητες λαμβάνουν την εκπαίδευσή τους και ως εκ τούτου διδάσκουμε τόσο στα δανικά όσο και στα αγγλικά. Θεωρούμε ότι έχει μεγάλη σημασία σε έναν συνεχώς παγκοσμιοποιημένο κόσμο, ότι η επαφή και η πολιτισμική ανταλλαγή συμβαίνει σε διαφορετικές τάξεις και επίπεδα.

Είναι η συνεχιζόμενη αποστολή της Ακαδημίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της χειροτεχνίας και του προγράμματος, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις της μόδας για νέους και επερχόμενους σχεδιαστές. Σκέφτεστε να κάνετε αίτηση και θέλετε να επισκεφθείτε την Ακαδημία, τότε συνιστούμε να κάνετε ένα ραντεβού.

Η Ακαδημία στεγάζεται σε παλιά αποθήκη "Hans Just" στο Østerbro. Το φωτεινό, ευάερο και ανοιχτό δωμάτιο εργασίας των 370τμ είναι ιδανικό για την πολιτιστική ανταλλαγή που συμβαίνει στις διάφορες τάξεις και επίπεδα. Λόγω των πολλών εθνικοτήτων που παρακολουθούν, όλοι οι δάσκαλοι είναι τουλάχιστον διγλωσσικοί και το μάθημα διδάσκεται ταυτόχρονα στα δανικά και τα αγγλικά. (Τα αγγλικά είναι η πρώτη τεχνική γλώσσα στη βιομηχανία ένδυσης) Ραπτομηχανές, overlocks και μια βιομηχανική μηχανή για δέρμα είναι στη διάθεση των μαθητών και φυσικά εργαζόμαστε για την Stockmann Mannequins Wifi είναι κοντά και χρησιμοποιείται επίσης κατά τις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Η ακαδημία εγκρίνεται από το δανικό κράτος για την κρατική επιχορήγηση (SU). Οι διεθνείς φοιτητές καλούνται πρώτα να υποβάλουν αίτηση στις χώρες καταγωγής τους πριν το κάνουν στη Δανία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • δανικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Copenhagen Academy of Fashion Design

Η Ακαδημία διδάσκει σχεδιασμό ενδυμάτων. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη των δημιουργικών ικανοτήτων των μαθητών, δίνοντάς τους μια κα ... [+]

Το πρόγραμμα

Σκοπός

Η Ακαδημία διδάσκει σχεδιασμό ενδυμάτων.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη των δημιουργικών ικανοτήτων των μαθητών, δίνοντάς τους μια καλλιτεχνική και οπτική αίσθηση ρουτίνας στη δημιουργική διαδικασία σε συνδυασμό με μια σταθερή και διεξοδική θεμελίωση στις διάφορες περιοχές του σκάφους.

Παράλληλα με το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα αποκτήσουν μια εικόνα για τις πολλές πτυχές και τις απαιτήσεις της επιχείρησης μέσω επισκέψεων σε εμπορικές εκθέσεις, επιχειρήσεις και βοήθεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, έτσι ώστε να μην προετοιμαστούν όταν εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 ετών.... [-]

Δανία Copenhagen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά