Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακαδημία OLYMPUS Αεροπορίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και της πολιτικής αεροπορίας πτήση εκπαιδευτές, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ / EASA. Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση πιλότων, σε όλα τα επίπεδα, από το 0 έως το πτυχίο ATPL (Air Transport Pilot License). Η ακαδημία διατηρεί υψηλό βαθμό πειθαρχίας, που απαιτούνται για την οικοδόμηση των δεξιοτήτων και του χαρακτήρα ενός μελλοντικού αεροπόρους ».

Pay as you Fly - Κανένας κίνδυνος

Ενώ πολλοί διαφημίζουν το "pay as you πετάξει" ιδέα, στην Ακαδημία του Ολύμπου Αεροπορίας είναι απολύτως αληθινό!

Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση

Όλες οι εκπαιδευτικές πτήσεις προσωπικά εποπτεύονται από τον επικεφαλής της κατάρτισης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η κατάρτιση υψηλής ποιότητας.

E-Learning

Το σύνολο του υλικού της μελέτης διατίθεται on-line για τόσο για οικιακούς όσο και εξ αποστάσεως φοιτητές μάθηση. Μπορείτε να μελετήσουν από το σπίτι, ακόμη και πριν από την άφιξή σας!

Διεθνές Αεροδρόμιο

Ως φοιτητής της Ακαδημίας Ολύμπου Αεροπορίας, που έχουν εκπαιδευτεί στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα (όχι σε μικρές ή στρατιωτικά αεροδρόμια, με πολλούς περιορισμούς, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση της κατάρτισης).

Γίνε επαγγελματίας πιλότος σε μόλις 12 μήνες

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι 'αυτό μην την εξαντλούμε σε σχολεία της πτήσης με αργή εκπαίδευση.

Διεθνές Hour Building

Προηγμένη κατάρτιση πιλότων των φοιτητών και οικοδόμοι Hour έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να εκπαιδευτούν σε περισσότερες από 50 αεροδρόμια και αεροδρόμια γύρω από την ελληνική ηπειρωτική χώρα και τα νησιά (π.χ.. Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ζακύνθου (Ζάκυνθος), τη Σκιάθο, τη Μυτιλήνη και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, είτε για VFR ή IFR προσεγγίσεις.

Δωρεάν Ακροβατικά Εκπαίδευση

Η μόνη πιστοποιημένη Ακαδημία της πτήσης για ακροβατικά εκπαίδευσης στη Νότια Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του κτιρίου σας ώρα, θα πρέπει να εκπαιδευτεί να εκτελεί ακροβατικά!

Έμπειρο προσωπικό

Μπορείτε διδάσκονται από καθηγητές με υψηλά προσόντα με πολλά χρόνια εμπειρίας πτήσης και κατάρτισης, (Πολεμική Αεροπορία και τις αεροπορικές εταιρείες) να κάνει την πορεία σας ευχάριστη και αποδοτική.

Εγγυημένη τιμή

Στην Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας κατανοούμε ότι εκπαίδευση πιλότων είναι ακριβό. Κρυφά τέλη θα οδηγήσει σε ένα μαθητή από τον προϋπολογισμό του. Εγγυόμαστε ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Certified Στόλου

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Δεξαμενές Cessna 152 Long Range Seneca ΙΙΙ / PA-34

Όλα τα αεροπλάνα πιστοποιημένα για την κατάρτιση IFR και φυσικά ο στόλος επεκτείνεται, για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών.

Γιατί ΑΕΧ;

Επιλέγοντας το σωστό σχολείο πτήσης:

Η επιλογή του σωστού σχολείου εκπαίδευσης είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο σας να γίνει μια αρμόδια ιδιωτική ή επαγγελματική Pilot και την πιο σημαντική απόφαση που θα κάνετε. Δεν υπάρχει περιστασιακή προσέγγιση στην εκμάθηση για να πετάξει. Μια επιτυχημένη πέταγμα καριέρα είναι δυνατή μόνο με την απόκτηση του καλύτερη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης ώρες εκπαίδευσης της αεροπορίας. Ο βασικός στόχος της ΑΕΧ είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή βάση για την πιλότους των φοιτητών από την πρώτη μέρα. Εμείς δεν κάνουν τις συντομεύσεις και αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

"Ιπτάμενα είναι μια τέχνη και η τέχνη της πτήσης που διδάσκεται και να μάθει από το κατάλληλο προσωπικό."

Μεγάλη εκπαιδευτικό Εμπειρία:

Με πάνω από 34 χρόνια εμπειρίας ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, πολιτικό πιλότος, εκπαιδευτής πτήσης, Εκπαιδευτής Πτήσεων εκπαιδευτή, εξεταστή πτήσης, με συνολικά 13.300 ώρες χρόνου πτήσης, που αποτελείται από 3800 Πολεμικής Αεροπορίας ώρες, 9250 άμαχου ώρες και 250 ώρες με υδροπλάνο, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές πτήσεων στην Ελλάδα.

Παραδειγματική στερεά διδασκαλίας και διδακτικές ικανότητες σε μια ιδιαίτερα απαιτητική δύναμη του αέρα και εμπορικό περιβάλλον, μέσω της εκτέλεσης του σχεδίου αναλυτικού προγράμματος, τη διαχείριση, και την αναθεώρηση για τους πιλότους επίπεδο εισόδου, παρέχοντας ταυτόχρονα αποτελεσματικός μαθήματα κατάρτισης, PPL, από το 0 έως το πτυχίο ATPL (Air Transport Pilot License), MCC, την εποπτεία και την αξιολόγηση σε τέσσερις Οργανισμοί πτητικής εκπαίδευσης (FTOs / ATO που) σύμφωνα με τους κανονισμούς της JAA / EASA. Επιτυχώς εκπαιδευτεί περισσότερα από 280 ιδιωτικά και επαγγελματικά πιλότους.

Ασφάλεια Πτήσεων:

Ο κύριος στόχος ΑΕΧ είναι να παρέχουν επαγγελματική κατάρτιση σύμφωνα με τους κανονισμούς Μέρος FCL / EASA της ασφάλειας των πτήσεων και τα πρότυπα της συντήρησης. ΑΕΧ χρησιμοποιεί μόνο πλήρως πιστοποιημένο από τον EASA και ΥΠΑ στην Ελλάδα, αεροσκάφη.

Εκπαίδευση Εμπειρία:

Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας είναι ένα Εγκρίθηκε JAA / EASA Εκπαίδευση Οργάνωση ATO GR 123, στην Θεσσαλονίκη / Ελλάδα, σύμφωνα με την άδεια της Ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας συστάθηκε με επαγγελματίες χειριστές από τη βιομηχανία Πολεμική Αεροπορία και Πολιτικής Αεροπορίας, με χιλιάδες ώρες πτήσης και μεγάλη εμπειρία στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ground εκπαιδευτές έχουν αποδειχθεί εξειδικευμένες δεξιότητες και πολύχρονη εμπειρία στην αεροπορία.

Εξαιρετική Καιρός:

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη μας επιτρέψει να παραδώσει αδιάκοπη εκπαίδευση όλο το χρόνο, χωρίς σπατάλη πολύτιμου χρόνου και χρήματος. Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες εδώ είναι συνήθως μεταξύ 27 και 33 βαθμών Κελσίου, αν και μερικές φορές ανεβαίνουν υψηλότερα. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι νύχτες είναι σημαντικά πιο δροσερές, και η κανονική διάρκεια της ημέρας υψηλές θερμοκρασίες είναι μεταξύ 21 και 25 βαθμών Κελσίου.

Σε μόλις 12 μήνες:

Στην Ακαδημία Όλυμπο Αεροπορίας ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της Zero σε ATPL μαθήματος είναι 12-14 μήνες, συμπεριλαμβανομένης όλη εκπαίδευση και εξετάσεις.

Φιλοξενία:

Στο ΑΕΧ θα οδηγηθείτε προσωπικά σε κάθε στάδιο του προγράμματος κατάρτισης σας, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον από την πρώτη εισαγωγική πτήση για όλη τη διαδρομή μέχρι την ημέρα που θα λάβετε την ολοκλήρωση του πιστοποιητικού σας σε σχετική άδεια.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Olympus Aviation Academy

Ισχύει ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Οι σπουδαστές για αυτό το μάθημα πρέπει να διαθέτουν άδεια πιλότου.Προκαταρκτικές απαιτήσεις:Ισχύει ICAO CPL / IR / MEPΠιστοποιητικό EASA Medical (κλάσης 1)Τουλάχιστον ένα ταξίδι Χ-χώρας 300 ΝΜ

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης / ηλεκτρονικής μάθησης για CPL / ATPL με άδεια:

Προχωρημένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης μέσω του ιστοτόπου της OAA13500 ερωτήσεις για 14 θέματα βιβλίων της Οξφόρδης56 δοκιμές προόδου που επιλέχθηκαν με αυτόματο πρόγραμμα σύμφωνα με τις εξετάσεις HCAA14 Τελικές δοκιμέςμία δοκιμή προόδου ισούται με 12 ώρες ανάγνωσης650 ώρες ανάγνωσηςΙδιωτικές συνεδρίες με τους εκπαιδευτές εδάφους μας65 ώρες δοκιμές αναθεώρηση εξέλιξη, σύμφωνα με OAA εκπαιδευτικά εγχειρίδιαOAA τελικό ΠιστοποιητικόHCAA εξετάσεις... [-]
Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Olympus Aviation Academy

Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας έχει αναπτύξει μια λεπτομερή ολοκληρωμένο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης για να φέρει τους μαθητές μέχρι την επάρκεια έτσι ώστε να λειτουργούν ... [+]

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ '' OLYMPUS '' μηδέν - ΤΟ ATPL κατεψυγμένα

Ακαδημία OLYMPUS Αεροπορίας έχει αναπτύξει μια λεπτομερή ολοκληρωμένο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης για να φέρει τους μαθητές μέχρι την επάρκεια έτσι ώστε να λειτουργούν ως συγκυβερνήτες σε μία ή / και πολυ-μηχανή αεροσκάφη σε εμπορικές αερομεταφορές και να συνεχίσουν την καριέρα τους στην αεροπορία.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι μια πλήρους απασχόλησης πορεία από την ώρα εμπειρία μηδέν έως την απόκτηση κατεψυγμένα EASA ATPL (fATPL) συμπεριλαμβανομένων Αγγλικής Γλώσσας Proficiency (ICAO) και πιστοποιητικό MCC.... [-]

Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+30 231 047 5111