Aviatec Training Center

Εισαγωγή

Η Aviatec ιδρύθηκε το 2014 και δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην επιτακτική ανάγκη για επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα της αεροπλοίας.

aviatecΟ στόχος που έθεσε η ομάδα μας ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού κέντρου διεθνών σπουδών, εστιάζοντας σε μια ενιαία και συνολική λύση εκπαίδευσης στην αεροναυτική συντήρηση με προγράμματα κατάρτισης μηχανικών αεροσκαφών, από τεχνικό αεροπλοίας ως και ολοκληρωμένα πτυχία μηχανικών, με προσαρμοσμένα ή πλήρη μαθήματα και με δυνατότητα περισσότερων επιλογών εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες.

Η εκπαίδευση για τους μηχανικούς αεροσκαφών παρέχεται στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα και σύντομα στις εγκαταστάσεις των πελατών.

Εκπαιδευόμενοι από όλο τον κόσμο είναι καλοδεχούμενοι να επωφεληθούν από τις δυνατότητες κατάρτισης που παρέχει το κέντρο μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις για πιστοποίηση κατά EASA 147 στους ακόλουθους τομείς:

  • EASA Part 147 approved cat. A, B1.1, C Basic Courses
  • Type training courses on Boeing B737 NG,Boeing 737CL,AS332 Super Puma
  • Special aviation courses for Crew and Maintenance personnel
  • Aviation Consulting
  • EASA Continuation Training
  • Aircraft Ground Handling Training
  • Airline Management and Commercial courses

Για αναλυτικές πλροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο tm@aviatec.gr

aviatec02

Αποστολή

Στόχος της Aviatec είναι να παρέχει άριστη εκπαίδευση σε υφιστάμενους και μελλοντικούς επαγγελματίες της αεροπλοϊας και να τους καταστήσει γνώστες και ικανούς να εκτελούν σωστά και με ακρίβεια τα καθήκοντά τους. Στόχος μας είναι επίσης να προσθέσουμε επιπλέον αξία στις εταιρείες όπου εργάζονται και να γίνουν ενεργά μέλη της ιδιαίτερα απαιτητικής από άποψη ασφάλειας, ποιότητας και παραγωγικότητας, Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Όραμα

Το όραμα της Aviatec είναι να γίνει σεβαστή και να εκτιμηθεί από τις αρμόδιες αρχές και τους πελάτες μας για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών μας και την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μάθησής μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστη εκπαίδευση σε υφιστάμενους και μελλοντικούς επαγγελματίες της αεροπλοϊας και να τους μεταδώσουμε όλη τη γνώση και την ικανότητα που θα τους καταστήσουν ικανούς να εκτελούν σωστά και με ακρίβεια τα καθήκοντά τους.

Στοχεύουμε επίσης να προσθέσουμε αξία στις εταιρείες όπου εργάζονται και να γίνουν ενεργά μέλη της ιδιαίτερας απαιτητικής, από άποψη ασφάλειας, ποιότητας και παραγωγικότητας, Αεροπορικής Βιομηχανίας.

aviatec03

Πολιτική Ποιότητας

Έχουμε δεσμευτεί σε υψηλά πρότυπα ικανοποίησης των πελατών μας και θα προσπαθούμε συνεχώς για τη βελτίωση των διαδικασιών μας πάνω στην εκμάθηση και τις εξετάσεις ώστε να εξασφαλίσουμε μια βιώσιμη και σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αυτό το έχουμε πετύχει με τους παρακάτω τρόπους:

Πελάτες: Ακούμε τους πελάτες μας, κατανοούμε τις μαθησιακές ανάγκες και προσδοκίες τους και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

Ηγεσία: Έχουμε θεσπίσει και επικοινωνούμε το όραμά μας εξηγώντας τις βασικές αξίες που καθοδηγούν τον οργανισμό μας μέσω της ηγεσίας μας στον χώρο.

Άνθρώπινο Δυναμικό: Περιλαμβάνουμε τους ανθρώπους μας στην ανάπτυξη του οργανισμού, επωφελούμαστε από τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αναγνωρίζουμε τη συμβολή τους και παρέχουμε ένα περιβάλλον στο οποίο έχουν κίνητρο να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Διαδικασίες και Συστήματα: Προσεγγίζουμε τις διαδικασίες διαχείρισης εργασίας με το να τις χειριζόμαστε ως ένα ενιαίο σύστημα στο οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, παράγοντας αποτελέσματα που ικανοποιούν όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Συνεχής Βελτίωση: Ελέγχουμε συνεχώς το σύστημα και τις επιδόσεις μας με το σκεπτικό πως πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Θα εξετάσουμε την όποια πιθανή αποτυχία ως ευκαιρία μάθησης και όχι ως ένα γεγονός όπου σε κάποιον θα επιρρίψουμε την ευθύνη και το φταίξιμο.

Αποφάσεις: Στηρίζουμε τις αποφάσεις μας στη λογική και τη διαισθητική ανάλυση των δεδομένων που συλλέγουμε από τις διαδικασίες μας.

Σχέσεις με τους Προμηθευτές: Αναπτύσσουμε συμμαχίες με τους προμηθευτές μας και συνεργαζόμαστε μαζί τους για την απο κοινού βελτίωσή μας.

Περιβάλλον, Υγεία και Ασφάλεια: Λειτουργούμε με τρόπο που διαφυλάσσει το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων μας, το προσωπικό και οποιονδήποτε θα μπορούσε να επηρεαστεί από το έργο μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Μάθημα Basic License

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Ελληνική Δημοκρατία Αθήνα

Το να είναι κανείς Αδειούχος Μηχανικός αποτελεί μια εξειδικευμένη και υπεύθυνη δουλειά, και χρειάζονται δύο έτη θεωρητικών σπουδών και δύο χρόνια πρακτικής εμπειρίας σε ένα φορέα συντήρησης, προκειμένου να αποκτήσει τη σχετική άδεια. Ακόμα και αυτό όμως, είναι μόνο η αρχή για τους περισσότερους Αδειούχους Μηχανικούς. Περισσότερη μελέτη σημαίνει περισσότερη εμπειρία και εξειδίκευση σε τύπους αεροσκαφών και ως εκ τούτου και πιο πιθανό να εργαστεί κάποιος σε μια αντίστοιχη θέση. [+]

Για έναν επιτυχημένο πιστοποιημένο μηχανικό.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ PART 66

Το να είναι κανείς Αδειούχος Μηχανικός αποτελεί μια εξειδικευμένη και υπεύθυνη δουλειά, και χρειάζονται δύο έτη θεωρητικών σπουδών και δύο χρόνια πρακτικής εμπειρίας σε ένα φορέα συντήρησης, προκειμένου να αποκτήσει τη σχετική άδεια. Ακόμα και αυτό όμως, είναι μόνο η αρχή για τους περισσότερους Αδειούχους Μηχανικούς. Περισσότερη μελέτη σημαίνει περισσότερη εμπειρία και εξειδίκευση σε τύπους αεροσκαφών και ως εκ τούτου και πιο πιθανό να εργαστεί κάποιος σε μια αντίστοιχη θέση.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
26 Doukissis Plakentias Street
Athens, 15234 GR