Olympus Aviation Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Olympus Aviation Academy ιδρύθηκε και λειτούργησε από βετεράνους αεροσκαφών και εκπαιδευτές πτήσεων πολιτικής αεροπορίας, ακολουθώντας το υψηλότερο από τα πρότυπα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ / EASA. Olympus Aviation Academy παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση πιλότων, σε όλα τα επίπεδα, από 0 έως ATPL (Pilot License Air Transport). Η ακαδημία διατηρεί υψηλό βαθμό πειθαρχίας, απαραίτητη για την οικοδόμηση των δεξιοτήτων και του χαρακτήρα των μελλοντικών αεροπλάνων. 23324_photo.jpg

Πληρώστε όσο πετάτε - Κανένας κίνδυνος Ενώ πολλοί διαφημίζουν την ιδέα "pay as you fly" στην Olympus Aviation Academy είναι απολύτως αλήθεια!

Εκπαίδευση υψηλής ποιότητας Όλες οι εκπαιδευτικές πτήσεις επιβλέπονται προσωπικά από τον προϊστάμενο της εκπαίδευσης για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.

E-Learning Το σύνολο του υλικού μελέτης που διατίθεται στο διαδίκτυο για σπουδαστές οικιακής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μπορείτε να σπουδάσετε από το σπίτι, ακόμα και πριν την άφιξή σας!

Διεθνές αεροδρόμιο Ως φοιτητής της Olympus Aviation Academy της Olympus Aviation Academy , εκπαιδεύεστε στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας (όχι σε μικρά ή στρατιωτικά αεροδρόμια, με πολλούς περιορισμούς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερημένη εκπαίδευση).

Γίνετε επαγγελματίας πιλότος σε μόλις 12 μήνες Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, οπότε μην το χάνετε στα σχολεία πτήσεων με αργή εκπαίδευση.

Διεθνές Ωράριο Κτίριο Προχωρημένοι εκπαιδευτικοί πιλότοι και Ωρολόγοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να εκπαιδευτούν σε περισσότερα από 50 αεροδρόμια και αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά (Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθος) , Τη Σκιάθο, τη Μυτιλήνη και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, είτε για προσεγγίσεις VFR είτε IFR.

Ελεύθερη εκπαίδευση σε αερόμπικ Η μόνη πιστοποιημένη ακαδημία πτήσης για αερόμπικ εκπαίδευση στη Νότια Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ώρας σας, θα εκπαιδεύεστε για να κάνετε αερόμπικους ελιγμούς!

Εμπειρογνώμονας Είστε διδάσκονται από εκπαιδευτές υψηλής εξειδίκευσης με πολυετή πείρα και εμπειρία κατάρτισης (αεροπορία και αεροπορικές εταιρείες) για να κάνετε την πορεία σας ευχάριστη και ανταμείβοντας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ Στην Olympus Aviation Academy καταλαβαίνουμε ότι η εκπαίδευση πιλότων είναι δαπανηρή. Κρυμμένα τέλη θα οδηγήσουν σε έναν μαθητή από τον προϋπολογισμό του. Εγγυόμαστε ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Πιστοποιημένος στόλος

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 δεξαμενές μεγάλης εμβέλειας
  • Seneca III / ΡΑ-34

Όλα τα αεροπλάνα είναι πιστοποιημένα για εκπαίδευση IFR και φυσικά ο στόλος διευρύνεται για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών.

23326_photo_3.jpg

Γιατί OAA ;

Επιλέγοντας το σωστό σχολείο πτήσεων: Η επιλογή της σωστής σχολής εκπαίδευσης είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο σας για να γίνετε ικανός Ιδιωτικός ή Επαγγελματικός Πιλότος και η πιο σημαντική απόφαση που θα κάνετε. Δεν υπάρχει περιστασιακή προσέγγιση για την εκμάθηση της πτήσης. Μια επιτυχημένη πορεία πτήσης είναι δυνατή μόνο με τη λήψη της καλύτερης εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των ωρών κατάρτισης της αεροπορίας. Ο βασικός στόχος του OAA είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής βάσης για πιλότους φοιτητών από την πρώτη μέρα. Δεν κάνουμε συντομεύσεις και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. «Η πτήση είναι μια τέχνη και η τέχνη της πτήσης διδάσκεται και μαθαίνεται από το σωστό προσωπικό».

Μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία: Με πείρα πάνω από 34 χρόνια ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, πολιτικός πιλότος, εκπαιδευτής πτήσεων, εκπαιδευτής πτήσεων, πτητικός εξεταστής, συνολικά 13300 ώρες πτήσης, που αποτελείται από 3800 ώρες αεροπορίας, 9250 μη στρατιωτικές ώρες και 250 υδροπλάνο, θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές πτήσεων στην Ελλάδα. Παραδείγματα στερεών διδακτικών και εκπαιδευτικών ικανοτήτων σε μια πολύ απαιτητική αεροπορική δύναμη και εμπορικό περιβάλλον, μέσω εκτέλεσης σχεδιασμού, διαχείρισης και αναθεώρησης προγραμμάτων σπουδών για πιλότους εισόδου, παρέχοντας αποτελεσματικά μαθήματα PPL, από 0 έως ATPL (Pilot License for Air Transport Pilot License) , MCC, επίβλεψη και αξιολόγηση σε τέσσερις οργανισμούς εκπαίδευσης πτήσεων (FTOs / ATOs) σύμφωνα με τους κανονισμούς JAA / EASA. Εκπαιδεύτηκε με επιτυχία περισσότερους από 280 ιδιωτικούς και επαγγελματίες πιλότους.

Ασφάλεια πτήσεων: Ο κύριος στόχος της OAA είναι η παροχή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ασφάλεια πτήσεων και τα πρότυπα συντήρησης του μέρους FCL / EASA. OAA χρησιμοποιεί μόνο πλήρως πιστοποιημένους από την EASA και HCAA της Ελλάδας, αεροσκάφη.

Εκπαιδευτική εμπειρία: Η Olympus Aviation Academy είναι εγκεκριμένος Οργανισμός Κατάρτισης JAA / EASA ATO GR 123 στη Θεσσαλονίκη υπό την άδεια της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (HCAA). Olympus Aviation Academy ιδρύθηκε από επαγγελματίες πιλότους από τη Βιομηχανία Πολεμικής Αεροπορίας και Πολιτικής Αεροπορίας με χιλιάδες ώρες πτήσης και μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτές εδάφους έχουν αποδείξει εξειδικευμένες δεξιότητες και μακροχρόνια εμπειρία στην αεροπορία.

Εξαιρετικός καιρός: Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη μας επιτρέπουν να παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση όλο το χρόνο, χωρίς να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες είναι συνήθως μεταξύ 27 και 33 βαθμών Κελσίου, αν και μερικές φορές ανεβαίνουν ψηλότερα. Τον φθινόπωρο και τους χειμερινούς μήνες, οι νύχτες είναι σημαντικά πιο δροσερές και οι κανονικές υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μεταξύ 21 και 25 βαθμών Κελσίου.

Σε μόλις 12 μήνες: Στην Olympus Aviation Academy ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδρομή Zero to ATPL είναι 12-14 μήνες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Εκπαιδευτικών και Εξετάσεων.

Φιλοξενία: Στο OAA θα έχετε καθοδηγήσει προσωπικά σε κάθε στάδιο του εκπαιδευτικού σας προγράμματος, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον από την πρώτη εισαγωγική πτήση μέχρι τη μέρα που θα λάβετε την ολοκλήρωση ενός πιστοποιητικού σχετικά με τη σχετική άδεια.

Τοποθεσίες

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία
Τηλέφωνο
+30 231 047 5111

FAQ

Άλλη