MECAT

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο MECAT

MECAT είναι μια πρωτοποριακή και καινοτόμο ακαδημία εκπαίδευσης που είναι αξεπέραστα στο μέλλον και επιστημονική προσέγγιση για την κατάρτιση και την οικοδόμηση του δημιουργική, καλά στρογγυλεμένες επαγγελματίες. Active Learning αποτελεί τρόπο λειτουργίας μας.

Η ομάδα των ειδικών μας, τους προπονητές, τους συμβούλους και τους εκπαιδευτές μοιράζονται μια φιλοσοφία που έχει τις ρίζες της στις τελευταίες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, που υποστηρίζεται από επιστημονικές ανακαλύψεις για να προσφέρει μια νέα προοπτική για τη μάθηση και την εκπαίδευση.

Η Ιστορία μας

MECAT είναι μια πολυεθνική εκπαιδευτικός οργανισμός με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Λίβανο. Το ταξίδι μας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι επαγγελματίες επαγγελματική κατάρτιση στους τομείς των Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση, και Επιστήμης Υπολογιστών. εκπαιδευόμενοι μας κατέχουν σήμερα ηγετικές θέσεις στους τομείς της ειδικότητάς τους, και αποδίδουν μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους στην εκπαίδευση υψηλής ποιότητας παραδίδονται από MECAT.

Το 2000, MECAT ίδρυσε το Σύγχρονο Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων και Επιστημών, μία από τις πιο επιτυχημένες του Λιβάνου πανεπιστήμια στο νέο αιώνα, με τη δέσμευση για τον εκσυγχρονισμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Μέση Ανατολή. MECAT ήταν σε θέση να ανατρέψουν πολλά από τα αρχαϊκά και κλασικά προσεγγίσεις στην εκπαίδευση με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

ταξίδι MECAT συνεχίζει με νέα γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου βρίσκεται στο κέντρο της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας στην περιοχή Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια. Τα νέα μας γραφεία στο Ντουμπάι, ΗΑΕ στο Ντουμπάι Knowledge Village φέρει τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, Παιδείας, Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας στη Μέση Ανατολή, διασφαλίζοντας ότι η επιτυχία και η ανάπτυξη δεν παραμένουν τυχαία διαδικασίες, αλλά μάλλον καλά αναπτυγμένη σαφείς ατομικές και οργανωτικές στρατηγικές.

Η φιλοσοφία μας

MECAT είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο ακαδημία εκπαίδευσης που είναι αξεπέραστα στο μέλλον και επιστημονική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε μια δημιουργική, επιτυχημένη, καλά στρογγυλεμένες επαγγελματίες. Η ενεργητική μάθηση αποτελεί τρόπο λειτουργίας μας και τις μεθόδους μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη στον κόσμο της εκπαιδευτικής νευρολογίας και της τεχνολογίας. Η ομάδα MECAT των εμπειρογνωμόνων, προπονητές, συμβούλους και εκπαιδευτές μοιράζονται μια φιλοσοφία που έχει τις ρίζες της στη σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση για να προσφέρει μια νέα προοπτική για τη μάθηση και την εκπαίδευση. Εμείς οι ίδιοι διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό με το να είναι η μόνη σχολή που απασχολούν προγράμματα σπουδών που ενσωματώνουν καινοτόμες ανακαλύψεις στους τομείς της ψυχολογίας, νευρολογίας και της εκπαίδευσης.

Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη της γνωστικής βάσης, επιχειρηματικό δαιμόνιο, και τις τεχνικές δεξιότητες των εκπαιδευομένων μας, εκτός από την προσαρμοσμένη στρατηγικών σχεδίων για όλη οργανώσεις. Οι πελάτες μας θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε το χρυσό πρότυπο στον τομέα της κατάρτισης, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις του ένα γρήγορο, διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας μέσα από επιστημονικά και πρακτικά αποδεδειγμένες λύσεις τις ρίζες τους στο σχεδιασμό, τη σκέψη και τη νοοτροπία της ανάπτυξης.

Τα προγράμματα σπουδών μας

προγράμματα σπουδών μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένα να συμμετέχουν οι εκπαιδευόμενοι στην ενεργητική μάθηση, επιτρέποντας στους μαθητές να ασχολούνται με το υλικό, αντί παθητικά ακούγοντας πληροφορίες σχετικά με αυτό. Ενεργητική μάθηση επιτρέπει τους μαθητές να κυριαρχήσει μια σειρά από προσαρμόσιμες δεξιότητες, όπου το υλικό γίνεται διαισθητική. Έχει αντιστραφεί αίθουσες διδασκαλίας, διαδραστικές διαλέξεις, και ανοιχτού κώδικα και ιδιόκτητες ψηφιακές πλατφόρμες είναι μόνο παραδείγματα από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση μας. Τα κρίσιμα γνωστικές δεξιότητες που εισάγεται μέσω των μεθόδων που χρησιμοποιούν την επιστήμη της μάθησης για την ενίσχυση βασικές έννοιες. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι ασκούμενοι μας τείνει να κυριαρχήσει η εκπαίδευση που προσφέρουμε, εκπαιδεύοντάς τους στις νέες γνωστικές δεξιότητες και τις θεμελιώδεις μεθόδους για να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Προαιρετική Συμμετοχή σε απευθείας σύνδεση / εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Οι μαθητές έχουν επίσης το δικαίωμα να εγγραφούν σε MECAT σε βάση της μάθησης σε απευθείας σύνδεση / απόσταση.

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ask a Question

Άλλη