Horizon International Flight Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην Διεθνή Ακαδημία πτήσης Horizon

Βασισμένο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Ain και ειδικά κατασκευασμένα για την κατάρτιση της πτήσης, Horizon Διεθνούς Ακαδημίας πτήσης έχει θέσει το σημείο αναφοράς για την κατάρτιση των πιλότων στη Μέση Ανατολή.

Το όλο το χρόνο ηλιόλουστο ουρανό και τις καιρικές συνθήκες σε Al Ain προσφέρει λιγότερες ημέρες χάνονται λόγω των κακών καιρικών και το έδαφος έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της παρουσίασης πολλές ευκαιρίες για περιορισμένο σενάρια εξουσία, στο βουνό που φέρουν, καθώς και των συνθηκών εκπαίδευσης έρημο Παραδίδουμε απαράμιλλη πτητικής εκπαίδευσης, προσφέροντας ελικόπτερο Πιλοτικά μαθήματα. το προσωπικό και τους μαθητές μας παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ως εκ τούτου να αποκτήσουν τα καλύτερα δυνατά πλεονεκτήματα για την απασχόληση ως πιλότος.

Flight Academy ορίζοντα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Premier Οργανισμό Πτητικής Εκπαίδευσης της Μέσης Ανατολής

Horizon είναι ένα παγκόσμιας κλάσης οργανισμός πτητικής εκπαίδευσης που παρέχουν καινοτόμες, tailor-made λύσεις κατάρτισης σε εμπορικούς και στρατιωτικούς πελάτες σε όλη τη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Με ένα τετράγωνο εγκατάσταση 5.000 μέτρων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Ain, το πρόγραμμα πτητικής εκπαίδευσης Horizon απασχολεί state-of-the-art εξοπλισμό και αξιοποιεί τους καλύτερους πόρους για τους σκοπούς της εκπαίδευσης των χειριστών.

Εγκρίθηκε από την ΗΑΕ GCAA και τον EASA

Παραδειγματική υψηλά πρότυπα των απαιτήσεων λειτουργίας και ασφάλειας, Horizon προγράμματα κατάρτισης ακολουθήσει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA), πρώην κοινή Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (JAA) διδακτέα ύλη. Τα μαθήματα κατάρτισης για τόσο σταθερών πτερύγων και περιστροφικών πτέρυγα φέρουν την έγκριση ΗΑΕ Γενική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (GCAA), και επιπλέον μαθήματα κατάρτισης σταθερών πτερύγων εγκεκριμένα από τον EASA.

Horizon παρέχει μαθήματα κατάρτισης σε ιδιώτες και ιδρύματα σε όλο το εύρος των αδειών πληρώματος πτήσης, από την Private Pilot License να Airline Pilot Μεταφορών License και βαθμολογίες εκπαιδευτή πτήσης. Είναι η ακαδημία της επιλογής για εμπορικούς πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης Etihad Airways », και επίσης παρέχει εκπαίδευση στους τομείς της άμυνας και της αστυνομίας. Η ακαδημία έχει συσσωρεύσει πάνω από 70.000 ώρες πτήσης με περισσότερα από 500 πιλοτικά και εκπαιδευτής αποφοίτων.

Μια Επέκταση Αποτύπωμα

Με εκθετική αύξηση που προβλέπεται για τον κλάδο των αερομεταφορών, Horizon συνεχίζει να επεκτείνει την εμπειρογνωμοσύνη της κατάρτισης και του χαρτοφυλακίου του πελάτη. Με στόχο να είναι ο κορυφαίος οργανισμός πτητικής εκπαίδευσης στη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, Horizon κινείται στην ασιατική αγορά της Νότιας παρέχοντας εμπειρογνωμοσύνη κατάρτισης σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση.

Horizon έχει οριστικοποιηθεί μια συμφωνία κοινοπραξίας με την Abu Dhabi Αεροπορίας (ADA), να καθιερώσει μια προηγμένη μονάδα πτητικής εκπαίδευσης στο Άμπου Ντάμπι αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση παγκόσμιες εμπορικές και στρατιωτικές πελάτες. Η επέκταση σε πλήρη κίνηση της εκπαίδευσης με προσομοιωτή προάγει την αποστολή της Horizon να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας πτητικής εκπαίδευσης και καινοτόμο μάθηση, ενώ προσφέρει ευέλικτη, οικονομικά αποδοτική, tailor-made λύσεις στους πελάτες της, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Σχετικά με την Εταιρία Ανάπτυξης Mubadala

Η αποστολή της Εταιρείας Ανάπτυξης Mubadala είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία και τους πόρους για τη δημιουργία βιώσιμης οικονομικής απόδοσης, τη δημιουργία επιχειρήσεων, την ανάπτυξη clusters εμπειρογνωμοσύνης, και τη δημιουργία νέων βιομηχανιών. Η εταιρεία στοχεύει να είναι ένας καταλύτης για τη διευκόλυνση φιλόδοξο 2030 το σχέδιο του Abu Dhabi για να μετατρέψει την τοπική οικονομία.

