Tokyo Sushi Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σούσι, Shiawase, Sekai

(Σούσι, Ευτυχία, Κόσμος)

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ευτυχία σε όλο τον κόσμο με το σούσι. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσει τους ηγέτες της ιαπωνικής κουζίνας, όπως το σούσι, και να επιδιώξουν την ευτυχία των ανθρώπων με τη διάδοση, ανάπτυξη και αυξάνοντας την αξία της ιαπωνικής κουζίνας στον κόσμο.

Από την ίδρυσή της το 2002, το Τόκιο Σούσι Ακαδημία έχει προσελκύσει την προσοχή τόσο από εγχώριες όσο και διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το πρώτο σχολείο για την εκπαίδευση σεφ σούσι στην Ιαπωνία και το μόνο που διδάσκει σούσι σε επαγγελματίες σεφ στην αγγλική γλώσσα.

Έχουμε πάνω από 4.000 απόφοιτοι και βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες από TSA ιδρύθηκε το 2002.

■ Πώς τάξη πάει; <1> Μπορείτε να δείτε τη ζωή του σχολείου μας στο youtube απλά κάνοντας κλικ στο παραπάνω σύνδεσμο? https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Τόκιο Σούσι Ακαδημία εισήχθη με το Reuters / TRT κόσμο στο youtube πρόσφατα. Νομίζω ότι αυτό 3λ τηλεοπτικό πρόγραμμα σας βοηθά να καταλάβουμε περισσότερα για το σχολείο μας! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Δημοσιεύουμε φωτογραφία της καθημερινής τάξης στη σελίδα μας στο Facebook. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Οι απόφοιτοι μας έχουμε πάνω από 4.000 απόφοιτοι και βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες από TSA ιδρύθηκε το 2002. Ένα από τα μεταπτυχιακά μας από την Ελλάδα πήρε το όνομά του μεταξύ των 100 κορυφαίων σεφ του κόσμου στην τελετή απονομής του πρώτου Σεφ Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής το Νοέμβριο το 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

ΓΙΑΤΙ SUSHI / ιαπωνική κουζίνα;

 1. Ιαπωνική κουζίνα αγάπησε τον κόσμο Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Αλιείας της Ιαπωνίας, ιαπωνικά εστιατόρια ή τα ιαπωνικά εστιατόρια σύντηξης αυξηθεί δραστικά ο αριθμός τους από περίπου 24.000 το 2006 σε 55.000 το 2013 και 89.000 το 2015.
 2. «Ιαπωνική κουζίνα,» η πιο αγαπημένη ξένη κουζίνα Στην έρευνα για το αγαπημένο ξένη κουζίνα, οι άνθρωποι στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, τη Γαλλία και την Ιταλία επιλεγμένα ιαπωνική κουζίνα ως το πιο αγαπημένο τους. (2013 Ιάπωνες Εξωτερικού Οργανισμού Εμπορίου)
 3. Ιάπωνες σεφ που παραμένουν στη χώρα Παρά την υψηλή ζήτηση στον κόσμο, η σημερινή Ιάπωνες σεφ τείνουν να παραμένουν σε ένα άνετο περιβάλλον της χώρας τους και έτσι σεφ ιαπωνικής κουζίνας είναι τόσο αναγκαία στον κόσμο.
 4. Trend της «Dashi» «Umami» «Dashi» και «Umami,» τα θεμελιώδη συστατικά της ιαπωνικής κουζίνας, προσελκύουν την προσοχή από όλο τον κόσμο. Οι σεφ του παγκοσμίου φήμης εστιατόρια επισκεφθεί το Τόκιο για να μάθετε ιαπωνική κουζίνα.
 5. Επιτυχής περιπτώσεις της ιαπωνικής / ιαπωνική κουζίνα fusion Ιαπωνικά εστιατόρια σύντηξης, όπως Nobu, Zuma, και Morimoto, έχουν γίνει μια τάση τροφίμων στον κόσμο.
 6. Η επιτυχής περιπτώσεις εστιατόρια σούσι Edo στιλ στον κόσμο Λόγω της ανάπτυξης των συστημάτων διανομής κατά την τελευταία δεκαετία, έγινε δυνατή όχι μόνο για υψηλής ποιότητας εστιατόρια στο Τόκιο, αλλά οπουδήποτε στον κόσμο να έχουν τα θαλασσινά μεταφέρονται απευθείας από την ψαραγορά Tsukiji. Όπως αυξήσει απαιτητικούς πελάτες, high-end εστιατόρια σούσι Edo-style αποδείχθηκε επιτυχής στο Χονγκ Κονγκ, τη Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΚΙΟ / Τσουκίτζι;

