English Training Lounge

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αγγλική γλώσσα σχολείο που μπορείτε να ελέγξετε ...

Στο αγγλικό Εκπαίδευση Lounge καταλαβαίνουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος δεν σταματά μόνο και μόνο επειδή εμείς πρέπει να! Αυτός είναι ο λόγος ETL προσφέρει μια αγγλική γλώσσα σχολείο που είναι τόσο ευέλικτο όσο το χρειάζεστε να είναι. Παραδίδουμε μαθήματα αγγλικών σε χρόνο και τόπο της επιλογής σας! Δεν είμαστε ένα 9-5 αγγλικά ως δεύτερη σχολείο επειδή γνωρίζουμε ότι η ζωή είναι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εμείς στην αγγλική εκπαίδευση Lounge είναι υπερήφανο για να προσφέρουν στον κόσμο μια αγγλική ως δεύτερη γλώσσα στα σχολεία τα οποία είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας!

Αγγλικά Εκπαίδευση Lounge - μια αγγλική γλώσσα σχολείο για την παγκόσμια τάξη

Καλώς ήρθατε όπου θέλετε να είναι!

ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ LOUNGE

  • Μελέτη Αγγλικά σε χρόνο και τόπο που σας ταιριάζει
  • Μελέτη με έναν έμπειρο καθηγήτρια Αγγλικών
  • Σύνδεση σε μια παγκόσμια ελληνική εμπειρία μάθησης

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΙΔΡΥΤΗΣ - DAN NEWTON

English Εκπαίδευση Lounge τέθηκε σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2009 ως μια ιδέα που είχα για να υποστηρίξει περαιτέρω τους μαθητές της επαγγελματικής ΠΕΣ σε ένα κολλέγιο δίδασκα στο Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Το 2011 στην ελληνική εκπαίδευση Lounge καταχωρήθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και πήγαμε από μια ομάδα υποστήριξης σε μια αγγλική διδασκαλία και τη σχολική εκπαίδευση με παγκόσμια εμβέλεια. Ήταν σαφές ότι οι ανάγκες των πολλών φοιτητών αγγλική γλώσσα δεν τέθηκαν σε πέτρα και ότι κάθε μαθητής έχει τη δική του ιδιαίτερη εκμάθηση της αγγλικής επιθυμίες. Έχουμε βάλει μαζί μια σειρά ερευνών για να μάθετε ακριβώς τι είδους αγγλικά διδασκαλίας και κατάρτισης υποψήφιων φοιτητών ήθελε. Τα δεδομένα που λαμβάνονται έδειξαν ένα μεγάλο ποσό της δυσαρέσκειας με την παραδοσιακή μαθήματα εκμάθησης της ΠΕΣ και ότι πολλά από αυτά που διδάσκονται στην τάξη είχε μικρή ή καθόλου συνάφεια με τους μαθητές ακαδημαϊκή ή μονοπάτια καριέρας. Με αυτές τις πληροφορίες που ήθελα να σχεδιάσει μια αγγλική γλώσσα σχολείο που ήταν για το μαθητή, προσφέροντας ό, τι χρειάζονται και θέλουν, προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο της μαθησιακής εμπειρίας τους μαζί μας. Ήξερα ότι ETL έπρεπε να είναι τόσο ευέλικτη και εξίσου μεγάλη ποικιλία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και κατάρτισης καθώς οι ανάγκες του καθενός από τους μαθητές μας. Με λίγα λόγια, θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένα στα προγράμματα σπουδών μας και να προσφέρουμε όσες διαδρομές εκμάθηση της αγγλικής, όπως απαιτείται από όλους τους μαθητές ESL.

Στόχος μας είναι να είναι η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία σε απευθείας σύνδεση και πρόσωπο με πρόσωπο γλώσσας Σχολή / εταιρείας και πιστεύω το κλειδί της επιτυχίας είναι απλή μαθήματα κατάρτισης που απευθύνονται στους πελάτες μας και εκπαιδευομένων ανάγκες. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, μπορούμε να παραδώσουμε ένα πλήρως εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή εάν απαιτείται μια πιο δομημένη, παραδοσιακή μάθηση οδός - όλα σε χρόνο και τόπο που είναι βολικό για το μαθητή.

Ελπίζω ότι όλοι όσοι έρχονται να σπουδάσουν και να εκπαιδεύσει με την αγγλική Εκπαίδευσης Lounge έχει την καλύτερη δυνατή και την πρόοδο εμπειρία στα αγγλικά σπουδές τους για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων τους.

Daniel Newton - Ιδρυτής και διευθυντής της αγγλικής Εκπαίδευσης Lounge, ETL

Δίδακτρα και μπλοκ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

μαθημάτων μας ένα παραδίδεται σε τεμάχια εκπαίδευση των 4, 6, 8, 10 ή 12 ώρες με δυνατότητα add-on περισσότερες ώρες, αν απαιτείται. Για την Εταιρική πελάτη προσφέρουμε μια παραγγελία μπλοκ της μελέτης που είναι ενσωματωμένα με ειδικές ανάγκες για Αγγλικά εκπαίδευσή τους - (ώρες λειτουργίας Εκπαίδευση εξαρτηθεί από την πορεία της μελέτης και αγγλικά απαιτήσεις).

Αναρωτηθείτε, «Πού θέλω να είμαι στη ζωή;»

English Εκπαίδευση Lounge ιδρύθηκε στην αρχή ότι η αγγλική γλώσσα θα σας πάρει περισσότερο. Περαιτέρω στην προσωπική σας ζωή, περαιτέρω στην επαγγελματική σας ζωή και την περαιτέρω ακαδημαϊκή ζωή σας. Το μεγαλύτερο δώρο της Αγγλίας έχει δώσει στον κόσμο είναι η αγγλική γλώσσα. Πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιότητες αγγλικής γλώσσας, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Στο ETL θα σας ότι κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μέγιστο των δυνατοτήτων σας ... καλωσορίσατε στη όπου θέλετε να είναι!

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η μέθοδος αγγλική Εκπαίδευση Lounge της μάθησης δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και αυθεντικό τρόπο. Αυτό προσφέρει μια σημαντική βελτίωση στην ακρόαση και κατανόηση των δεξιοτήτων του μαθητή. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε μια πιο ομαλή και ρυθμική αγγλική ικανότητα ανάγνωσης και την προφορά.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ETL προσφέρει προγράμματα σπουδών που ταιριάζει εύκολα στον τρόπο ζωής του καθενός. μαθητές ETL συνδεθείτε με εκπαιδευτές μας στο πρόσωπο ή online μέσω μια σειρά από πλατφόρμες conferencing, Skype @ ETL-αγγλικά είναι η πιο δημοφιλής. Μετά από κάθε 50 λεπτά μάθημα ο μαθητής ακολουθεί μια λίστα με πράγματα που μπορούν τώρα να κάνουν και να πουν στα Αγγλικά ή την επιλεγμένη γλώσσα της μελέτης. Με το εκπαιδευτής βοηθά, ο μαθητής αρχίζει να τονίσει και να αναγνωρίσει τα λάθη και τις περιοχές της αγγλικής / γλωσσικές τους ικανότητες που χρειάζονται βελτίωση τους. Με την καθοδήγηση του ETL ο μαθητής αρχίζει πραγματικά να ανακαλύψετε αγγλική ή τη γλώσσα της μελέτης για τον εαυτό τους!

Τοποθεσίες

Αμπού Ντάμπι

Address
ETL, PO Box 95005
Αμπού Ντάμπι, Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μπουένος Άιρες

Address
Μπουένος Άιρες, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Μπογκοτά

Address
Μπογκοτά, Μπογκοτά, Κολομβία

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Address
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Σαντιάγκο

Address
Σαντιάγκο, Μητροπολιτική περιοχή Σαντιάγκο, Χιλή

Buenavista

Address
Buenavista, Πολιτεία του Μεξικού, Μεξικό

Μπουένος Άιρες

Address
Μπουένος Άιρες, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Μπογκοτά

Address
Μπογκοτά, Μπογκοτά, Κολομβία

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Address
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Σαντιάγκο

Address
Σαντιάγκο, Μητροπολιτική περιοχή Σαντιάγκο, Χιλή

Buenavista

Address
Buenavista, Πολιτεία του Μεξικού, Μεξικό

Ντουμπάι

Address
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μπανγκόκ

Address
Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Πεκίνο

Address
Πεκίνο, Πεκίνο, Κίνα

Δελχί

Address
Δελχί, Ινδία

Ανόι

Address
Ανόι, Ανόι, Βιετνάμ

Χονγκ Κονγκ

Address
Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ

Κουάλα Λουμπούρ

Address
Κουάλα Λουμπούρ, Ομοσπονδιακή επικράτεια της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

Ριάντ

Address
Ριάντ, Επαρχία Ριάντ, Σαουδική Αραβία

Σεούλ

Address
Σεούλ, Σεούλ, Νότια Κορέα

Σαγκάη

Address
Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα

Σιγκαπούρη

Address
Σιγκαπούρη, Σινγκαπούρη

Ταϊπέι

Address
Ταϊπέι, Ταϊβάν

Τόκιο

Address
Τόκιο, Ιαπωνία

Τζακάρτα

Address
Τζακάρτα, Ινδονησία

Βαρκελώνη

Address
Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Βερολίνο

Address
Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Βέρνη

Address
Βέρνη, Καντόνι της Βέρνης, Ελβετία

Ask a Question

Άλλη