Beppu Mizobe Gakuen College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τμήματα και Μαθήματα σε Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken College έχει τέσσερα τμήματα σύμφωνα με την οποία υπάρχουν διάφορα μαθήματα διάρκειας 2 ετών. Δύο από τα τμήματα, το Τμήμα Σύγχρονης Life Design και το Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής, έχουν επινοήσει ειδικά μαθήματα για τους ξένους φοιτητές, όπως περιγράφεται παρακάτω. Ελάτε να γνωρίσετε όλα όσα έχουμε να σας προσφέρουμε και να επενδύσει στο μέλλον σας σε Mizobe!

Τμήμα Σύγχρονης Life Design: Ένα εκπλήρωση διετούς προγράμματος με μια πλούσια σε περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών σε συνδυασμό με "τα χέρια" εμπειρία, και την ισχυρή υποστήριξη από τη σχολή ως φοιτητές εργαστούν προς την κατεύθυνση να πάρει πιστοποίηση στους αντίστοιχους τομείς τους. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα που τους ενδιαφέρουν από άλλα προγράμματα σπουδών πορεία, η οποία καθιστά δυνατή για να αποκτήσουν εξειδικευμένες πληροφορίες στη δική τους πορεία, αλλά να μελετήσει επίσης ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής: Το τμήμα αυτό έχει ως στόχο να παράγει μαγειρική επαγγελματίες και οι διατροφολόγοι οι οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι σε εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, τα τρόφιμα και την παρασκευή τροφίμων, και την υγεία. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν διάφορες πιστοποιήσεις και τις δεξιότητες που είναι ευεργετικές, όταν το κυνήγι εργασίας, ενώ είναι εγγεγραμμένοι χωρίς επιπλέον κόστος πέραν του προσδιορισμένες πληρωμές διδάκτρων που πιθανότατα σχετίζεται με τους οποίους το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων αυτού του τμήματος υπερβαίνει το 90% κάθε χρόνο. Υπάρχει ένα "Διεθνές Φοιτητικό γκολφ" σε αυτό το τμήμα.

Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και ΕκπαίδευσηςΠρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο ετών για τους φοιτητές των οποίων στόχος είναι να γίνουν εκπαιδευτές σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας ή σε νηπιαγωγεία. Υπάρχουν και άλλα πιστοποιητικά και άδειες που οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέσω των σπουδών τους, όπως «Αναψυχή Εκπαιδευτών» και «Peer Βοήθειες».

Τμήμα Εξυπηρέτησης Εργαζομένων CertifiedΤο τμήμα αυτό χρησιμεύει για την προώθηση πιστοποιημένων εργαζομένων φροντίδα που είναι σε θέση να επικοινωνούν απρόσκοπτα με τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι οποίοι διαθέτουν τα προσόντα για να παράσχει τις δουλειές του σπιτιού και την καθημερινή υποστήριξη της ζωής με παράλληλο σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων.

Των διεθνών ανταλλαγών και δραστηριότητες για τους ξένους φοιτητές Beppu Mizobe Gakuen College Είναι ένα σχετικά μικρό κολέγιο, όμως, συνειδητοποιούν τη σημασία της επέκτασης της σε παγκόσμιο επίπεδο και να απολαύσετε τη ζωντάνια ότι οι διεθνείς φοιτητές φέρει στην πανεπιστημιούπολη μας. Αν και οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να έχουν δυσκολίες στην αρχή με τις ιαπωνικές σπουδές τους και άλλους ακαδημαϊκούς, υπάρχει άφθονη υποστήριξη από τη σχολή και το προσωπικό που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αρχικών προκλήσεις.

Proficiency στα ιαπωνικά είναι φυσικά σημαντικό, ιδίως όσον αφορά την αναζήτηση εργασίας στην Ιαπωνία. Ωστόσο, η γνώση της ιαπωνικής κουλτούρας και την εθιμοτυπία είναι εξίσου σημαντική. Παρά την αυστηρότητα των ακαδημαϊκών, Beppu Mizobe Gakuen College θέλει επίσης τους ξένους φοιτητές να διασκεδάσουν και να προσφέρει πολλές δραστηριότητες και εμπειρίες που θα τους επιτρέψουν να παρατηρήσουν και να δοκιμάσετε το δικό τους χέρι στην ιαπωνική παραδοσιακές τέχνες, όπως η ανθοδετική, τελετή του τσαγιού, dressing στο κιμονό , Ιαπωνικά μαγείρεμα, και πολλά άλλα. Υπάρχουν εκδρομές όλο το χρόνο, επισκέψεις σε ιαπωνικά δημοτικά σχολεία, συμμετοχή σε τοπικά φεστιβάλ, συμμετοχή σε εθελοντική εργασία, καθώς και πολλές ευκαιρίες για ανταλλαγή με τον τοπικό πληθυσμό. Υπάρχουν φοιτητής τρέξει Πολιτιστικοί Σύλλογοι (τελετή τσαγιού Λέσχης, κινέζικα Πολιτιστικό Σύλλογο, κλπ), αθλητικά σωματεία (ιαπωνική τοξοβολία, κολύμβηση, μπάσκετ, κλπ), στην πανεπιστημιούπολη ότι οι διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

Τοποθεσία Η πανεπιστημιούπολη Beppu Mizobe Gakuen College βρίσκεται στο Kyushu, το νοτιότερο νησί των τεσσάρων νησιών που απαρτίζουν την Ιαπωνία. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, Beppu Mizobe Gakuen College βρίσκεται σε Beppu City στο Oita Prefecture. Beppu City είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη περίπου 120.000 και είναι η γειτονική πόλη σε πόλη πρωτεύουσα Oita Prefecture της Όιτα Σίτυ. Beppu είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, περίπου 2.700 πηγές σε Beppu μόνη της, και για "θερμή πηγή του τουρισμού» του που φέρνει πολλούς ανθρώπους σε αυτή την πόλη κάθε χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το όμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Πολλές διεθνείς φοιτητές εικόνα τις μεγαλύτερες πόλεις του Τόκιο και Οσάκα όταν εικόνα της Ιαπωνίας στο μυαλό τους, ωστόσο, είμαστε υπερήφανοι να είναι σε θέση να προσφέρουν στους φοιτητές ό, τι αυτές οι πόλεις δεν μπορούν - μια ματιά στην "πραγματική" στην Ιαπωνία. Κιούσου είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εκμετάλλευση προς ιαπωνικές παραδόσεις και την τοπική γεύση, που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί στα αστικά κέντρα της χώρας.

Beppu είναι ασφαλές περιβάλλον και χαμηλό κόστος διαβίωσης εκτός από την τοποθεσία και τη γειτνίαση της σε άλλες ασιατικές χώρες, το καθιστούν ιδανικό μέρος για τους ξένους φοιτητές να ξεκινήσουν τη ζωή τους στην Ιαπωνία.

Τοποθεσίες

Beppu

Address
Yubinbango 874-8567
Beppu, Oita Prefecture Kamegawachuo cho 29-10

Beppu, Νομός Ōita, Ιαπωνία

Ask a Question

Άλλη