Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ας δημιουργήσουμε το μέλλον σας, μαζί

Είμαστε τιρμπουσόν, έναν πάροχο οικοτροφείο και σχολή την εκκίνηση των επιχειρήσεων, όλα σε ένα. Πιστεύουμε στην βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν καλύτερα, τόσο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Κρατήστε μάθησης, μείνετε πεινασμένοι.

Τιρμπουσόν είναι ένα καινοτόμο πάροχος της πρακτικής άσκησης και προγράμματα εκκίνησης των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Είμαστε βασίζεται στη ζωντανή πόλη του Έξετερ, Ηνωμένο Βασίλειο, και η εστίασή μας είναι σαφής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στην αγορά.

Εκπαίδευση Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη Επιχειρήσεων

Πρακτικής άσκησης μας είναι μοναδικά - είμαστε ο μόνος πάροχος πρακτική να προσφέρουν εκπαίδευση σε θέματα ανάπτυξης επιχειρήσεων για δωρεάν μαζί με κάθε πρόγραμμα που τρέχει. Η εκπαίδευση και η διδακτέα ύλη είναι μοναδική για τιρμπουσόν και καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο μάρκετινγκ, τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα. Η εκπαίδευση θα είναι πάντα να διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα.

Ένας αξιόπιστος προμηθευτής Πρακτική Εμπειρίες

Στέλνουμε εκατοντάδες φοιτητές ετησίως σε οικοτροφείο τοποθετήσεις σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι ενώνονται για να αποκτήσουν επαφές, να επεκτείνει το βιογραφικό τους, να αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητες, να κερδίσουν την πανεπιστημιακή πίστωση, να διερευνήσει μια νέα κουλτούρα, να αποκτήσουμε διαύγεια ή να έχουν μια εμπειρία που θα μείνει μαζί τους για τη ζωή. Ό, τι ψάχνετε, θα βρείτε κάτι που είναι προσιτή, αξιόπιστη και μια απίστευτη, αξιόλογη εμπειρία.

Γνωρίζουμε τα προγράμματα πρακτικής άσκησης μας είναι το καλύτερο που μπορείτε να βρείτε. Και θέλουμε να σας το αποδείξουμε.

Παρουσιάζοντας * Ανοιχτήρι Σκέψη

«Ανοιχτήρι σκέψη είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είναι επίλυση προβλημάτων δημιουργικά, διδάσκοντας τον εαυτό σας νέες δεξιότητες και οδηγούν άλλους να δημιουργήσουν αλλαγή - ζωτικής σημασίας πράγματα που απλά δεν διδάσκονται πουθενά αλλού. TOM φρύγανα / CORKSCREW συνιδρυτής

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Corkscrew Startup School

Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική 28 Ημέρα Hybrid StartUp Πρακτική άσκηση και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της πρωτοβουλίας και ηγετικές ικανότητες σας με την εκμάθησ ... [+]

Ελάτε μαζί μας για ένα μοναδικό 28 Ημέρα Hybrid StartUp Οικοτροφείο και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της πρωτοβουλίας και ηγετικές ικανότητες σας με την εκμάθηση για την εκκίνηση των επιχειρήσεων σε μία από τις πιο καινοτόμες θέσεις cowork της πόλης.

Επενδύστε στο μέλλον σας

Μάθετε μια επιχειρηματική νοοτροπία και να γίνει εξαιρετικά απασχολήσιμους. Ταξίδι στο Δουβλίνο

Εγγραφή στο Facebook και Google σε μια από τις πιο επιχειρηματικής πρωτεύουσες της Ευρώπης.... [-]

Ιρλανδία Δουβλίνο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
28 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά