Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Irish College of English

Ποιότητα Αγγλική Σχολή Γλωσσών στο Δουβλίνο, Ιρλανδία

Ενηλίκων & Νέων Μαθήματα αγγλικών στην όμορφη Malahide στην ακτογραμμή του Δουβλίνου

Irish College of English

Ένα βραβευμένο Ποιότητας Εκπαίδευση Provider, Η ιρλανδική Κολέγιο της Αγγλικής Γλώσσας Σχολείο ιδρύθηκε το 1992.

Είμαστε αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Παιδείας ως έχουσες χρόνο εξαιρετικές αγγλικά σχολεία για τη διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας. Είμαστε επίσης μέλη της MEI, ένα σώμα προώθηση της ποιοτικής εκπαίδευσης στην Ιρλανδία και την παροχή Learner Προστασίας.

Στην πρώτη γραμμή του ήθους του σχολείου μας είναι να έχουμε τους μαθητές μας να μάθουν αγγλικά με μια θετική εμπειρία των φοιτητών. Το 2014 είχαμε την τιμή από Malahide Εμπορικό Επιμελητήριο με το «Βραβείο Υπηρεσία Αριστείας» για μια σαφή απόδειξη της άριστης και συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών και το 2016 είχαμε την τιμή με την «Οργάνωση της Χρονιάς» βραβείο. Το 2015, ήμασταν η πρώτη Αγγλικής Γλώσσας Σχολείο στην Ιρλανδία που θα επιλεγούν για την Νέων Μελέτη Μαθημάτων Ταξίδια Παγκόσμιο Βραβείο Βιομηχανίας Star. Το 2016 ήμασταν και πάλι προκρίθηκαν για αυτό το βραβείο, καθώς και το βραβείο Αγγλικής Γλώσσας Σχολείο Ευρώπη.

Έχουμε δύο αγγλικά σχολεία στο Δουβλίνο. Τα σχολεία μας βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες Δουβλίνο συμπεριλαμβανομένου του Malahide English School, το Portmarnock Αγγλικής Σχολής και Κατοικίες Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Αγγλικά στις Glenstal Abbey, Limerick.

Όπως Μικρές Επαγγελματικά Run αγγλικά σχολεία, τα μας Ποιότητα Μαθήματα αγγλικών γνωστή για την αριστεία και να επικεντρωθεί στην εξέλιξη τους προσφέροντας μεγάλη αξία για τα χρήματα. Έχουμε πλήρους και μερικής μαθήματα χρόνο για Ενήλικες όλο το χρόνο και ευπρόσδεκτη σχολικές ομάδες όλο το χρόνο και θα εξειδικεύονται στα αγγλικά μαθήματα για παιδιά και εφήβους, μέσω Νέων μας English Language Summer Camps.

Γιατί επιλέγουν να σπουδάσουν στην Αγγλική Γλώσσα Σχολείο μας;

  • Εξαιρετική Φοιτητής Εμπειρία - Βραβευμένη Αγγλικής Σχολής στο Δουβλίνο.
  • Ποιότητα Μαθήματα αγγλικών - Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και βουλευτών του ΕΙΜ.
  • Τέλεια Τοποθεσίες Παράκτια Δουβλίνο Malahide & Portmarnock - το αεροδρόμιο του Δουβλίνου (10 λεπτά), Dublin City Centre (20 λεπτά).
  • Malahide - Ιδανικό για Παιδιά & Έφηβοι - Malahide είναι ένα από τα Δουβλίνου πιο εύπορες και ασφαλή πόλεις.
  • Θετική Εμπειρία Πελατών - εξαιρετική μας τα σχόλιά «Καλύτερη Νέων Summer Camp Εμπειρία στην Ιρλανδία».
  • Περπατήστε στο σχολείο - Μοναδικά όλα Ποιότητας Host Family Διαμονή είναι σε κοντινή απόσταση από Σχολής.
  • Κύρους Οικοτροφείο - νέα Νέων Κατοικιών πρόγραμμα μας σε Glenstal Abbey.
Irish College of English

Ελάτε μαζί μας στο 2017 και να βιώσουν ένα μικρό σχολείο Feel και φιλική ατμόσφαιρα, όπου μπορούν να ικανοποιηθούν ατομικές ανάγκες. Μας επικεντρώθηκε Νέων Κατασκηνώσεις τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2017 παιδιά προσφοράς και εφήβους την ευκαιρία να βυθιστούν στη γλώσσα και να επιστρέψουν σπίτι με μεγαλύτερη ευχέρεια και την αγάπη της αγγλικής γλώσσας. Αυτό θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους της μελέτης τους και να ενισχύσουν τις μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. ιδανική τοποθεσία μας στο Malahide προσφέρει ένα ασφαλές και όμορφο παραθαλάσσιο σκηνικό για οποιαδήποτε διαμονή μελέτη. Είμαστε με εύκολη πρόσβαση από όλα τα τουριστικά αξιοθέατα του Δουβλίνου κάνοντάς μας μια εξαιρετική επιλογή για μια Αγγλική Σχολή Γλωσσών στο Δουβλίνο.Η ιρλανδική College της αγγλικής γλώσσας αναγνωρίζεται από αΜΕΑ, μια Υπηρεσία Ποιότητας και Προσόντων της Ιρλανδίας, για την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (ELT).

Irish College of English
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Irish College of English

Στο ιρλανδικό College της αγγλικής γλώσσας, προσφέρουμε Εντατικά όλο το χρόνο Μαθήματα αγγλικών στο Δουβλίνο σε Malahide Σχολείο μας. Αγγλική γλώσσα μας Κολέγια αναγνωρίζ ... [+]

Full-Time Μαθήματα αγγλικών στο Δουβλίνο Όλο το χρόνο Ενηλίκων Μαθήματα αγγλικών στο Δουβλίνο - Malahide Ασφαλής εγγραφές με προστασία Μαθητή 15-25 (60 λεπτά) διδακτικών ωρών ανά εβδομάδα. Γενικά Αγγλικά, One to One δίδακτρα. Όμορφη και ζωντανή Δουβλίνο Παράκτια Περιοχή - Malahide - Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο του Δουβλίνου. Επίπεδα από Pre-Intermediate για προχωρημένους. Συνδυάστε ένα πρόγραμμα Αγγλικών με την ποιότητα υποδοχής Οικογένεια Διαμονή σε κοντινή απόσταση. ... [-]
Ιρλανδία Δουβλίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 25 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Irish College of English

11-17 ετών Ιούλιος 2017 ... [+]

Glenstal Abbey είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους Ιδιωτικά οικοτροφεία της Ιρλανδίας και έχει παράσχει την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης για σχεδόν 100 χρόνια. Το σχολείο έχει μια εξαιρετική ακαδημαϊκή και αθλητική φήμη και προσελκύει φοιτητές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ιρλανδική College of English είναι προνόμιο να συνεργαζόμαστε με Glenstal Abbey και έχει αποκλειστική πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη και περιουσίας.... [-]

Ιρλανδία Δουβλίνο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Irish College of English

Full-Time & Μερικής Απασχόλησης Μαθήματα ... [+]

Προσφέρουμε το χρόνο Ενηλίκων Μαθήματα αγγλικών στο Malahide Σχολείου μας στο Δουβλίνο, Ιρλανδία. Αγγλική γλώσσα μας Κολέγια είναι αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Παιδείας και Δεξιοτήτων για την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (ELT) και είμαστε μέλη της MEI προσφορά προστιθέμενης Μαθητή Προστασίας. Προσφέρουμε Full-Time Μαθήματα αγγλικών (15 και 20 ώρες την εβδομάδα) και μερικής απασχόλησης Βραδινά Μαθήματα αγγλικών (5 ώρες την εβδομάδα). Πρόοδος είναι η εστίασή μας και οι μαθητές αξιολογούνται με ένα τεστ κατά την άφιξη και τοποθετείται στο σωστό επίπεδο. Προσφέρουμε όλα τα επίπεδα από την προ-ενδιάμεσο για προχωρημένους, καθώς και Tie & Cambridge Προετοιμασία μαθημάτων. Με την ολοκλήρωση μάθημα, όλοι οι μαθητές λαμβάνουν Ατομική Ακαδημαϊκά Σχόλια και ένα Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας. Οι φοιτητές που χρειάζονται θεώρηση μελέτη για να εισέλθουν στην Ιρλανδία μπορούν να εγγραφούν για ένα σεμινάριο, συμπεριλαμβανομένων των 1 χρόνων μας (25 εβδομάδες διδασκαλίας) Full-Time Αγγλικών, και θα παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση θεώρησης που απαιτούνται για την αγγλική γκολφ σας στο Δουβλίνο.... [-]

Ιρλανδία Δουβλίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 25 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά