Al Baher Arabic Language Training Center

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Al Baher τη διαδρομή επιτυχίας σας στα αραβικά!

Το αραβικό προσφέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή και μπορεί να οδηγήσει το δρόμο σε ένα επιτυχημένο μέλλον. Είτε η απόφασή σας να μάθετε Αραβικά είναι για την εκπαίδευση, την καριέρα ή απλά για μια απίστευτη εμπειρία ζωής, Al Baher θα εξασφαλίσει να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Επιλέξτε από τα διάφορα μαθήματα αραβικής γλώσσας και αφήστε τους φιλικούς και επαγγελματίες εκπαιδευτές μας να σας καθοδηγήσουν στην ευχέρεια. Στο μάθημά σας θα συναντήσετε μαθητές διαφορετικών εθνικοτήτων και θα έχετε εμπειρίες που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Το όμορφο και σύγχρονο γλωσσικό κέντρο βρίσκεται στο συγκρότημα Al Batoul που βρίσκεται στο Abdoun, μία από τις πιο σύγχρονες περιοχές στο Αμάν - Ιορδανία. Λόγω της αξιοθαύμαστης θέσης του, οι μαθητές μας μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε διάφορα εστιατόρια, καφετέριες, αθλητικούς συλλόγους και πάρκα. Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία από επιλογές διαμονής, διασκεδαστικές κοινωνικές δραστηριότητες, μελέτες της ιστορίας και του πολιτισμού της Μέσης Ανατολής.

Γιατί να επιλέξετε Al Baher;

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αραβικών Γλωσσών Al Baher παρέχει εκτεταμένη και βασισμένη στην τεκμηρίωση εκπαίδευση σε αραβική γλώσσα για μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών μέσα από υποστηρικτικά ασφαλή και πολιτιστικά περιβάλλοντα. Ιδρύθηκε το 2005 και βρίσκεται στο Αμμάν της Ιορδανίας, η αποστολή του Al Baher είναι να υποστηρίξει τους μαθητές της αραβικής γλώσσας στην επαγγελματική, προσωπική και ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη μέσω ποικίλων μαθημάτων εμβάθυνσης και διδασκαλίας. Η Al Baher προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω αφοσιωμένων εκπαιδευμένων εκπαιδευτών με μεγάλη εμπειρία στη γλωσσική ανάπτυξη. Μάθετε και βελτιώστε την αραβική σας μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σας. Σας υπόσχομαι ένα σπουδαίο μαθησιακό περιβάλλον, διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα μαθήματα, επαγγελματίες εκπαιδευτικούς, καταλύματα με καλή αξία και την ευκαιρία να εξερευνήσετε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου.

Διδακτική Μεθοδολογία

Ακολουθούμε μια επικοινωνιακή προσέγγιση για την παροχή ολοκληρωμένης και βασισμένης στην τεκμηρίωση διδασκαλίας σε αραβική γλώσσα σε ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών μέσω ποικίλων προγραμμάτων (συμπεριλαμβανομένης της εμβάπτισης, της τάξης και της εξ αποστάσεως μάθησης) καθένα από αυτά τα προγράμματα αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα πρότυπα στα αραβικά εκπαίδευση γλωσσών.

Για να δώσουμε ένα συναρπαστικό και σχετικό πλαίσιο για τη μάθηση, τα μαθήματά μας επικεντρώνονται σε διάφορα θέματα, τα οποία ποικίλλουν από τις τρέχουσες υποθέσεις έως τα καθημερινά θέματα. Με τη βοήθεια των επαγγελματικών και φιλικών καθηγητών μας, οι μαθητές μας θα μπορούν να επιλέξουν θέματα που δημιουργούν ενδιαφέρον, συζήτηση και συζήτηση στην τάξη.

Κάθε φοιτητής θα έχει τη δυνατότητα να ασχολείται με τη γλώσσα, λαμβάνοντας ενεργά μέρη στις συζητήσεις στην τάξη, εκτός από την εργασία στις γλωσσικές δεξιότητες είτε ατομικά, είτε σε ζευγάρια είτε σε μικρές ομάδες. Καθώς οι μαθητές μαθαίνουν για άλλους συμμαθητές και διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, θα μάθουν επίσης σωστές αραβικές προφορές, θα αυξήσουν και θα διευρύνουν το λεξιλόγιό τους, θα μάθουν γραμματική για να μπορέσουν να διαμορφώσουν σωστή κατασκευή προτάσεων. Τελικά, οι μαθητές μας θα είναι σε θέση να εκφράζονται με έναν ακριβή και κατάλληλο τρόπο, όλα στα αραβικά!

Ο στόχος μας

Η αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε τους μαθητές της Αραβικής γλώσσας στην επαγγελματική, προσωπική και ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη μέσα από μια ποικιλία μαθημάτων εμβάπτισης και διδασκαλίας. Να υπερβεί τις προσδοκίες των μαθητών παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες, διδασκαλία μέσω της καινοτομίας και εφαρμογή σύγχρονων, προσαρμοσμένων μορφών διδασκαλίας. Να προσπαθήσει να είναι το καλύτερο στα αραβικά προγράμματα γλώσσας διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές.

Κάθε φοιτητής, είτε στο επίπεδο 1 ή 5, ενθαρρύνεται και αναμένεται να συμμετάσχει ενεργά στην τάξη, γεγονός που προάγει την έμφαση του προγράμματος μας στην ανάπτυξη της ικανότητας του μαθητή να μιλάει στα αραβικά.

Σχέδιο και Αξιολόγηση του Προγράμματος Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί από τους δίγλωσσους, επαγγελματίες μητρικούς Αραβικούς ειδικούς. Η καινοτόμος προσέγγισή τους και η συνεχής έρευνα συμβάλλουν στο να διατηρήσουν ο Al Baher την πρωτοπορία στις μεθόδους και την τεχνολογία της εκμάθησης γλωσσών. Παρακολουθούν πάντα τις ανάγκες των φοιτητών μας για να εγγυηθούν την υψηλή ποιότητα των μαθημάτων μας.

Στην αρχή του μαθησιακού τους ταξιδιού, οι φοιτητές Al Baher κάθονται για μια δοκιμή τοποθέτησης για να καθορίσουν το επίπεδο των αραβικών τους, και έπειτα συμμετέχουν σε μια τάξη με άλλους μαθητές του ίδιου επιπέδου μέσω των οποίων λαμβάνουν συνεχή αξιολόγηση μέσα από μαθήματα διδασκαλίας, δοκιμές.

Δημιουργούνται αναφορές που δίνουν λεπτομερή ανατροφοδότηση σχετικά με τις δυνάμεις και τις αδυναμίες, καθώς και τη συνολική πρόοδο για κάθε μαθητή.

Η ομάδα μας

Το Al Baher Κέντρο Αραβικής Γλωσσικής Εκπαίδευσης απασχολεί 14 στελεχιακό προσωπικό, πιστοποιημένο από το κολλέγιο, για να παρέχει φιλική, ευγενική, αποτελεσματική, έγκαιρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση. Τα αξιόπιστα και επαγγελματικά πρότυπα του κέντρου διατηρούνται από τους δικούς μας δίγλωσσους, καλά εκπαιδευμένους γηγενείς αραβόφωνους εκπαιδευτικούς με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στους αντίστοιχους τομείς. Είναι ενθουσιώδεις, φιλικοί και το σημαντικότερο - ο καθένας είναι πλήρως πιστοποιημένος και διαπιστευμένος από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να διατηρήσει τις δομημένες και περιεκτικές τάξεις μας. Επιλέγονται με υψηλό βαθμό αναθεώρησης, καθώς αποτελούν το κλειδί για να γίνουν αραβικά διασκεδαστικά και αποτελεσματικά.

Οι εκπαιδευτές μας παρέχουν έγκαιρα τεκμηρίωση στους αιτούντες (π.χ. πληροφορίες για τις δοκιμές / συνεντεύξεις) και την κατάλληλη ειδοποίηση προς τους αιτούντες για τη συμμετοχή σε δοκιμές και συνεντεύξεις. Οι εκπαιδευτές παρέχουν τα αποτελέσματα και την ουσιαστική ανατροφοδότηση των εξετάσεων και των συνεντεύξεων στους αιτούντες το συντομότερο δυνατόν και συνεχίζουν να παρακολουθούν τις επιλεγμένες μεθόδους και την αποτελεσματικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Με την ενέργεια, την τεχνογνωσία και το πάθος μας για τη διδασκαλία των Αραβικών, ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να πετύχουν σε μια παγκόσμια κοινότητα, στο Al Baher έχουμε μια ομάδα ανθρώπων να σας καλωσορίσουν και να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ρωτήστε τους για ακαδημαϊκά θέματα, κοινωνικές δραστηριότητες ή το καλύτερο μέρος για να πάρετε καλό καφέ! Είναι για εσάς, μπορούν να σας συνοδεύσουν στις πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που διοργανώνουμε. Θα είναι οι οδηγοί σας καθώς εξερευνείτε εσείς και οι νέοι διεθνείς φίλοι σας.

Πανεπιστημιούπολη

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Abdoun, μία από τις πιο σύγχρονες περιοχές στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Βρίσκεται στο Al Batoul Complex, ένα νέο πολυτελές κτίριο που περιλαμβάνει πολλά ωραία καταστήματα και πολλές άλλες εγκαταστάσεις, εκτός από την αξιοθαύμαστη τοποθεσία που μπορεί να συνδέσει εύκολα τους μαθητές με διάφορα εστιατόρια, αθλητικούς συλλόγους, πάρκα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια Taj Mall, ένα από τα νεότερα εμπορικά κέντρα στο Αμμάν. Στο εμπορικό κέντρο με πέντε ιστορία υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα ειδών διατροφής, μπακάλικο (Cozmo), δώδεκα εστιατόρια και καφετέριες και ευρύχωρα κινηματογραφικά. Η ιδανική τοποθεσία Al Baher και ο χαλαρός εξωτερικός τρόπος ζωής προσφέρουν στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία εκμάθησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα άνετο περιβάλλον, όπου οι σπουδαστές απολαμβάνουν τα μαθήματά τους στις κεντρικές κλιματιζόμενες αίθουσες, εξοπλισμένες με άνετα τραπέζια και καρέκλες, με τρόπο που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν ελεύθερα μεταξύ τους. Κάθε αίθουσα της τάξης παρέχεται με μια μεγάλη οθόνη υψηλής τεχνολογίας με σκοπό να διατηρήσουμε τους μαθητές μας συνδεδεμένους με τον έξω κόσμο και να πάρουμε το προνόμιο να επωφεληθούμε από τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας των εκπαιδευτών μας χρησιμοποιώντας τα βοηθητικά μέσα διδασκαλίας ήχου / βίντεο. Οι φοιτητές απολαμβάνουν δωρεάν χρήση ασύρματου δικτύου Wi-Fi και τερματικών, προσκαλούνται να χαλαρώσουν, να σπουδάσουν ή να κάνουν την εργασία τους στο σαλόνι μελέτης τους με υπολογιστές προσιτοί για αυτούς.

Τοποθεσίες

Αμάν

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Αμάν, Κυβερνείο του Αμάν, Ιορδανία

Ask a Question

Άλλη