UNICAF - ACCA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Unicaf είναι ένα Πανευρωπαϊκό αφρικανικό ανεξάρτητο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της διεθνούς εκπαίδευσης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα.

Το πανεπιστήμιο διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις και / ή κέντρα εκμάθησης σε 9 διαφορετικές χώρες της Αφρικής και έχει εγγραφεί και εγκριθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης (NCHE) στο Μαλάουι και την Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ζάμπια (HEA).

Πανεπιστήμιο Unicaf Επιδιώκει την αριστεία στη διδασκαλία, την επιτυχία των μαθητών και την ικανοποίηση σε ένα συνεχώς βελτιωμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο στοχεύει να γίνει το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην υποσαχάρια Αφρική, αναγνωρισμένο για την εξαιρετική του συμβολή στη διδασκαλία, τη μάθηση και την έρευνα.

Ο Πανεπιστήμιο Unicaf Οι πανεπιστημιουπόλεις προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να κερδίσουν υψηλής ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα με πολύ χαμηλό κόστος. Πανεπιστήμιο Unicaf Έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις προσωπικές τους δεξιότητες, να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να οικοδομήσουν τις ζωές που ονειρεύονται.

Πανεπιστήμιο Unicaf Προσφέρει πλήρως ηλεκτρονικά προγράμματα καθώς και προγράμματα που προσφέρονται μέσω μικτής μάθησης σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις και τα κέντρα μάθησης. Επιπλέον, στα πανεπιστημιακά πανεπιστήμια, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να έχουν συνεδρίαση πρόσωπο με πρόσωπο και να επωφελούνται από διάφορες υπηρεσίες όπως πρόσβαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες, δημόσιες διαλέξεις, σεμινάρια και διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

Το Πανεπιστήμιο εκμεταλλεύεται UNICAFΜε συνεργασίες με διεθνώς διαπιστευμένα πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας, το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Marymount της Καλιφόρνιας, για να προσφέρουν ανταγωνιστικά, διεθνώς αναγνωρισμένα σε απευθείας σύνδεση πτυχία σε προσιτές τιμές. Οι σπουδαστές επωφελούνται επίσης από τα μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Unicaf.

UNICAF Είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα προγράμματα υποτροφιών που διατίθενται. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τους φοιτητές που έχουν την κατοικία τους στην Αφρική και παρέχει ευκαιρίες για σπουδές προς διάφορα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης πτυχίο από ευρωπαϊκό, βρετανικά και αμερικανικά πανεπιστήμια. Επί του παρόντος UNICAF Παρέχει υποτροφίες για τα ηλεκτρονικά προγράμματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην ΕΕ και το Πανεπιστήμιο Marymount της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ.

Για τις δύο τελευταίες δεκαετίες έχουν συνεργάτης μας όργανα έχουν προσφέρει υποτροφίες σε ξένους φοιτητές. Επιτυχής οι μαθητές ήταν σε θέση να κάνει μια σημαντική συμβολή στο σπίτι κομητείες τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Ο UNICAF Το πρόγραμμα υποτροφιών ιδρύθηκε για να προσφέρει στους προικισμένους υποβαθμισμένους σπουδαστές την ευκαιρία να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους με σπουδές προς διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Η αποστολή μας

Για να βοηθήσει τους φοιτητές να εκπαιδεύονται τα άτομα, να επιτύχουν ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους στόχους τους και να αναλάβουν την ευθύνη τους ρόλους σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης? για την προώθηση της έρευνας και την παραγωγή γνώσης? να είναι για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας μέσω της διάδοσης και εφαρμογής των γνώσεων, καθώς και μέσω καινοτόμων εταιρικών σχέσεων με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών ιδρύματα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Διπλώματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Πτυχίο 6 για τη λογιστική και τη χρηματοοικονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση March 2018 Νιγηρία Λάγος κράτος Κυπριακή Δημοκρατία Larnaca Ηνωμένες Πολιτείες Hell's Kitchen Ελληνική Δημοκρατία Αθήνα Ρουμανία Βουκουρέστι Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Αίγυπτος Κάιρο Γκάνα Άκρα Μαλάουι Λιλόνγκουε Μαυρίκιος Port Louis Σομαλία Mogadishu Ζάμπια Λουσάκα Ιορδανία Irbid +24 περισσότερα

Το Πανεπιστήμιο της Unicaf προσφέρει σε συνεργασία με ένα βρετανικό βραβείο ένα δίπλωμα επιπέδου 6 στη λογιστική και τη χρηματοοικονομική διαχείριση το οποίο ισοδυναμεί με πτυχίο Bachelor και έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει βασικές γνώσεις σε βασικούς τομείς για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις δεξιότητες για να συνεχίσετε Συμπληρώστε το προσόν ACCA Professional Accounting. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλες τις πτυχές της λογιστικής, παρέχοντας άριστη προετοιμασία για ένα επαγγελματικό προσόν. [+]

Το Πανεπιστήμιο της Unicaf προσφέρει σε συνεργασία με ένα βρετανικό βραβείο ένα δίπλωμα επιπέδου 6 στη λογιστική και τη χρηματοοικονομική διαχείριση το οποίο ισοδυναμεί με πτυχίο Bachelor και έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει βασικές γνώσεις σε βασικούς τομείς για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις δεξιότητες για να συνεχίσετε Συμπληρώστε το προσόν ACCA Professional Accounting. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλες τις πτυχές της λογιστικής, παρέχοντας άριστη προετοιμασία για ένα επαγγελματικό προσόν. Οι εννέα ενότητες του διπλώματος επιπέδου 6 ευθυγραμμίζονται με κάθε ένα από τα εννέα θεμελιώδη επίπεδα (F1 έως F9) των επαγγελματικών λογιστικών ACCA προσόντων. Για κάθε ενότητα που ολοκληρώθηκε επιτυχώς κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να τύχουν εξαίρεσης από το σχετικό έντυπο των εξετάσεων ACCA. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα Βρετανικό Επίπεδο 6 Δίπλωμα και επίσης να λάβουν τις εξαιρέσεις ACCA από τα ακόλουθα έγγραφα ACCA: F1 - Λογιστής στο Business F2 - Διοικητική Λογιστική F3 - Χρηματοοικονομική Λογιστική F4 - Εταιρικό και επιχειρηματικό δίκαιο F5 - Διαχείριση της απόδοσης F6 - φορολογία F7 - Χρηματοοικονομική πληροφόρηση F8 - Έλεγχος & Διασφάλιση F9 - Χρηματοοικονομική Διοίκηση Πανεπιστήμιο της UNICAF: Ο τρόπος για να κερδίσετε το αναγνωρισμένο κύρος ACCA Το Πανεπιστήμιο της Unicaf σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε για το ACCA Qualification σε ένα κλάσμα του κόστους, με υποτροφία της UNICAF, που καλύπτει μέχρι και το 80% των διδάκτρων χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας ή την οικογένειά σας. Επιπλέον, με τη μελέτη μέσω της UNICAF για το προσόν ACCA, μπορείτε να... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos State, NG
Διεύθυνση τοποθεσίας
UNICAF
Building 52
Famagusta Avenue

Larnaca, Λάρνακα, 6019 CY
Διεύθυνση τοποθεσίας
1745 Broadway
Hell's Kitchen, New York, NY, 10019 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, GR
Διεύθυνση τοποθεσίας
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, 060754 RO
Διεύθυνση τοποθεσίας
Kemp House,
152 City Road

London, Αγγλία, EC1V 2NX GB
Διεύθυνση τοποθεσίας
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, EG
Διεύθυνση τοποθεσίας
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, GH
Διεύθυνση τοποθεσίας
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4, Plot 67

Lilongwe, MW
Διεύθυνση τοποθεσίας
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, MU
Διεύθυνση τοποθεσίας
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, SO
Διεύθυνση τοποθεσίας
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, ZM
Διεύθυνση τοποθεσίας
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, JO