Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Zabeel Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης & Τεχνολογίας Που ιδρύθηκε το 1988 είναι ένα κορυφαίο Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στα ΗΑΕ με δέκα υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι διαπιστευμένο από το KHDA (Αρχή της Ανθρώπινης Ανάπτυξης Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης) και από το Υπουργείο Παιδείας στο Ντουμπάι καθώς και από το Πανεπιστήμιο του Cambridge International Examination Board, Ηνωμένο Βασίλειο. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Επιχειρήσεων & Διοίκησης (AIBM), ΗΠΑ. Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI), ΗΠΑ. IATA / UFTAA, Μόντρεαλ, Καναδάς. CIPS-UK; ACCA; CIMA κλπ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων από τις οκτώ ακαδημίες μας, όπως Μηχανική, Αερογραμμή, Οικονομικά, Γλώσσες, Πληροφορική, Logistics, Διαχείριση και Μαλακές Δεξιότητες. Το Zabeel Institute φιλοξενεί επίσης μια ολοκληρωμένη Εταιρική Διεύθυνση για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του εταιρικού κόσμου.

Τα πλεονεκτήματα του Zabeel:

 • Περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση επαγγελματικών στελεχών
 • Αποδέκτης πολλών ποιοτικών βραβείων για εκπαίδευση από το 1988
 • Πιστοποιημένοι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές
 • Εξειδικευμένα εργαστήρια με μηχανές υψηλών προδιαγραφών και λογισμικό με άδεια χρήσης
 • Πιστοποιητικά πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΑΕ
 • Απαραίτητα υλικά και μαθήματα για αναφορά
 • Δωρεάν online υποστήριξη για περαιτέρω εκμάθηση και βοήθεια
 • Δωρεάν παρακολούθηση σεμιναρίων προσανατολισμού, εργαστήρια με βοήθεια για τοποθέτηση
 • Εταιρική συμβουλευτική - εμπειρογνωμοσύνη που παρέχεται σε οποιοδήποτε τομέα ή βιομηχανία
 • Ειδικά προγράμματα κατάρτισης 1-2 ημερών για κορυφαία διοίκηση

ΟΡΑΜΑ:

Ενοποίηση ατόμων και επαγγελματιών σε όλα τα επίπεδα μέσω της εκπαίδευσης με στόχο την προώθηση της δημιουργικής και κριτικής σκέψης. Παρέχουμε θεμέλια για βιώσιμη εταιρική εκπαίδευση και επιλεκτική προσέγγιση για την ενίσχυση των μοναδικών πλεονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων της εταιρίας.

ΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ:

Η αποστολή του ινστιτούτου Zabeel είναι να δημιουργήσει μια βιώσιμη ομάδα υψηλής ποιότητας επαγγελματιών στον τομέα των επιχειρήσεων, της διοίκησης, της διαχείρισης, της μηχανικής και των οικονομικών.

Επιπλέον, διδάσκει αναλυτική, σαφή και δημιουργική σκέψη, προάγοντας την πνευματική συνείδηση, ευθυγραμμισμένη με την πολιτισμική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σημαντικά ορόσημα:

 • 1988 - Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ και εγκεκριμένη βεβαίωση για τα πιστοποιητικά σπουδών
 • 1992 - Προωθημένος με την "ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ"
 • 2000 - Ανάπτυξη και ίδρυση του Club Recruitment
 • 2001 - Εισαγωγή μαθημάτων διαχείρισης, προσαρμοσμένων στη ζωντανή εταιρική κοινότητα των ΗΑΕ.
 • 2006 - Παγκόσμιος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός φορέας, πιστοποιημένος από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, ΗΠΑ
 • 2007 - Συμμετοχή στο Ακαδημαϊκό Κολλέγιο του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας την περαιτέρω προπτυχιακό δίπλωμα σε διάφορα μαθήματα.
 • 2008 - Εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης της IATA, Μόντρεαλ, Καναδάς
 • 2009 - Εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης του Συμβουλίου της ΕΕ, ΗΠΑ
 • 2014 - Άνοιγμα του 10ου υποκαταστήματος στα ΗΑΕ στο Dubai Media City

Κλαδια ΔΕΝΤΡΟΥ:

Το Zabeel διαθέτει 10 κέντρα σε όλα τα ΗΑΕ, τα οποία βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία και συνδέονται καλά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες μας, κάντε κλικ εδώ.

Οι πελάτες μας

Παρέχουμε εκπαίδευση τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

Εταιρικός:

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς για την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων κατάρτισης, προκειμένου να μειώσουμε το χάσμα απόδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εταιρικά μας μαθήματα, κάντε κλικ εδώ.

Τα άτομα:

Βοηθάμε τους ιδιώτες να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Χαιρετίζουμε τους αντιπροσώπους από όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, πετρελαίου, πετροχημικών, φαρμακευτικών, τηλεπικοινωνιών, κυβερνητικού τομέα, λιμένων, μεταφορών, εμπορίου, εισαγωγής και εξαγωγής και πολλών άλλων.

Οι φοιτητές μας κυμαίνονται από ρεσεψιονίστ έως λογιστές, διαχειριστές σε διευθύνοντες συμβούλους και ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε διευθυντές εταιρειών. Το εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών μας κυμαίνεται από την εγγραφή σε υποψήφιο βαθμό, από τη μηχανική μέχρι τη διαχείριση του έργου, από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές έως τους διδάσκοντες και τους κατόχους διδακτορικού διπλώματος. Η ηλικία των μαθητών κυμαίνεται από 16 έως 60 έτη.

Οι εκπαιδευτές και το προσωπικό μας:

Τα μαθήματα παρέχονται από εξαιρετικά επαγγελματίες και έμπειρους εκπαιδευτές. Η εμπειρογνωμοσύνη τους δίνει στους εκπροσώπους ανώτερη επικαιρότητα κατάρτισης, σε συνδυασμό με πρακτικές και συνηθισμένες περιπτωσιολογικές μελέτες. Η Zabeel απασχολεί πάνω από 100 ακαδημαϊκούς και προσωπικό υποστήριξης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Zabeel International Institute of Management and Technology

Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια καριέρα στις αεροπορικές εταιρείες, τον τομέα των ταξιδιών και τουρισμού, για να κατανοήσετε το ρόλο του συστήματος παγκόσμιας διανομής, ... [+]

Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια καριέρα στις αεροπορικές εταιρείες, τον τομέα των ταξιδιών και τουρισμού, για να κατανοήσετε το ρόλο του συστήματος παγκόσμιας διανομής, αυτό είναι ένα ανοιχτήρι ματιών.

Ποιος χρειάζεται το Πρόγραμμα Οι σπουδαστές που επιθυμούν να έχουν καριέρα στην ταξιδιωτική βιομηχανία Junior ταξιδιωτικοί σύμβουλοι Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρεί... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Zabeel International Institute of Management and Technology

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην ανάπτυξη μιας διεξοδικής κατανόησης της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (HR). Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις βέλτιστες πρακτικές στις προσλήψει ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης κατανόησης Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR). Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις βέλτιστες πρακτικές στις προσλήψεις και πώς να αναπτύξετε και να υιοθετήσετε αποτελεσματικές πολιτικές και διαδικασίες για το ανθρώπινο δυναμικό.

Ποιος χρειάζεται το Πρόγραμμα HR στελέχη Υπεύθυνοι Κατάρτισης και Επιθεωρητές Διαχειρι... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zabeel International Institute of Management and Technology

Project Management Professional που προσφέρεται από το PMI, το οποίο εισάγει βασικά στοιχεία και στρατηγικές της σύγχρονης διαχείρισης του έργου. ... [+]

Πρόγραμμα διαχείρισης έργων Professional Που προσφέρει η PMI, η οποία εισάγει βασικά στοιχεία και στρατηγικές της σύγχρονης διαχείρισης έργων.

Ποιος χρειάζεται το Πρόγραμμα

Υπεύθυνοι έργων, Διευθυντές Προγραμμάτων, QA, Αναλυτές Επιχειρήσεων, Μηχανικοί, Σύμβουλοι & Επαγγελματίες από το χώρο των Φαρμακευτικών, Χρηματοοικονομικών, Τραπεζικών και Τηλεπικοινωνιακών τομέων που εργάζονται σε ζωντανά έργα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zabeel International Institute of Management and Technology

Η CIPS προσφέρει ένα πρότυπο βιομηχανικής πιστοποίησης που δείχνει στους εργοδότες ότι έχετε προχωρήσει σε προμήθειες και προμήθεια. Ομαδοποιεί τις υπάρχουσες δεξιότητές ... [+]

Η CIPS προσφέρει ένα πρότυπο βιομηχανικής πιστοποίησης που δείχνει στους εργοδότες ότι έχετε προχωρήσει σε προμήθειες και προμήθεια. Ομαδοποιεί τις υπάρχουσες δεξιότητές σας και βασίζεται σε αυτές ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τα θεμελιώδη στοιχεία αυτού του συναρπαστικού επαγγέλματος σε θέσεις εργασίας στον τομέα της προμήθειας και της προμήθειας σε κάθε επιχείρηση ή βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Zabeel International Institute of Management and Technology

Αυτό το πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε επαγγελματικές δεξιότητες ηγεσίας, οδηγώντας έτσι σε μελλοντικές μελλοντικές ευκαιρίες. ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε επαγγελματικές δεξιότητες ηγεσίας, οδηγώντας έτσι σε μελλοντικές μελλοντικές ευκαιρίες.

Ποιος χρειάζεται το Πρόγραμμα

Μόνο οι πτυχιούχοι με διετή εμπειρία στη λογιστική (μπορούν να υποβάλουν αργότερα επίσης) μπορούν να επιδιώξουν την πιστοποίηση CMA. Αυτό το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες που ήδη ασχολούνται με τη λογιστική και για άτομα που ενδιαφέρονται για μια αλλαγή σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά