Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κινηματογράφου είναι κάτι περισσότερο από μια σχολή κινηματογράφου. Είμαστε μια δανική λαϊκό γυμνάσιο, προσφέρει στους νέους απ 'όλο τον κόσμο σε 8 ½ μηνών έντονη, hands-on πρόγραμμα θεμέλια ταινία (στα αγγλικά). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσφέρουμε επίσης μια επιλογή από τα σεμινάρια κινηματογράφου 1-εβδομάδα και εργαστήρια (στα δανικά). Οι μαθητές και οι δάσκαλοι ζουν στην πανεπιστημιούπολη, δημιουργώντας ένα μοναδικό έντονη και κοινωνικό περιβάλλον, εξελίσσεται γύρω από την ταινία.

Το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κινηματογράφου βρίσκεται σε αγροτικές Ebeltoft, η Δανία, και είναι μοναδικό στην προσέγγισή της με τη διδασκαλία του κινηματογράφου. Καθένας που ενδιαφέρεται για να κάνει ταινίες και μαθαίνοντας για ταινίες είναι ευπρόσδεκτη, και έχουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο, συνήθως πάνω από 25 εθνικότητες με τη μία.

Επειδή είναι μια κατοικημένη σχολείο, θα ζουν και αναπνέουν φιλμ 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ακόμα και όταν δεν είστε στην τάξη ή που εργάζονται για ένα έργο που θα διαλογής ταινίες, μιλώντας ταινίες, ανάλυση και συζήτηση τους.

Το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κινηματογράφου προσφέρει δύο τύπους μαθημάτων: το κυρίως πιάτο, ένα πρόγραμμα θεμέλια ταινία 8½-μήνα (στα αγγλικά), και τα μαθήματα το καλοκαίρι, μια επιλογή από τα σεμινάρια κινηματογράφου 1-εβδομάδα και εργαστήρια (στα δανικά).

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι σε θέση να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

European Film College

Το πρόγραμμα 8½ μήνες στο Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κινηματογράφου είναι ένα μέρος της ευκαιρία. Ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες σας, το ταλέντο σας και τον ... [+]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8,5-ΜΗΝΑ: Βρείτε τις ικανότητές σας - Ανακαλύψτε τη φωνή σας

Το πρόγραμμα 8½ μήνες στο Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κινηματογράφου είναι ένα μέρος της ευκαιρία. Ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες σας, το ταλέντο σας και τον εαυτό σας. Ευκαιρία να ρισκάρει και να κάνουν λάθη και να το κάνουμε σε ένα ασφαλές, ενθάρρυνση και εμπνευσμένο περιβάλλον. Ενταχθούν στο πρόγραμμα και να πάρει την ευκαιρία να παράγουν, ζουν και αναπνέουν ταινία για σχεδόν ένα χρόνο. Εργασία και ζουν σε ένα μέρος όπου οι συμμαθητές σας, τους δασκάλους σας, τις ταινίες που βλέπετε και οι επαγγελματίες σκηνοθέτες που θα συναντήσετε θα προέρχονται από όλες τις γωνιές του κόσμου. ... [-]

Δανία Ebeltoft
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Promo Video