Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην Ακαδημία μας!

ΣΚΙΕΣ AVIATION ACADEMY που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και είναι ο πρώτος εγκεκριμένος εκπαιδευτικός οργανισμός που απορρέουν από τους κανονισμούς του EASA στην Ελλάδα, GR ATO-122, που καθοδηγεί κάθε άτομο από το μηδέν που φέρουν την εμπειρία για να Airline Pilot Μεταφορών License (ATPL) μέσα από το προσωπικό μας γνώση, την εμπειρία και την κατάρτιση ποιότητας.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Για να γίνει ο αξιόπιστος ηγέτης στον κλάδο των αερομεταφορών στην Ευρώπη, παρέχοντας μέγιστη ποιότητα επαγγελματική κατάρτιση των μελλοντικών Airline Pilots και άλλων αεροναυτικών κλάδους.

Δήλωση αποστολής

Να παραδώσει την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης με την παροχή υψηλού επιπέδου περιβάλλον μάθησης και της ασφάλειας στην κατάρτιση πτήσης που θα επιτρέψουν σε κάθε τους μαθητές μας για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος τους.

Προσφέρουμε επαγγελματική εκπαιδευτική πτήση και μαθήματα θεωρητικής εκπαίδευσης από ιδιωτικούς Δίπλωμα πιλότου (PPL) έως χειριστή εναερίων γραμμών (ATPL) με όλες τις σχετικές ειδικότητες για τους τοπικούς και ξένους φοιτητές. Δεν έχει σημασία αν επιλέξετε πετούν για την ευχαρίστηση σας, ή την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας σας ως επαγγελματίας πιλότος, σας εγγυόμαστε την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία!

Λειτουργούμε πάνω από 330 ημέρες πετούν συνθήκες VFR από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης - το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και βρίσκεται 10 λεπτά μακριά από τις εγκαταστάσεις μας. Το αεροδρόμιο έχει 2 διαδρόμους (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, προσέγγιση Ραντάρ και NDB. Ενώ όλο και μια Airline Pilot συνιστάται να φέρουν εμπειρία στο mojor αεροδρόμια!

Η ομάδα μας

Η ποιότητα της εκπαίδευσης κρίνεται από την ποιότητα της διδασκαλίας τους εκπαιδευτές, καθώς και από τις τεχνικές εγκαταστάσεις που διατίθενται για την εκπαίδευση. Στην Ακαδημία Αεροπορίας Ουρανοί και τα δύο κριτήρια.

επαγγελματίες εκπαιδευτές πτήσης μας είναι όλα με πολλές ώρες αποδεδειγμένη εντολή εμπειρία τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Παρά την πορεία που είναι εγγεγραμμένοι, Εκπαιδευτής ομάδα μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας και πέρα.

Ακαδημία Skies Αεροπορίας είναι γνωστή για την παράδοση της κατάρτισης και για υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό της στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ακαδημία μας είναι το καλύτερο μέρος για εκείνους των οποίων το όνειρο είναι να γίνει πιλότος με την αριστεία και την πλήρη γνώση του επαγγέλματός τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ελληνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Skies Aviation Academy

CPL ICAO / ME / IR μαθημάτων μετατροπής έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψετε οποιαδήποτε επαγγελματική άδεια ICAO και οι βαθμολογίες στον EASA επαγγελματικής άδειας. ... [+]

CPL ICAO / ME / Μάθημα IR μετατροπής έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψετε οποιαδήποτε επαγγελματική άδεια ICAO και οι βαθμολογίες στον EASA επαγγελματικής άδειας.

Προ-απαιτήσεις εισόδου: Ελάχιστο όριο ηλικίας των 18 ετών Κάτοχος έγκυρου πτυχίου CPL ICAO ME / IR Άδεια EASA ATPL εξετάσεις Θεωρία περάσει Αεροπορίας Αγγλικής Γλώσσας Proficiency (ELP) Σε θέση να περάσει κατηγορίας 1 αεροπορίας ιατρικές εξετάσεις Μάθημα Δομή ... [-]
Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Skies Aviation Academy

Η πορεία του EASA Ολοκληρωμένο ATPL είναι σχεδιασμένο για φοιτητές από το μηδέν πετούν εμπειρία μέχρι μια παγωμένη ATPL σε περίπου 12 με 14 μήνες, με την ολοκλήρωση αυτού ... [+]

Ο Φυσικά EASA Ολοκληρωμένη ATPL έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από το μηδέν πετούν εμπειρία μέχρι μια παγωμένη ATPL σε περίπου 12 με 14 μήνες, με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα είναι επιλέξιμες για να εργαστεί ως πρώτο αξιωματικό με μια αεροπορική εταιρεία. Μετά την αποφοίτησή του ο φοιτητής θα έχει EASA αδείας επαγγελματία χειριστή (CPL) με Multi-κινητήρα (ΜΕ), Μέσο Βαθμολογία (IR) και πληρώματος Συνεργασίας Πολλαπλών (MCC) Μάθημα με 198,5 ώρες πτήσης και 800 ώρες θεωρία. Χειριστή εναερίων γραμμών (ATPL) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο χειριστή και είναι προτιμότερη από τις αεροπορικές εταιρείες. ... [-]

Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy