Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να μελετήσει Γεωπολιτική;

Οι πόλεμοι, συγκρούσεις ταυτότητας, παραπληροφόρηση, Γεωστρατηγική ανταγωνισμοί, Παγκόσμια Shift ισχύος και αύξηση του αριθμού των μη κρατικών φορέων, μεταξύ άλλων, να είναι δύσκολο να αναλυθούν σύγχρονες διεθνείς σχέσεις. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η γεωπολιτική προσέγγιση μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, δεδομένου ότι λαμβάνει υπόψη τις στρατηγικές, ιστορικές, γεωγραφικές, πολιτιστικές και οικονομικές σφαίρες στην αποκρυπτογράφηση της πολυπλοκότητας των σημερινών και πιθανών μελλοντικών συγκρούσεων.

Σχετικά με ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Ινστιτούτο της Γενεύης του Γεωπολιτικές Σπουδών (ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ) οργανώνει προγράμματα Certificate in Γεωπολιτική και Γεωοικονομία. Αυτά τα προγράμματα σπουδών λαμβάνουν χώρα στη Γενεύη. Το Ινστιτούτο πραγματοποιεί έρευνα, να προσφέρει την τεχνογνωσία και δημοσιεύει μελέτες στον τομέα της γεωπολιτικής. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ οργανώνει συνέδρια και συμπόσια σε διαφορετικές γεωπολιτικές και γεωοικονομικές θέματα. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και έχει καταγραφεί από την Γενεύη Εμπορικό Μητρώο. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ είναι εντελώς ανεξάρτητη από πολιτικές, ιδεολογικές και οικονομικές οργανώσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Geneva Institute of Geopolitical Studies

Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος σπουδών είναι να εισαγάγει τις βασικές έννοιες της γεωπολιτικής. ... [+]

Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος σπουδών είναι να εισαγάγει τις βασικές έννοιες της γεωπολιτικής. Το μάθημα υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση που ενσωματώνει την στρατηγική, γεωγραφική, ιστορική, πολιτιστική και οικονομική διάσταση, προκειμένου να διευκολυνθεί μια πιο βαθιά κατανόηση των σύγχρονων διεθνών σχέσεων. Διασκέψεις θα διεξαχθεί από κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες.... [-]

Ελβετία Γενεύη
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά