Sophia University Summer School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα Ειδικά Χαρακτηριστικά της Σοφίας

Το Πανεπιστήμιο της Σόφιας οδήγησε στη μετάβαση στη διεθνοποίηση στην Ιαπωνία, παρέχοντας σπουδές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες που λαμβάνουν υπόψη όλο και πιο πολύπλοκο κόσμο μας. Με τα χρόνια, το πανεπιστήμιο δημιούργησε ένα πρωτότυπο παγκόσμιο δίκτυο που επιτρέπει σε ερευνητές και φοιτητές από το εξωτερικό να διδάσκουν και να σπουδάζουν στην Ιαπωνία, και ιαπωνικές ερευνητές και φοιτητές να κάνουν το ίδιο στο εξωτερικό.

Η Σοφία παρέχει ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιβάλλον για την εποχή της διεθνοποίησης, καλλιεργώντας "Άνδρες και Γυναίκες για Άλλους, με Άλλους" που μπορούν να υπερέχουν στην παγκόσμια σκηνή.

Ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ιαπωνία

Η φήμη της Sophia για την αριστεία στην προπτυχιακή εκπαίδευση, τα εξαιρετικά μεταπτυχιακά προγράμματα και ένα ανταγωνιστικό ερευνητικό περιβάλλον της επιτρέπει να διατηρήσει την κατάταξή της ως ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια της Ιαπωνίας. Οι σπουδαστές επωφελούνται από την ικανότητα να μελετούν τις τελευταίες εξελίξεις στον επιλεγμένο τομέα εξειδίκευσης με διακεκριμένους ιαπωνικούς και διεθνείς μέλη ΔΕΠ. Αντανακλώντας την ποιότητα της εκπαίδευσής τους, οι απόφοιτοι της Sophia θεωρούνται ιδιαίτερα ηγέτες στον παγκόσμιο χώρο εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς.

Όλες οι σχολές και οι μεταπτυχιακές μας σχολές καλωσορίζουν τους διεθνείς φοιτητές. 1.148 διεθνείς φοιτητές προέρχονται από περισσότερες από 60 χώρες και από όλα τα μέρη του κόσμου. Η διδασκαλία μας περιλαμβάνει μέλη από περισσότερες από 20 χώρες, και τα περισσότερα μέλη της ΔΕΠ έχουν εμπειρία στο εξωτερικό και στο εξωτερικό.


Πρωτοπόρος στην παγκόσμια εκπαίδευση της Ιαπωνίας

Το πανεπιστήμιο Sophia προσφέρει προγράμματα αγγλικής μεσαίας εκπαίδευσης για περισσότερα από 60 χρόνια. Αντικατοπτρίζοντας τον υψηλό βαθμό στον οποίο κατέχει το ιστορικό της ως πρωτοπόρος στην παγκόσμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο επιλέχθηκε πρόσφατα για μια σειρά προγραμμάτων επιδοτήσεων που υλοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Επιστήμης και Τεχνολογίας για τη διεθνοποίηση των πανεπιστημίων στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένου του έργου Top Global Universities και του Global 30 Project. Τα προγράμματα αυτά συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών του Πανεπιστημίου για την ενίσχυση της παγκόσμιας ικανότητας των φοιτητών μας.

Ταυτόχρονα, οι συμφωνίες με 206 πανεπιστήμια του εξωτερικού σε 42 χώρες διασφαλίζουν τη δυναμική κινητικότητα των φοιτητών μας. Πάνω από 1.500 διεθνείς φοιτητές σπουδάζουν στη Σοφία από όλο τον κόσμο και προωθούν μια διεθνή πολιτιστική πανεπιστημιούπολη. Το πανεπιστήμιο είναι επίσης γνωστό για την ενθάρρυνση των Ιάπωνων φοιτητών να σπουδάσουν στο εξωτερικό με ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων. Τόσο οι εισερχόμενοι όσο και οι εξερχόμενοι σπουδαστές θα ανακαλύψουν πώς η παιδεία πραγματικά έρχεται στη ζωή σε ένα διεθνές πλαίσιο στη Σοφία.


