Global Solutions Trainings UAE

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ GLOBAL SOLUTIONS

Προσφέρουμε πάνω από 30 ανοικτού εγγραφή και προσαρμοσμένα προγράμματα στους βασικούς κλάδους της Ηγεσία και Διοίκηση Πρακτική, Επιχειρήσεων και Επαγγελματική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Διοίκησης Brand, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού Λύσεις.

Δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο του ταξιδιού καριέρα σας που συμμετέχουν σε προγράμματα Executive Training & Development μας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό σας στον οργανισμό σας Κάντε κλικ Εκπαίδευση Διαχείρισης αποτελεσματικού Συστήματος Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης σας δίνει τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις παρέχοντας τακτική, έγκαιρη και σχετική οικονομικών και στατιστικών στοιχείων. Μπορούμε να προσφέρουμε οικονομικών συμβουλών διαχείρισης για να γεμίσει ένα βραχυπρόθεσμο κενό, καθώς και την παροχή PART TIME CFO να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σχέδια.

Γιατί Global Solutions Συμβούλων & Κέντρο Εκπαίδευσης;

Είμαστε σε θέση να αντιδράσει σε οποιαδήποτε απαίτηση κατάρτισης με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας, το υψηλό επίπεδο του προσωπικού μας και της ποιότητας πισίνα των πόρων μας.

Υιοθετούμε up-to-σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης για να συμβαδίσει με τη συνεχή επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο Επιλεκτικά την πρόσληψη και το διορισμό των μελών με τις καλύτερες προϋποθέσεις, την εμπειρία και την αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευόμενους και τις ανάγκες της αγοράς. Η υιοθέτηση σύγχρονων Εκπαίδευση και εκμάθηση της μεθοδολογίας που τονίζουν την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και καθιστώντας τα μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. μέθοδος εκπαίδευσης μας είναι ένα μίγμα της σύγχρονης διαχείρισης, την πνευματικότητα και την επιστήμη.

προγράμματα κατάρτισης και σημειώσεις μαθημάτων μπορεί να παρασκευαστεί μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και νέες trarabic-business-άνθρωποι-εργασίας-στο-officeaining περιοχές μπορούν να αναπτυχθούν πλήρως, σύμφωνα με του πελάτη (οργανισμός χρειάζεται ανάλυση).

Όταν απολύτως, πρέπει οπωσδήποτε να παραδοθεί σωστά.

Λόγοι για να κάνει επιχειρήσεις με Global Solutions:

Μπορούμε να διαγνώσει τις ανάγκες κατάρτισης σας πριν συνταγογραφήσει την πορεία. Μπορείτε να λάβετε την υψηλότερη ποιότητα αξία για την επένδυσή σας. Σε θέματα εκπαίδευσης που ανταγωνίζονται μόνο με τους αετούς. Οι εκπαιδευτές μας είναι γνώστες, αξιόπιστο, φιλικό και επαγγελματικό

ΑΠΟΣΤΟΛΉ:

ΕΥΡΥΤΕΡΗ επαγγελματίες και διαμόρφωση του μέλλοντος του χώρου εργασίας.

ΌΡΑΜΑ:

Το όραμά μας είναι ο εμπλουτισμός της μάθησης, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και να γίνει εξαιρετική Icon στον τομέα της κατάρτισης.

Οι εκπαιδευτές μας:

Έχουμε πολύγλωσσο επιχειρήσεων και της διαχείρισης Σύμβουλοι & Sr. Οι εκπαιδευτές, οι οποίοι διαθέτουν διεθνή εργασιακή εμπειρία σε συνδυασμό με την σε βάθος διαπολιτισμική και τη βιομηχανία-ειδικές γνώσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της περιοχής.

ΒΑΣΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ

Αποκλειστικός - Παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο των αποκλειστικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί από τους επαγγελματίες μας.

X - Παγκόσμια SolutionsX Ποιότητας = Ανάπτυξης.

Δημιουργικότητα - Νέες ιδέες τονώσει την ανακάλυψη και προώθηση της καινοτομίας που οδηγεί σε πιο αποτελεσματική μάθηση.

ηθικά - Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ηθικά, δίκαια και έντιμα.

Πίστη - Η ικανοποίηση των πελατών είναι η στάση & Loyalty μας, κάνουν τη δουλειά είναι η συμπεριφορά μας.

Μάθηση - Δουλεύουμε σκληρά για την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για την ανάπτυξη της δια βίου επαγγελματική εμπειρία μάθησης.

Εναγκαλισμός - Θα σε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει και προωθεί την ποικιλομορφία μεταξύ των ατόμων και των ιδεών.

Στένωση - Δουλεύουμε για μείωση του χάσματος μεταξύ της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης & την επαγγελματική κατάρτιση.

Πελάτης - Εμείς πάντα να βεβαιωθείτε ότι ασχολείται με τους πελάτες μας είναι ένας χρόνος ζωής εταιρική σχέση και όχι απλά μια τυπική σχέση.

Αριστεία - Για να είναι το αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας για την εφαρμογή Global Solutions στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και χώρες του GCC

Τρόποι Προπονήσεις προσφέρουμε:

Global Solutions Campus: πανεπιστημιούπολη μας εντυπωσιακή τοποθεσία στην καρδιά του Ντουμπάι συμβάλλει στην επιτυχία 100% του προγράμματος κατάρτισης με εύκολη συνδεσιμότητα.

Fly-me-a-Εκπαιδευτής: σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, στέλνουμε ειδικός εκπαιδευτές για την εταιρική θέσεις. Με τον εκπαιδευτή μας στο χώρο σας, το μόνο που χρειάζεται μια αίθουσα συνεδρίων.

Ζωντανά Εικονική τάξη: ζωντανή εικονική τάξη μας φέρνει σε μια συναρπαστική εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία που σας επιτρέπει να μάθουν και να αποκτήσουν γνώσεις από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Ελκυστική προπονήσεις, να προσθέσει σε αυτό την ευκολία της τόπο και το χρόνο σας, μείον το κόστος και την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ask a Question

Άλλη