 1. Τόκιο, η πιο ανταγωνιστική περιοχή για τα εστιατόρια Με πληθυσμό πάνω από 12 εκατομμύρια και πάνω από 150.000 εστιατόρια, το Τόκιο είναι γνωστή ως η πιο ανταγωνιστική περιοχή για εστιατόρια στον κόσμο. Η πόλη διαθέτει όχι μόνο ιαπωνικά αλλά και κινέζικα, ιταλικά, γαλλικά και ταϊλανδέζικα εστιατόρια και μπορείτε να απολαύσετε πιάτα υψηλής ποιότητας για τις τιμές που ξεκινούν από JPY500 (περ. $ 4).
 2. Michelin αναγνωρίζει Τόκιο Το 2015, 226 εστιατόρια σε Τόκιο κέρδισε αστέρια στον οδηγό Michelin. Η πόλη αφήνει το Παρίσι είναι πολύ πίσω, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 99 εστιατόρια, και αποδεικνύει ότι κέρδισε μεγάλη φήμη μεταξύ των καλοφαγάδες.
 3. Kappabashi-Ο Δρόμος του εστιατορίου ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προμηθευτές Kappabashi, γνωστή ως η οδός του εστιατορίου ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προμηθευτές, βρίσκεται περίπου 30 λεπτά με το τρένο από Tsukiji. Ο δρόμος είναι επενδεδυμένα με καταστήματα μαχαίρια κουζίνας, πλαστά τροφίμων ή την κουζίνα εξοπλισμό απεικόνισης και προσελκύει όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό εστιατόριο, καθώς και εργαλεία για σεφ.
 4. Μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις τροφίμων Τόκιο φιλοξενεί μεγάλης κλίμακας γεγονότα συνδέονται με τη διατροφή, όπως FOODEX στην Ιαπωνία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κάθε Μάρτιο, καθώς η μεγαλύτερη έκθεση των επιχειρήσεων εστιατόριο στην Ασία ή την Ιαπωνία Διεθνής Θαλασσινά Δείτε τον Αύγουστο. Η πόλη σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει δίκτυο στη βιομηχανία τροφίμων.
 5. Tsukiji Tsukiji Σχολή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τον παγκοσμίου φήμης ψαραγορά Tsukiji. Μπορείτε να χτίσετε το δίκτυό σας με τους προμηθευτές στην αγορά από τα καλύτερα υλικά παγκοσμίως.
 6. Τέσσερις εποχές Με βιώνει την άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και το χειμώνα, μπορείτε να νιώσετε εποχιακά ουσία της ιαπωνικής κουζίνας και σούσι. Αυτή είναι η εμπειρία που μπορείτε να έχετε μόνο στην Ιαπωνία.
 7. Το δικό σας δραστηριότητες στην Ιαπωνία Το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, μπορείτε να απολαύσετε τις δικές σας δραστηριότητες, όπως σκι, λαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο άνοιξη, προβολή πυροτεχνημάτων ή άνθη της κερασιάς, που ενώνει ζεστό μέρη κατσαρόλα ή να πίνουν σε Izakaya (ένα μπαρ ιαπωνικού στιλ).

ΓΙΑΤΙ TSA;

 1. Προηγούμενα επιτεύγματα και το δίκτυο Από την ίδρυσή της TSA, το 2002, πάνω από 4.000 απόφοιτοι βρήκαν μια νέα καριέρα σε περισσότερες από 50 χώρες. Μπορείτε να συναντήσετε σεφ από όλο τον κόσμο για την επίτευξη του ίδιου στόχου και να αυξήσει την πνευματική κίνητρό σας ή να βρείτε νέους επιχειρηματικούς εταίρους.
 2. Το μόνο σχολείο που διδάσκει αυθεντική ιαπωνική κουζίνα στα αγγλικά TSA (Tokyo Σούσι Ακαδημία) είναι η μόνη σχολή όπου μπορείτε να μάθετε αυθεντική ιαπωνική κουζίνα στα αγγλικά. Υπάρχουν άλλα σχολεία για την ιαπωνική κουζίνα, αλλά διδάσκουν στα ιαπωνικά και απαιτούν γλωσσική επάρκεια του επιπέδου JLPT Ν-2 (επιχειρηματικό επίπεδο).
 3. Εκπαιδευτές Εξαιρετική ποδοσφαιριστές δεν κάνουν πάντα εξαιρετική προπονητές. Ομοίως, οι εκπαιδευτές μαγείρεμα χρειάζεται την εμπειρία και την αίσθηση. Στον τομέα της σούσι και ιαπωνική κουζίνα, η οποία απαιτεί σεφ να «παρακολουθούν και να μάθουν,» πάθος εκπαιδευτές μας θα επωφεληθούν από την εμπειρία τους στη διδασκαλία ξένων και να απαντήσει σε κάθε μία από τις ερωτήσεις σας.
 4. Πρακτικά μαθήματα + πόρων TSA διαθέτει όχι μόνο πρακτικά μαθήματα, χρησιμοποιώντας διάφορα ψάρια και τα συστατικά αλλά και ευρείας κυμάνθηκε Αγγλικά πόρους για σούσι και ιαπωνική κουζίνα. Οι πόροι αυτοί θα σας επιτρέψει να μάθετε ποικιλοτρόπως, που κυμαίνονται από την ιστορία του σούσι και ιαπωνική κουζίνα με τις τελευταίες τάσεις τους.
 5. δραστηριότητες Προσφέρουμε επίσης δραστηριότητες έξω από την τάξη, συμπεριλαμβανομένων και εκδρομές σε Tsukiji και Kappabashi, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε ιαπωνική κουζίνα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
 6. Υποστήριξη για τη ζωή στην Ιαπωνία TSA θα σας υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν και μετά την άφιξή σας στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Τόκιο? θα σας βοηθήσει με την αναζήτηση για τη στέγαση και την προετοιμασία για τη ζωή στην Ιαπωνία, παρέχοντας ένα πρωτόκολλο προσανατολισμό και την ασφάλεια σε περίπτωση σεισμών.
 7. η υποστήριξη της σταδιοδρομίας Μετά την αποφοίτησή της TSA, θα σας βοηθήσει να αλλάζουν θέσεις εργασίας ή το άνοιγμα μιας επιχείρησης.

Τοποθεσίες

Τόκιο

Tokyo Sushi Academy

Address
2F KY Bldg, 4-7-5 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan
160-0023 Τόκιο, Ιαπωνία
Τηλέφωνο
+81 3-3362-1755

Ask a Question

Άλλη