Mubadala Aerospace, μια επιχειρηματική μονάδα Mubadala Development Company βοηθά να καθιερώσει Αμπού Ντάμπι ως παγκόσμιο κόμβο αεροδιαστημικής, ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής για την οικονομική διαφοροποίηση του Εμιράτου, μέσω μακροπρόθεσμων, εντάσεως κεφαλαίου επενδύσεων. Mubadala Aerospace επενδύει έξυπνα σε ένα δίκτυο των διεθνών επιχειρήσεων που προσφέρουν απόδοση παγκόσμιας κλάσης, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, σφυρηλάτηση αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της αγοράς.

Εστιάζοντας σε μια σειρά από τομείς, όπως MRO, ΚΑΕ, Aerostructures και πτητικής εκπαίδευσης, το χαρτοφυλάκιο των εταιριών περιλαμβάνονται: ADAT, Sanad, Στράτα, την SR Technics, Horizon, AMMROC, και Piaggio Aero. Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα τους και να εκτελεί με μια αμοιβαία προσπάθεια να είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Στέγαση πολλές από αυτές τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης είναι το Nibras Al Ain Aerospace πάρκο που βρίσκεται στην πόλη του Abu Dhabi του Al Ain. Αυτό το πάρκο δημιουργείται από Mubadala Aerospace και Abu Dhabi Airport Company (ADAC) από κοινού.

Με την επένδυση σε τοπικό ταλέντο, Mubadala Aerospace αναπτύσσει ηγέτες του αύριο δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Mubadala Aerospace προσφέρει υποτροφίες παγκόσμιας κλάσης και πρακτική άσκηση με εταιρείες υψηλής προφίλ παροχή ΗΑΕ υπήκοοι με την πρόσβαση στα καλύτερα διεθνή προγράμματα.

Mubadala Aerospace επίσης επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, δημιουργώντας κεφάλαιο της γνώσης, και προώθηση μιας homegrown βάση των πληροφοριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσει την παγκόσμια αεροδιαστημική βιομηχανία και να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Mubadala Aerospace παρέχει κορυφαίες λύσεις έτοιμες για χρήση εντός της τοπικής, περιφερειακής και παγκόσμιας αγοράς αεροδιαστημικής.

Flight Academy ορίζοντα

Όραμά μας, Αποστολή και Αξίες

Όραση

Για να είναι η κορυφαία οργάνωση πτητικής εκπαίδευσης στη Μέση Ανατολή, που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας της περιφερειακής πολιτικής αεροπορίας και για την επίτευξη βιώσιμων οικονομικών αποδόσεων για τους μετόχους μας.

Αποστολή

Με την παροχή καινοτόμων, λύσεων εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης και συνεχώς επεκτείνεται και προσαρμογή προσφορά μας, παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία εκπαίδευσης για τους πιλότους και οικονομικά αποδοτικές, πρόσθεσε λύσεις αξία για τους πελάτες.

Πειθαρχία

Είμαστε αυστηρή, συστηματική και σε βάθος εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας σε ό, τι κάνουμε.

Πρότυπα παγκόσμιας κλάσης

Έχουμε δεσμευτεί να καθορίζει ένα νέο σημείο αναφοράς ποιότητας για την περιοχή. Εμείς αναζητούν καινοτόμες λύσεις, προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Κατανοούμε τη δύναμη της ομάδας. Δουλεύουμε μαζί, μοιράζονται τις ευθύνες και την επιτυχία για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Πελατοκεντρική

Είμαστε αποφασισμένοι να προσθέσει αξία για τους πελάτες μας. Δημιουργούμε tailor-made προγράμματα και «κατά παραγγελία» λύσεων που ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες.

Οδηγείται

Είμαστε οδηγείται για να πετύχει, την παράδοση της εντολής μας και τον εξοπλισμό τους μετόχους μας με τους πόρους που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Flight Academy ορίζοντα

Τοποθεσίες

Αμπού Ντάμπι

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Αμπού Ντάμπι, Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 3 785 5550

Ask a Question

Άλλη