Zabeel International Institute of Management and Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Zabeel Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης & Τεχνολογίας Που ιδρύθηκε το 1988 είναι ένα κορυφαίο Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στα ΗΑΕ με δέκα υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι διαπιστευμένο από το KHDA (Αρχή της Ανθρώπινης Ανάπτυξης Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης) και από το Υπουργείο Παιδείας στο Ντουμπάι καθώς και από το Πανεπιστήμιο του Cambridge International Examination Board, Ηνωμένο Βασίλειο. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Επιχειρήσεων & Διοίκησης (AIBM), ΗΠΑ. Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI), ΗΠΑ. IATA / UFTAA, Μόντρεαλ, Καναδάς. CIPS-UK; ACCA; CIMA κλπ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων από τις οκτώ ακαδημίες μας, όπως Μηχανική, Αερογραμμή, Οικονομικά, Γλώσσες, Πληροφορική, Logistics, Διαχείριση και Μαλακές Δεξιότητες. Το Zabeel Institute φιλοξενεί επίσης μια ολοκληρωμένη Εταιρική Διεύθυνση για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του εταιρικού κόσμου.

Τα πλεονεκτήματα του Zabeel:

 • Περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση επαγγελματικών στελεχών
 • Αποδέκτης πολλών ποιοτικών βραβείων για εκπαίδευση από το 1988
 • Πιστοποιημένοι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές
 • Εξειδικευμένα εργαστήρια με μηχανές υψηλών προδιαγραφών και λογισμικό με άδεια χρήσης
 • Πιστοποιητικά πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΑΕ
 • Απαραίτητα υλικά και μαθήματα για αναφορά
 • Δωρεάν online υποστήριξη για περαιτέρω εκμάθηση και βοήθεια
 • Δωρεάν παρακολούθηση σεμιναρίων προσανατολισμού, εργαστήρια με βοήθεια για τοποθέτηση
 • Εταιρική συμβουλευτική - εμπειρογνωμοσύνη που παρέχεται σε οποιοδήποτε τομέα ή βιομηχανία
 • Ειδικά προγράμματα κατάρτισης 1-2 ημερών για κορυφαία διοίκηση

ΟΡΑΜΑ:

Ενοποίηση ατόμων και επαγγελματιών σε όλα τα επίπεδα μέσω της εκπαίδευσης με στόχο την προώθηση της δημιουργικής και κριτικής σκέψης. Παρέχουμε θεμέλια για βιώσιμη εταιρική εκπαίδευση και επιλεκτική προσέγγιση για την ενίσχυση των μοναδικών πλεονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων της εταιρίας.

ΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ:

Η αποστολή του ινστιτούτου Zabeel είναι να δημιουργήσει μια βιώσιμη ομάδα υψηλής ποιότητας επαγγελματιών στον τομέα των επιχειρήσεων, της διοίκησης, της διαχείρισης, της μηχανικής και των οικονομικών.

Επιπλέον, διδάσκει αναλυτική, σαφή και δημιουργική σκέψη, προάγοντας την πνευματική συνείδηση, ευθυγραμμισμένη με την πολιτισμική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σημαντικά ορόσημα:

 • 1988 - Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ και εγκεκριμένη βεβαίωση για τα πιστοποιητικά σπουδών
 • 1992 - Προωθημένος με την "ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ"
 • 2000 - Ανάπτυξη και ίδρυση του Club Recruitment
 • 2001 - Εισαγωγή μαθημάτων διαχείρισης, προσαρμοσμένων στη ζωντανή εταιρική κοινότητα των ΗΑΕ.
 • 2006 - Παγκόσμιος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός φορέας, πιστοποιημένος από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, ΗΠΑ
 • 2007 - Συμμετοχή στο Ακαδημαϊκό Κολλέγιο του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας την περαιτέρω προπτυχιακό δίπλωμα σε διάφορα μαθήματα.
 • 2008 - Εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης της IATA, Μόντρεαλ, Καναδάς
 • 2009 - Εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης του Συμβουλίου της ΕΕ, ΗΠΑ
 • 2014 - Άνοιγμα του 10ου υποκαταστήματος στα ΗΑΕ στο Dubai Media City

Κλαδια ΔΕΝΤΡΟΥ:

Το Zabeel διαθέτει 10 κέντρα σε όλα τα ΗΑΕ, τα οποία βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία και συνδέονται καλά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες μας, κάντε κλικ εδώ.

Οι πελάτες μας

Παρέχουμε εκπαίδευση τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

Εταιρικός:

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς για την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων κατάρτισης, προκειμένου να μειώσουμε το χάσμα απόδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εταιρικά μας μαθήματα, κάντε κλικ εδώ.

Τα άτομα:

Βοηθάμε τους ιδιώτες να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Χαιρετίζουμε τους αντιπροσώπους από όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, πετρελαίου, πετροχημικών, φαρμακευτικών, τηλεπικοινωνιών, κυβερνητικού τομέα, λιμένων, μεταφορών, εμπορίου, εισαγωγής και εξαγωγής και πολλών άλλων.

Οι φοιτητές μας κυμαίνονται από ρεσεψιονίστ έως λογιστές, διαχειριστές σε διευθύνοντες συμβούλους και ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε διευθυντές εταιρειών. Το εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών μας κυμαίνεται από την εγγραφή σε υποψήφιο βαθμό, από τη μηχανική μέχρι τη διαχείριση του έργου, από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές έως τους διδάσκοντες και τους κατόχους διδακτορικού διπλώματος. Η ηλικία των μαθητών κυμαίνεται από 16 έως 60 έτη.

Οι εκπαιδευτές και το προσωπικό μας:

Τα μαθήματα παρέχονται από εξαιρετικά επαγγελματίες και έμπειρους εκπαιδευτές. Η εμπειρογνωμοσύνη τους δίνει στους εκπροσώπους ανώτερη επικαιρότητα κατάρτισης, σε συνδυασμό με πρακτικές και συνηθισμένες περιπτωσιολογικές μελέτες. Η Zabeel απασχολεί πάνω από 100 ακαδημαϊκούς και προσωπικό υποστήριξης.

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
Suite#207, Apsara Supermarket Building
Next to Four Points Sheraton Hotel
Bank Street, Bur Dubai,

Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ask a Question

Άλλη