Την πολυμορφία σε μια πανεπιστημιούπολη στη συναρπαστική πόλη του Τόκιο

Το Πανεπιστήμιο της Σοφίας έχει ένα συμπαγές αποτύπωμα που συγκεντρώνει όλες τις σχολές και τα μεταπτυχιακά σχολεία στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη. Η προσέγγιση αυτή αποφέρει σημαντικά οφέλη για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου με την εμβάθυνση της εκπαιδευτικής κινητικότητας, της συνεργασίας και της εξειδίκευσης. Προσφέροντας ένα περιβάλλον που συγκεντρώνει φοιτητές και μέλη ΔΕΠ από διαφορετικό πολιτισμικό, γλωσσικό και θρησκευτικό υπόβαθρο, η πανεπιστημιούπολη λειτουργεί ως μικροκοσμία της παγκόσμιας κοινωνίας. Δεν είναι λιγότερο ωφέλιμη η θέση του Πανεπιστημίου στο Τόκιο, μια μεγαλοπρέπεια που καλεί τους σπουδαστές να απολαύσουν όλα τα οφέλη της προηγμένης τεχνολογίας, των εγκαταστάσεων και της υποδομής τους. Το καλύτερο από όλα, η πόλη προσφέρει μια ανεκτίμητη ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική κουλτούρα στην οποία τα παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία αλληλοσυνδέονται.


Μεγάλη ποικιλία Αγγλικών-μεσαίων προγραμμάτων

Οι σπουδαστές μπορούν να μελετήσουν τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, την επιστήμη και την τεχνολογία, και τις περιβαλλοντικές μελέτες, όλες τις δυνάμεις της Ιαπωνίας, στα αγγλικά. Η Σοφία διαθέτει επίσης μακρά παράδοση στις ιαπωνικές σπουδές. Το Monumenta Nipponica, ένα αγγλό-μεσαίο επιστημονικό περιοδικό που χρησιμεύει ως σημαντική πηγή για τους ερευνητές που σπουδάζουν την Ιαπωνία παγκοσμίως, εκδίδεται στο Πανεπιστήμιο.

Τα παρακάτω προγράμματα προσφέρουν εξ ολοκλήρου αγγλό-μεσαίο πρόγραμμα σπουδών:

Προπτυχιακό επίπεδο:

  • Φιλελεύθερες τέχνες
  • Επιστήμη και Τεχνολογία

Επίπεδο μεταπτυχιακού:

  • Παγκόσμιες μελέτες
  • Μελέτες Περιβαλλοντικών Μελετών
  • TESOL (διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών)
  • Επιστήμη και Τεχνολογία

Προγράμματα μη πτυχίου:

  • Φιλελεύθερες τέχνες
  • Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (Μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας)
  • Σύντομα προγράμματα (ασιατικές μελέτες, ιαπωνικές μελέτες και ιαπωνική γλώσσα και πολιτισμός)


Φημίζεται για την προσφορά υψηλής ποιότητας γλωσσικής εκπαίδευσης

Από τη στιγμή της ίδρυσής της, η Σόφια τόνισε την εκπαίδευση ξένων γλωσσών, και οι απόφοιτοι της Σοφίας θεωρούνται ιδιαίτερα για την εξαιρετική γλωσσική επάρκεια και τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους. Το Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Έρευνας προσφέρει μαθήματα σε 22 γλώσσες σε φοιτητές που μιλούν ιαπωνικά. Το κέντρο προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ιαπωνικών μαθημάτων για διεθνείς φοιτητές. Εκτός από την ενίσχυση της ικανότητας αξιοποίησης της επάρκειας ξένων γλωσσών καθώς συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους σε έναν ολοένα και πιο παγκόσμιο και διαφορετικό κόσμο, το Πανεπιστήμιο Sophia στοχεύει να θέσει τις βάσεις για την ικανότητα των μαθητών να χρησιμοποιούν ξένες γλώσσες για να αναπτύξουν λογικά τους δικούς τους τρόπους σκέψης, , και διαπραγματεύονται σε βαθύτερο επίπεδο.

Τοποθεσίες

Chiyoda

Address
102-8554 Chiyoda, Τόκιο, Ιαπωνία

Ask a Question

Άλλη