Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σούσι, Shiawase, Sekai

(Σούσι, Ευτυχία, Κόσμος)

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ευτυχία σε όλο τον κόσμο με το σούσι. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσει τους ηγέτες της ιαπωνικής κουζίνας, όπως το σούσι, και να επιδιώξουν την ευτυχία των ανθρώπων με τη διάδοση, ανάπτυξη και αυξάνοντας την αξία της ιαπωνικής κουζίνας στον κόσμο.

Από την ίδρυσή της το 2002, το Τόκιο Σούσι Ακαδημία έχει προσελκύσει την προσοχή τόσο από εγχώριες όσο και διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το πρώτο σχολείο για την εκπαίδευση σεφ σούσι στην Ιαπωνία και το μόνο που διδάσκει σούσι σε επαγγελματίες σεφ στην αγγλική γλώσσα.

Έχουμε πάνω από 4.000 απόφοιτοι και βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες από TSA ιδρύθηκε το 2002.

■ Πώς τάξη πάει; <1> Μπορείτε να δείτε τη ζωή του σχολείου μας στο youtube απλά κάνοντας κλικ στο παραπάνω σύνδεσμο? https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Τόκιο Σούσι Ακαδημία εισήχθη με το Reuters / TRT κόσμο στο youtube πρόσφατα. Νομίζω ότι αυτό 3λ τηλεοπτικό πρόγραμμα σας βοηθά να καταλάβουμε περισσότερα για το σχολείο μας! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Δημοσιεύουμε φωτογραφία της καθημερινής τάξης στη σελίδα μας στο Facebook. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Οι απόφοιτοι μας έχουμε πάνω από 4.000 απόφοιτοι και βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες από TSA ιδρύθηκε το 2002. Ένα από τα μεταπτυχιακά μας από την Ελλάδα πήρε το όνομά του μεταξύ των 100 κορυφαίων σεφ του κόσμου στην τελετή απονομής του πρώτου Σεφ Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής το Νοέμβριο το 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

ΓΙΑΤΙ SUSHI / ιαπωνική κουζίνα;

 1. Ιαπωνική κουζίνα αγάπησε τον κόσμο Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Αλιείας της Ιαπωνίας, ιαπωνικά εστιατόρια ή τα ιαπωνικά εστιατόρια σύντηξης αυξηθεί δραστικά ο αριθμός τους από περίπου 24.000 το 2006 σε 55.000 το 2013 και 89.000 το 2015.
 2. «Ιαπωνική κουζίνα,» η πιο αγαπημένη ξένη κουζίνα Στην έρευνα για το αγαπημένο ξένη κουζίνα, οι άνθρωποι στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, τη Γαλλία και την Ιταλία επιλεγμένα ιαπωνική κουζίνα ως το πιο αγαπημένο τους. (2013 Ιάπωνες Εξωτερικού Οργανισμού Εμπορίου)
 3. Ιάπωνες σεφ που παραμένουν στη χώρα Παρά την υψηλή ζήτηση στον κόσμο, η σημερινή Ιάπωνες σεφ τείνουν να παραμένουν σε ένα άνετο περιβάλλον της χώρας τους και έτσι σεφ ιαπωνικής κουζίνας είναι τόσο αναγκαία στον κόσμο.
 4. Trend της «Dashi» «Umami» «Dashi» και «Umami,» τα θεμελιώδη συστατικά της ιαπωνικής κουζίνας, προσελκύουν την προσοχή από όλο τον κόσμο. Οι σεφ του παγκοσμίου φήμης εστιατόρια επισκεφθεί το Τόκιο για να μάθετε ιαπωνική κουζίνα.
 5. Επιτυχής περιπτώσεις της ιαπωνικής / ιαπωνική κουζίνα fusion Ιαπωνικά εστιατόρια σύντηξης, όπως Nobu, Zuma, και Morimoto, έχουν γίνει μια τάση τροφίμων στον κόσμο.
 6. Η επιτυχής περιπτώσεις εστιατόρια σούσι Edo στιλ στον κόσμο Λόγω της ανάπτυξης των συστημάτων διανομής κατά την τελευταία δεκαετία, έγινε δυνατή όχι μόνο για υψηλής ποιότητας εστιατόρια στο Τόκιο, αλλά οπουδήποτε στον κόσμο να έχουν τα θαλασσινά μεταφέρονται απευθείας από την ψαραγορά Tsukiji. Όπως αυξήσει απαιτητικούς πελάτες, high-end εστιατόρια σούσι Edo-style αποδείχθηκε επιτυχής στο Χονγκ Κονγκ, τη Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΚΙΟ / Τσουκίτζι;

 1. Τόκιο, η πιο ανταγωνιστική περιοχή για τα εστιατόρια Με πληθυσμό πάνω από 12 εκατομμύρια και πάνω από 150.000 εστιατόρια, το Τόκιο είναι γνωστή ως η πιο ανταγωνιστική περιοχή για εστιατόρια στον κόσμο. Η πόλη διαθέτει όχι μόνο ιαπωνικά αλλά και κινέζικα, ιταλικά, γαλλικά και ταϊλανδέζικα εστιατόρια και μπορείτε να απολαύσετε πιάτα υψηλής ποιότητας για τις τιμές που ξεκινούν από JPY500 (περ. $ 4).
 2. Michelin αναγνωρίζει Τόκιο Το 2015, 226 εστιατόρια σε Τόκιο κέρδισε αστέρια στον οδηγό Michelin. Η πόλη αφήνει το Παρίσι είναι πολύ πίσω, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 99 εστιατόρια, και αποδεικνύει ότι κέρδισε μεγάλη φήμη μεταξύ των καλοφαγάδες.
 3. Kappabashi-Ο Δρόμος του εστιατορίου ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προμηθευτές Kappabashi, γνωστή ως η οδός του εστιατορίου ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προμηθευτές, βρίσκεται περίπου 30 λεπτά με το τρένο από Tsukiji. Ο δρόμος είναι επενδεδυμένα με καταστήματα μαχαίρια κουζίνας, πλαστά τροφίμων ή την κουζίνα εξοπλισμό απεικόνισης και προσελκύει όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό εστιατόριο, καθώς και εργαλεία για σεφ.
 4. Μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις τροφίμων Τόκιο φιλοξενεί μεγάλης κλίμακας γεγονότα συνδέονται με τη διατροφή, όπως FOODEX στην Ιαπωνία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κάθε Μάρτιο, καθώς η μεγαλύτερη έκθεση των επιχειρήσεων εστιατόριο στην Ασία ή την Ιαπωνία Διεθνής Θαλασσινά Δείτε τον Αύγουστο. Η πόλη σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει δίκτυο στη βιομηχανία τροφίμων.
 5. Tsukiji Tsukiji Σχολή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τον παγκοσμίου φήμης ψαραγορά Tsukiji. Μπορείτε να χτίσετε το δίκτυό σας με τους προμηθευτές στην αγορά από τα καλύτερα υλικά παγκοσμίως.
 6. Τέσσερις εποχές Με βιώνει την άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και το χειμώνα, μπορείτε να νιώσετε εποχιακά ουσία της ιαπωνικής κουζίνας και σούσι. Αυτή είναι η εμπειρία που μπορείτε να έχετε μόνο στην Ιαπωνία.
 7. Το δικό σας δραστηριότητες στην Ιαπωνία Το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, μπορείτε να απολαύσετε τις δικές σας δραστηριότητες, όπως σκι, λαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο άνοιξη, προβολή πυροτεχνημάτων ή άνθη της κερασιάς, που ενώνει ζεστό μέρη κατσαρόλα ή να πίνουν σε Izakaya (ένα μπαρ ιαπωνικού στιλ).

ΓΙΑΤΙ TSA;

 1. Προηγούμενα επιτεύγματα και το δίκτυο Από την ίδρυσή της TSA, το 2002, πάνω από 4.000 απόφοιτοι βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες. Μπορείτε να συναντήσετε σεφ από όλο τον κόσμο για την επίτευξη του ίδιου στόχου και να αυξήσει την πνευματική κίνητρό σας ή να βρείτε νέους επιχειρηματικούς εταίρους.
 2. Το μόνο σχολείο που διδάσκει αυθεντική ιαπωνική κουζίνα στα αγγλικά TSA (Tokyo Σούσι Ακαδημία) είναι η μόνη σχολή όπου μπορείτε να μάθετε αυθεντική ιαπωνική κουζίνα στα αγγλικά. Υπάρχουν άλλα σχολεία για την ιαπωνική κουζίνα, αλλά διδάσκουν στα ιαπωνικά και απαιτούν γλωσσική επάρκεια του επιπέδου JLPT Ν-2 (επιχειρηματικό επίπεδο).
 3. Εκπαιδευτές Εξαιρετική ποδοσφαιριστές δεν κάνουν πάντα εξαιρετική προπονητές. Ομοίως, οι εκπαιδευτές μαγείρεμα χρειάζεται την εμπειρία και την αίσθηση. Στον τομέα της σούσι και ιαπωνική κουζίνα, η οποία απαιτεί σεφ να «παρακολουθούν και να μάθουν,» πάθος εκπαιδευτές μας θα επωφεληθούν από την εμπειρία τους στη διδασκαλία ξένων και να απαντήσει σε κάθε μία από τις ερωτήσεις σας.
 4. Πρακτικά μαθήματα + πόρων TSA διαθέτει όχι μόνο πρακτικά μαθήματα, χρησιμοποιώντας διάφορα ψάρια και τα συστατικά αλλά και ευρείας κυμάνθηκε Αγγλικά πόρους για σούσι και ιαπωνική κουζίνα. Οι πόροι αυτοί θα σας επιτρέψει να μάθετε ποικιλοτρόπως, που κυμαίνονται από την ιστορία του σούσι και ιαπωνική κουζίνα με τις τελευταίες τάσεις τους.
 5. δραστηριότητες Προσφέρουμε επίσης δραστηριότητες έξω από την τάξη, συμπεριλαμβανομένων και εκδρομές σε Tsukiji και Kappabashi, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε ιαπωνική κουζίνα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
 6. Υποστήριξη για τη ζωή στην Ιαπωνία TSA θα σας υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν και μετά την άφιξή σας στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Τόκιο? θα σας βοηθήσει με την αναζήτηση για τη στέγαση και την προετοιμασία για τη ζωή στην Ιαπωνία, παρέχοντας ένα πρωτόκολλο προσανατολισμό και την ασφάλεια σε περίπτωση σεισμών.
 7. η υποστήριξη της σταδιοδρομίας Μετά την αποφοίτησή της TSA, θα σας βοηθήσει να αλλάζουν θέσεις εργασίας ή το άνοιγμα μιας επιχείρησης.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Tokyo Sushi Academy

Κατόπιν αιτήματός σας, σας προσφέρουμε επίσης ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους σε επαγγελματίες σεφ. Ώρες Ιδιαίτερα Μαθήματα κυμαίνονται από 3 ώρες την ημέρα για 2 εβδομά ... [+]

Ιδιαίτερο μάθημα για επαγγελματίες Κατόπιν αιτήματός σας, σας προσφέρουμε επίσης ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους σε επαγγελματίες σεφ. Ώρες Ιδιαίτερα Μαθήματα κυμαίνονται από 3 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EDOMAE STYLE SUSHI

Ώρες Μια μέρα, μια σχισμή των 3 ωρών μεταξύ 9πμ και 18:00

Περιεχόμενο

Πώς να καθαρίσετε μεσαίου μεγέθους ψάρια (Ex ένα είδος από Young κίτρινη, σολομός, σκουμπρί άλογο.) - Πώς να αποκόψει τα ψάρια - Πρακτική Nigiri Sushi - Γευσιγνωσία ... [-]
Ιαπωνία Tokyo
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 6 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Tokyo Sushi Academy

Θα μάθετε πώς να κάνετε Dashi (ιαπωνικό χρηματιστήριο σούπας) σε διάσημα Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya τρόφιμα, Okonomiyaki και πολλά άλλα! ... [+]

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ WASHOKU (ιαπωνική κουζίνα) ΠΟΡΕΙΑ Θα μάθετε πώς να κάνετε Dashi (ιαπωνικό χρηματιστήριο σούπας) σε διάσημα Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya τρόφιμα, Okonomiyaki και πολλά άλλα!

3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του μαθήματος Βασικά στοιχεία και τις εφαρμογές της Dashi και Umami Dashi είναι ένα απόθεμα κατασκευασμένο των ιαπωνικών συστατικά όπως κατσουομπούσι (Bonito νιφάδες), Niboshi (αποξηραμένα μικρές σαρδέλες), φύκια και αποξηραμένα μανιτάρια shiitake. Επίσης γνωστό ως Umami, Dashi προσελκύει την προσοχή από όλο τον κόσμο. Dashi είναι θεμελιώδης για Washoku, έτσι θα μάθετε τα βασικά και τις εφαρμογές της: τα συστατικά του, πώς να το κάνουν και πώς να το χρησιμοποιήσετε για τα πιάτα. Μια ευρεία ποικιλία των ιαπωνικά πιάτα Ιαπωνική κουζίνα έχει αναπτύξει μοναδικά κάτω από την επιρροή των ξένων πολιτισμών από την αρχαιότητα. Μπορείτε να μάθετε μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών φαγητό που σερβίρεται στο Izakaya καθώς και Tempura, σασίμι, Yakitori και Tonkatsu που είναι δημοφιλείς στο εξωτερικό. Εργαλεία και τεχνικές μαγειρέματος για Washoku Θα μάθετε πέντε τεχνικές εμφάνισης των πρώτων (κοπής), σιγοβράζουν, ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό και τηγάνισμα, με τα ιαπωνικά εργαλεία, όπως ένα μαχαίρι κουζίνας. τεχνικές μαγειρικής που απευθύνονται σε πέντε αισθήσεις και να αναδείξει την καλύτερη γεύση των συστατικών είναι ιδιαίτερα αξιολογούνται στον κόσμο, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. ... [-]
Ιαπωνία Tokyo
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tokyo Sushi Academy

Θα μάθετε από την ιαπωνική χειρισμό μαχαίρι για την προετοιμασία ωμό ψάρι για σούσι, από τη βασική έως βαθύτερη γνώση! Τα πάντα για λήψης σούσι! ... [+]

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ SUSHI ΠΟΡΕΙΑ Θα μάθετε από την ιαπωνική χειρισμό μαχαίρι για την προετοιμασία ωμό ψάρι για σούσι, από τη βασική έως βαθύτερη γνώση! Τα πάντα για λήψης σούσι!

3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του μαθήματος Βασικά στοιχεία για προηγμένες τεχνικές Μπορείτε να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με σούσι, συμπεριλαμβανομένου του πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό μαχαίρι κουζίνας, πώς να προετοιμάσει το ρύζι για σούσι (Shari), πώς να καθαρίσει και τη θεραπεία των ψαριών, πώς να κάνει Edomae στυλ σούσι, ρολά ή σασίμι, και τη διαχείριση της υγιεινής των τροφίμων. Μια μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά Θα μάθετε πώς να κάνετε σούσι με περισσότερα από 20 είδη των θαλασσινών: λευκό, κόκκινο, μικρές, μεσαίες ή μεγάλες ψάρια, τα οστρακοειδή, τα καλαμάρια και χταπόδια. Τόνος, ο σολομός, κίτρινη και γαρίδες είναι δημοφιλείς στο εξωτερικό, αλλά θα ασχοληθεί επίσης με τις βασικές ψάρια για το στυλ σούσι Edomae, όπως Kohada (Gizzard shad) ή Conger χέλι. Τεχνικές ρυθμίζεται σε κάθε συστατικό Edomae στυλ σούσι διατηρεί την αρχαία σοφία του σεφ στο Τόκιο (Edo), όπως Kobu-jime και Su-jime (Θεραπεία με φύκια ή ξύδι) και Zuke (μαριναρίσματος με τη σάλτσα σόγιας). Μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές που αναδεικνύουν την καλύτερη γεύση των συστατικών θα διευρύνει τη δυνατότητα μαγειρική σας. ... [-]
Ιαπωνία Tokyo
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tokyo Sushi Academy

8 εβδομάδες μαθημάτων, που συνδυάζει 4 εβδομάδες Σούσι γκολφ και στις 4 εβδομάδες Washoku γκολφ, είναι το πιο δημοφιλές και επιλέγονται από το 70% των ξένων φοιτητών. ... [+]

8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ σούσι και WASHOKU (ιαπωνική κουζίνα) ΠΟΡΕΙΑ 8 εβδομάδες μαθημάτων, που συνδυάζει 4 εβδομάδες Σούσι γκολφ και στις 4 εβδομάδες Washoku γκολφ, είναι το πιο δημοφιλές και επιλέγονται από το 70% των ξένων φοιτητών. Προσφέρουμε έκπτωση 50,000JPY από τη συνολική τιμή.

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ SUSHI ΠΟΡΕΙΑ Θα μάθετε από την ιαπωνική χειρισμό μαχαίρι για την προετοιμασία ωμό ψάρι για σούσι, από τη βασική έως βαθύτερη γνώση! Τα πάντα για λήψης σούσι! ... [-]
Ιαπωνία Tokyo
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά