Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1559 από τον Jean Calvin, το Πανεπιστήμιο της Γενεύης (UNIGE) είναι αφιερωμένο στη σκέψη, τη διδασκαλία, το διάλογο και την έρευνα. Με 16'500 φοιτητές με περισσότερες από 150 διαφορετικές εθνικότητες, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελβετίας.Η UNIGE προσφέρει περισσότερα από 500 προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων 129 προγραμμάτων σπουδών Bachelor και Master, 80 διδακτορικών προγραμμάτων) και περισσότερα από 300 προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης που καλύπτουν μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία τομέων: ακριβείς επιστήμες, ιατρική, ανθρωπιστικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, αριστείας στην έρευνα περιλαμβάνουν βιοεπιστήμες (μοριακή βιολογία, βιοπληροφορική), φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων, και αστροφυσική. Η UNIGE φιλοξενεί και φιλοξενεί επτά εθνικά κέντρα ικανότητας στην έρευνα: σύνορα στη γενετική, το MaNEP, το PlanetS, το SwissMap, τη χημική βιολογία, τις συναπτικές βάσεις των ψυχικών ασθενειών και το LIVES - τα υπερβολικά ευάλωτα σημεία σε μια πορεία ζωής.

Ακριβώς όπως και η ίδια η πόλη της Γενεύης, το πανεπιστήμιο έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη, τόσο για την ποιότητα της έρευνας του (κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων θεσμικών οργάνων μεταξύ του Συνδέσμου των Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Πανεπιστημίων) και την αριστεία της εκπαίδευσης του. Αυτή η αναγνώριση έχει κερδίσει εν μέρει λόγω των ισχυρών δεσμών της με πολλές εθνικές και διεθνείς οργανώσεις που εδρεύει στη Γενεύη, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών.

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Maison des Langues

Καλοκαιρινά μαθήματα στη γαλλική και γαλλόφωνη κουλτούρα ... [+]

Στην ιστορική καρδιά της πόλης της Γενεύης, τα γαλλικά καλοκαιρινά μαθήματα του Πανεπιστημίου της Γενεύης παρέχουν ένα συναρπαστικό σύνολο εντατικών μαθημάτων 2, 3 και 6 εβδομάδων σε φοιτητές από όλο τον κόσμο και από όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα γλωσσικής και πολιτιστικής ενηλίκησης που διατίθενται στην Ελβετία από το 1891.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διάρκειας 2 εβδομάδων... [-]

Ελβετία Geneva
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Ελβετία