Global Aviation

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1997, Παγκόσμια Αεροπορίας (GR-ATO-102) έχει προσφέρει Εμπορική και ιδιωτικούς Μαθήματα εκπαίδευσης πιλότων. Παγκόσμια προσφορές Ολοκληρωμένη και Modular Μαθήματα για την Πιλοτική Αεροπορικών Μεταφορών (ATPL) και ιδιωτικούς Pilot (PPL) άδειες καθώς και το Μέσο (IR), Multi-κινητήρα (ευρωβουλευτής), εκπαιδευτής πτήσης (FI) Βαθμολογίες και πληρώματος Συνεργασίας Πολλαπλών (MCC) Μαθήματα.

Επιπλέον, Global είναι ένα πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για το επίπεδο του ICAO 4 Αεροπορίας Αγγλικής Γλώσσας Proficiency Test (LPT), προσφέροντας εξετάσεις όλο το χρόνο.

Παγκόσμια Aviation SA ιδρύθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων των αερομεταφορών το 1997, έχει έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία απέκτησε γενικά στοιχεία του ενεργητικού της αεροπορίας Αιγαίου Αεροπορίας (Βάση συντήρησης, στόλος κλπ) και επεκτάθηκε γρήγορα, αποκτώντας ένα στόλο καινούργιων και προ-ανήκει ενιαία και πολυ-κινητήρων αεροσκαφών Piper. Λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, η βάση εκπαίδευσης κατά την πτήση της εταιρείας μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων (LGMG), μεγάλο αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της, η Global Aviation έχει μια αποστολή να προσφέρουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της, εκπαίδευση πιλότων, συντήρησης αεροσκαφών και τις πωλήσεις αεροσκαφών.

ορόσημα

Μερικά σημαντικά ορόσημα σε 17 χρόνια μακρά ιστορία Παγκόσμια Αεροπορίας περιλαμβάνουν:

1997: Εγκρίθηκε από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για να προσφέρουν εκπαίδευση PPL 2000: Έγινε το πρώτο ιδιόκτητο ακαδημία να προσφέρει Commercial Pilot Εκπαίδευση στην Ελλάδα 2004: Εγκρίνεται από τον Σύνδεσμο Αρχών Πολιτικής Αεροπορίας (JAA) για να προσφέρει ιδιωτικά και εμπορικά Πιλοτική Εκπαίδευση 2008: Πρώτη Ελληνική ακαδημία για να παραγγείλετε ένα ολοκαίνουργιο FNPT II 2009: Έγινε Bluebird Airways TRTO για το B737 2010: Εμπορική Πιλοτικά Μαθήματα ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από την Olympic Air 2011: Διορίζεται επίσημα Επίπεδο 4 ICAO Κέντρο English Test Αεροπορίας για την Aegean Airlines 2012: Διορίζεται αποκλειστικό Επίπεδο 4 ICAO Κέντρο English Test Αεροπορίας για όλους τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας Ελληνικά 2013: Διορίζεται αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης πιλότων από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα για την εκπαίδευση αξιωματικών τους » 2014: Προσκεκλημένη από τη Ryanair, μεταξύ των λίγων φορέων εκπαίδευσης χειριστών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, να συμμετάσχουν σε μια παρουσίαση, σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης πιλότος του αεροσκάφους που 2014: Επέκταση του στόλου της, αποκτώντας ένα Piper Seminole PA-44-180 και να αναβαθμιστεί προσομοιωτή πτήσης του σε ένα ολοκαίνουργιο Elite S923 FNPT II MCC 2015: Επέκταση του στόλου της, αποκτώντας ένα επιπλέον Piper πολεμιστής PA-28-161 και ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης στην νεοαποκτηθείσα υπόστεγο συντήρησης στο LGMG 2016: Επέκταση του στόλου της, αποκτώντας 2 επιπλέον Piper Πολεμιστές PA-28-161 και ένα ολοκαίνουργιο Elite S812 FNPT II MCC 2016: Ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Ryanair για το νέο τους πρόγραμμα APC, απευθύνεται σε πτυχιούχους της ακαδημίας

EASA Εμπορική & Ιδιωτικό Αεροπλάνο Πιλοτικά Μαθήματα

Global Flight Academy είναι η παλαιότερη πιλοτικό ακαδημία στην Ελλάδα. Έχοντας διοικητική και το σχολείο του εδάφους βάση του στον Πειραιά και φέρουν τη βάση του στο αεροδρόμιο της Πολιτικής Αεροπορίας της Πάχης Μεγάρων (LGMG), η Global Flight Academy έχει εκπαιδεύσει πιλότους για ιδιωτική και εμπορική μαθήματα, από το 1997, όταν εγκρίθηκε από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αρχή Πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ). Το 2004, οι Joint Aviation Authorities (JAA) επιθεωρηθεί και εγκριθεί Global Flight Academy ως Οργανισμός Εκπαίδευσης Πτήσης (GR-ATO-102), σύμφωνα με την Κοινή κανονισμούς πολιτικής αεροπορίας (JAR). Το 2012, η ​​Ακαδημία εξέδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) πρότυπα του Μέρους FCL.

EASA Μαθήματα Cabin Crew

Παγκόσμια Αεροπορίας έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και του EASA να προσφέρει Cabin Crew εκπαιδευτικών μαθημάτων, όπως GR-ccto-102. Όλα θεωρητική κατάρτιση πραγματοποιείται στο έδαφος σχολείο βάσης Παγκόσμια Αεροπορίας στον Πειραιά. πρακτική εκπαίδευση των μαθημάτων πραγματοποιείται σε εγκεκριμένα τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με την ΥΠΑ και του EASA. Παγκόσμια Αεροπορία διαθέτει 3 μηνών μακρά μαθήματα κατάρτισης αρχική του πληρώματος θαλάμου επιβατών έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα ως πλήρωμα θαλάμου επιβατών στον δυναμικό κλάδο της αεροπορίας και εντατικά μαθήματα πληρώματος θαλάμου επιβατών που μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις ανάγκες των εγχώριων και διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

EASA εγκεκριμένο κατά το μέρος Οργάνωσης Μ

Παγκόσμια Κέντρο Συντήρησης Είναι προσφέροντας λύσεις συντήρησης αεροσκαφών υψηλής ποιότητας. Έχοντας τη βάση του στη γενική αεροπορία αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων (LGMG), η Global Aviation έχει πιστοποιηθεί από την ΥΠΑ και τον EASA να προσφέρουν τις υπηρεσίες συντήρησης για αεροπλάνα ενιαία και πολυ εμβόλου του κινητήρα, όπως Οργάνωση EL.MF.004 συντήρησης. Επιπλέον, η Global Aviation είναι πιστοποιημένο Συνεχής φορέα διαχείρισης διαρκούς αξιοπλοΐας (CAMO), προσφέροντας συνεχή υπηρεσίες διαχείρισης της διαρκούς αξιοπλοΐας για αεροπλάνα εμβόλου ενιαία και πολυ-μηχανή ως CAMO EL.MG.039.

Piper Aircraft & Bombardier Business Jets

Πωλήσεις Παγκόσμια Αεροσκάφη είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Piper Aircraft στην Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία και τη Βουλγαρία, καθώς και αντιπρόσωπος πωλήσεων της Bombardier Business Jets στην περιοχή. Επιπλέον, η Global παρέχει στους πελάτες με μια ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων προ-ιδιόκτητα αεροσκάφη που κυμαίνονται από τα αεροπλάνα με εμβολοφόρο κινητήρα σε πολυτελή επιχειρηματικά αεριωθούμενα. Επιπλέον, έχει σημαντική εμπειρία σε Αεροπορίας Consulting, Παγκόσμια Αεροπορίας παρέχει στους πελάτες λύσεις συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας, την ιδιοκτησία, τη συντήρηση και τη λειτουργία των αεροσκαφών τους.

Τοποθεσίες

Πειραιάς

Global Aviation S.A.

Address
79-81 Filonos Street

18535 Πειραιάς, Πειραιώς, Ελληνική Δημοκρατία
Τηλέφωνο
+30 21 0411 0609

Ask a Question

Άλλη