Keystone logo
Laurels Training Institute

Laurels Training Institute

Laurels Training Institute

Εισαγωγή

Laurels Training Institute ιδρύθηκε με όραμα να κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα και προσανατολισμένη στην καριέρα. Το σύνθημά μας είναι να εμπλουτίσουμε τη σταδιοδρομία και να μετατοπίσουμε τη στάση του μαθητή από το βαθμό στην αναζήτηση γνώσης. Το μυστικό της επιτυχίας μας έγκειται στο να κάνουμε τον μαθητή να κατανοήσει πλήρως την ιδέα για να πετύχει εξαιρετική επιτυχία.

Laurels Training Institute διατηρεί τα καλύτερα πρότυπα στη συνεχή αναζήτηση της αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση. Η πλούσια εμπειρία και εξειδικευμένη σχολή μας, το εξαντλητικό υλικό μελέτης, η φιλοδοξία να ενημερώνουμε συνεχώς τον εαυτό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η επίμονη έρευνα σχετικά με τους πόρους που σχετίζονται με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και πάνω από όλα, η τήρηση των ηθικών και της ηθικής συνέβαλε στην επιτυχία μας. Τα μαθήματά μας επεκτείνονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως Πληροφορική, Προετοιμασίες Δοκιμών, Γλώσσες και Διαχείριση.

Τοποθεσίες

  • Dubai

    Office No:409,O Block, Hamsah Building Above Ansar Gallery (OPP) Ministry of Foreign Affairs Near Burjuman Metro Station Exit #2 P . O Box 27889, Karama, Dubai, UAE, 27889, Dubai

    Ερωτήσεις