Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια υπέροχη ευκαιρία να μελετήσετε το Fashion Design στην όμορφη τοποθεσία του Montreux της Ελβετίας.

Όντας ο επίσημος εκπρόσωπος του Instituto di Moda Burgo (IMB) στην Ελβετία, παρέχουμε τις ίδιες τεχνικές διδασκαλίας και κατάρτισης που έχουν αποκαλύψει τη φήμη του ΙΜΒ τα τελευταία 55 χρόνια.

Οι πιστοποιημένοι καθηγητές μας θα μοιραστούν την εμπειρία, την εμπειρία και το πάθος τους για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απαραίτητες δεξιότητες και να ενισχύσετε τη δική σας δημιουργικότητα και στυλ. Η IMB είναι υπερήφανη που έχει εκτεταμένες συνδέσεις στη βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε προνομιακή πρόσβαση σε πολλούς διακεκριμένους σχεδιαστές και σπίτια μόδας. Το IMB είναι αναμφισβήτητα η πόρτα σας στον κόσμο της μόδας.

Οι τάξεις μας διεξάγονται στα αγγλικά, αλλά είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι είναι πολύγλωσσοι διότι οι καθηγητές μας μπορούν να μιλούν μια ποικιλία γλωσσών, μεταξύ των οποίων η γαλλική, η ιταλική και η ρωσική.

η τοποθεσία μας

Swiss Mode βρίσκεται στη γραφική πόλη του Montreux στις όχθες της λίμνης της Γενεύης (Lac Leman), η οποία φιλοξενεί πολλά διεθνή σχολεία. Το Montreux είναι γνωστό για το παγκοσμίου φήμης μουσικό φεστιβάλ του και υπήρξε καταφύγιο για πολλούς εικονικούς ανθρώπους, όπως οι Τσάρλι Τσάπλιν, Βλάντιμιμ Νάμποκοφ, Ντέιβιντ Μπόουι και Φρέντι Μέρκουρ.

Το Montreux προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για να σας εμπνεύσει και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ζωντανή, απολαμβάνοντας μια παγκοσμίου φήμης ελβετική εκπαίδευση. Θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσετε συναδέλφους όπως επίσης και πεπειραμένους εκπαιδευτικούς για απαράμιλλη εμπειρία μάθησης και κατάρτισης στο Fashion Design στην Ελβετία.

Το Montreux έχει απευθείας σύνδεση με το Μιλάνο (3ωρη διαδρομή), το οποίο διευκολύνει τις στενές ανταλλαγές με την έδρα της IMB στην ιταλική μόδα. Το Montreux βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας από τα παγκοσμίως γνωστά χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων, 1 ώρα από τη Γενεύη και 2,5 ώρες από τη Ζυρίχη με το τρένο.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - διευθυντής σχολείου

Απόφοιτος της Σχολής Σχεδιασμού Γκόρκι (διακρίσεις) και της Διεθνούς Σχολής Σχεδιασμού της Μόσχας, η Natacha είναι διευθυντής της Swiss Mode από το 2016. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως καλλιτεχνικός διευθυντής, η Natacha έκανε ένα άλμα εμπιστοσύνης για να εισέλθει στον τομέα της εκπαίδευσης και ποτέ δεν κοίταξε πίσω.

Περισσότερο από έναν διευθυντή σχολείου, η Natacha διδάσκει επίσης και είναι πάντα παρούσα για να βοηθήσει και να υποστηρίξει τους μαθητές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Τα καλλιτεχνικά και σχεδιαστικά της ταλέντα έχουν και θα συνεχίσουν να εμπνέουν πολλούς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Swiss Mode

Στο μάθημα Fashion Designer, δείξατε πώς να συνδυάσετε την ατομική σας φαντασία με τις επαγγελματικές απαιτήσεις στο χώρο εργασίας. Θα μάθετε πώς να εκφράζετε μια ιδέα κα ... [+]

Μαθήματα - Σχεδιαστής μόδας

Swiss Mode δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταμορφώσει τους σπουδαστές της σε επιμέρους δημιουργούς μόδας με πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού μόδας.

Στο μάθημα Fashion Designer, δείξατε πώς να συνδυάσετε την ατομική σας φαντασία με τις επαγγελματικές απαιτήσεις στο χώρο εργασίας. Θα μάθετε πώς να εκφράζετε μια ιδέα και να την εφαρμόζετε μαθαίνοντας για κάθε στοιχείο της διαδικασίας σχεδιασμού της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των υλικών, των χρωμάτων, της κατασκευής και, κυρίως, του πώς να δώσετε τη μορφή μιας ιδέας, ώστε να μπορεί να γίνει μια ρεαλιστική ενδυμασία.... [-]

Ελβετία Montreux
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swiss Mode

Το Fashion Designer de Luxe είναι ένας συνδυασμός των μαθήματά μας Fashion Designer και Dressmaker. Σε αυτό το μάθημα, θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες σε όλη τη διαδ ... [+]

Μαθήματα - Σχεδιαστής μόδας de Luxe

Το Fashion Designer de Luxe είναι ένας συνδυασμός των μαθήματά μας Fashion Designer και Dressmaker. Σε αυτό το μάθημα, θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες σε όλη τη διαδικασία Fashion Design και θα κερδίσετε γνώσεις στον τομέα της ραπτικής και έτσι την εκτέλεση ενός σχεδίου σε ένα ένδυμα.

Αυτό το de Luxe μάθημα σας δίνει επιπλέον ώρες μαθήματος για να συνειδητοποιήσετε

τα έργα και να συνεργαστείτε στενά με τους δασκάλους, ώστε να αφήσετε το μάθημα με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία Fashion Design.... [-]

Ελβετία Montreux
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Ελβετία