Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση, βασισμένη σε έξι δόγματα. Οι απόφοιτοι μας θα είναι στρατηγικοί στοχαστές, με υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων σχεδιασμού, ισχυρές γνώσεις της βιομηχανίας και θα μπορούν να κλιμακώνονται γρήγορα και με επιτυχία.

Έξι Δέκα επιχειρηματικής επιτυχίας

Ορισμός του προβλήματος

Ένας από τους κορυφαίους λόγους για την αποτυχία ως εκκίνηση είναι ότι έχει επιλυθεί να λύσει το λάθος πρόβλημα ή αυτό που δεν δημιουργεί αντιληπτή αξία για το χρήστη στο μυαλό. Η δημιουργία προβλημάτων μέσω μεθοδολογιών με γνώμονα το σχεδιασμό δημιουργεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στην οικοδόμηση της σωστής λύσης.

Επιχειρηματικό δαιμόνιο

Πολλές φορές, οι επιχειρηματίες που παθώνονται και παρακινούνται από τη δημιουργική τους κίνηση, παραιτούνται από βασικές επιχειρηματικές βασικές αρχές που μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν την προσπάθεια. Από την οργάνωση έως τα οικονομικά, την στρατολόγηση προς τη στρατηγική μάρκετινγκ, επικοινωνίας και πωλήσεων, μέχρι την επιχειρησιακή και τεχνολογική υποδομή και τη διαχείριση προϊόντων, γίνονται αποφασιστικά και σταδιακά μέρα με τη μέρα καθώς μεταβαίνουμε από μια ιδέα στην εκτέλεση.

Προσωπικότητα

Στην αρχή κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας είναι οι άνθρωποι. Καθώς όλοι αγωνίζονται για το καλύτερο ταλέντο στην αγορά, η επιλογή των εταίρων από τις σωστές στρατηγικές προσλήψεων και ανάπτυξης, η υγιής και ανθεκτική κουλτούρα θα δώσει μια ώθηση στα πρώτα στάδια ανάπτυξης και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Στρατηγική Προοπτική Διερεύνηση

Έχοντας αντληθεί από τις αρχικές απαιτήσεις της πραγματοποίησης της ιδέας, των απαιτήσεων των καθημερινών επιχειρησιακών απαιτήσεων, συχνά οι νεοσύστατες επιχειρήσεις αναπτύσσουν την πρώιμη μυωπία που απομακρύνει την ικανότητα να κατανοούν και να προβλέπουν τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιρροές των αλλαγών στο περιβάλλον τους. Απαιτεί μια συνεχή ευρεία προσέγγιση των φακών για να μπορεί να προστατεύσει αυτά τα πρώιμα οριστικά και μεταγενέστερα στάδια της ζωής του.

Επιχειρηματικό μοντέλο καινοτομίας

Ούτε οι βαθιές τσέπες ούτε η τεχνολογία αιχμής ή μια άγρια ​​ιδέα εγγυώνται την επιτυχία. Πράγματι, πολλές φορές οι επενδύσεις δεν απαιτείται καν να έχουν επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Όμως, ο εντοπισμός των κρίσιμων στοιχείων της επιτυχίας είναι μια μεγάλη αρχή για τον εντοπισμό ευκαιριών για τη βελτίωση, τον επανασχεδιασμό, τη διακοπή ή ακόμα και την απόρριψή του.

Συμπεριφορά / Σχεδιασμός Χρήστη

Αποδίδουμε στο αξίωμα ότι οι επιχειρήσεις μας είναι ανθρωποκεντρικές και αισθάνονται τις εξελισσόμενες ανάγκες και προκλήσεις διαφόρων πληθυσμών. Χρησιμοποιούμε μεθοδολογίες σχεδίασης συμπεριφοράς χρηστών, κοινωνικές επιστήμες και ανθρωποκεντρικές διεπαφές για την ενδυνάμωση της ικανότητας δημιουργίας εμπειριών που είναι πολύτιμες, προσιτές και ελκυστικές.

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση

  • Οι σπουδαστές που θέλουν να αναπτύξουν το σχεδιασμό, την καινοτομία, την πρόβλεψη και την επιχειρηματικότητα, δεξιότητες ηγεσίας
  • Οι επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες ή να ξεκινήσουν από μόνα τους
  • Οι σημερινές επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσω της επίσημης εκπαίδευσης και της καθοδήγησης για να είναι επιτυχείς

Η αποστολή μας στο IfDE είναι να δημιουργήσουμε επιτυχημένους επιχειρηματίες που αψηφούν τις βασικές στατιστικές της αποτυχίας εκκίνησης και να δημιουργήσουν συνεχείς, επιπτώσεις και υπεύθυνες καινοτομίες παγκόσμιας επιρροής.

Οι συνεργάτες μας

Η Human Factors International (HFI) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό της εμπειρίας των χρηστών (UX), με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Η HFI έχει αναπτύξει ένα ώριμο πλαίσιο που είναι βελτιστοποιημένο για κάθε είδους έργα UX - πολύπλοκα, διεθνή ή κρίσιμα για την αποστολή. Το HFI προσφέρει αποδεδειγμένη μεθοδολογία σχεδίασης, ενώ το HFI FrameworkTM που δοκιμάζεται στο χρόνο συνδυάζει άψογα κάθε μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού με το χρήστη - από την εκτελεστική πρόθεση και την ψηφιακή στρατηγική μέχρι το τελικό σχεδιαστικό προϊόν - σε ένα αδιάσπαστο Golden Thread.

Yuj Design - Μια κορυφαία εταιρία σχεδιασμού με πολλές διακρίσεις σε εφαρμογές UX, UI. Με ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο επιτεύξεων και δεσμεύσεων που οδηγούν σε επιπτώσεις στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ταλέντων. Μια κουλτούρα πλήρους ιδιοκτησίας και οδηγεί στην υπεροχή στην επίδραση και την παράδοση με ταλέντα κορυφαίας σχεδίασης και μεθοδολογίες αποκλειστικής σχεδίασης για ηγετικό σχεδιασμό σε σχεδόν δύο χιλιάδες διεθνή έργα και πάνω από εκατό πελάτες.

Οι Παγκόσμιες Υπηρεσίες QAI διευκολύνουν την ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα μέσω πολύπλευρων παρεμβάσεων που οδηγούν στην Βελτίωση των Επιχειρήσεων μέσω διαβουλεύσεων, ανθρώπων, διαδικασιών και λειτουργικών αξιολογήσεων, συγκριτικής αξιολόγησης και παροχής πόρων μέσω της Outsourcing Ποιότητας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Online Diplomas »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: