Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε δικαιολογημένα υπερήφανοι για τους μαθητές μας και για τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει στο παρελθόν, γεγονός που τους επέτρεψε να παρακολουθήσουν περαιτέρω μαθήματα σπουδών σε Πανεπιστήμια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εκτός από αυτό, πολλοί έχουν προχωρήσει σε Ινστιτούτα Τεχνολογίας και σε άλλα Κολέγια της Εκπαίδευσης μέσω του Συστήματος Σύνδεσης με την Ανώτατη Εκπαίδευση και των Συνδέσμων Προόδου της Σχολής Κορκ. Σας ενθαρρύνω να έρθετε σε επαφή με το κολέγιο για να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μάθημα που σας ενδιαφέρει.

Επιλέξτε με σύνεση και θυμηθείτε ότι είμαστε σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε περαιτέρω συμβουλές. Αυτή είναι η νέα σας αρχή - το ταξίδι σας. Επιλέγοντας το Kinsale College έχετε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα.

Liz Moynihan - Διευθυντής

Εγκαταστάσεις κολέγιο

Kinsale College συνεχίζει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φοιτητών του? οι εγκαταστάσεις του κολλεγίου αντικατοπτρίζουν αυτήν την ανάπτυξη.
Το κολλέγιο διαθέτει μια εγκατάσταση που προορίζεται για φιλοξενία φοιτητών που εμπλέκονται στη Δράμα με τη μορφή εντυπωσιακού αμφιθεάτρου. Οι επαγγελματίες μαγειρεύοντας μαθήματα τρένο σε μια επαγγελματική κουζίνα και εστιατόριο 16 θέσεων. Οι φοιτητές αειφορικής φυτοκομίας / Permaculture έχουν πρόσβαση στον κήπο της αγοράς, δύο πολύ-σήραγγες και το χώρο του κολλεγίου για την καλλιέργεια βότανα, λαχανικά, φρούτα, καρύδια και λουλούδια. Οι μαθητές που συμμετέχουν σε μαθήματα τεχνολογικής κατάρτισης χρησιμοποιούν υπολογιστές Apple Mac και ενημερωμένο λογισμικό.
Οι φοιτητές τέχνης απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις σκοτεινού δωματίου και την πρόσβαση στο The Mill in Kinsale για την τελική έκθεση τους. Όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών με επίβλεψη για γραπτή εργασία και γραπτή εργασία, η αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών διαθέτει εγκαταστάσεις εκτύπωσης καθώς και δωρεάν internet. Υπάρχουν επίσης δωρεάν χώροι στάθμευσης για τους φοιτητές στην κεντρική πανεπιστημιούπολη στο Kinsale. Όλοι οι φοιτητές του κολλεγίου απολαμβάνουν μια ποικιλόμορφη και ζωντανή κοινωνική ζωή στο Kinsale, το οποίο έχει πολλές παμπ, νυχτερινά κέντρα και χώρους ζωντανής μουσικής.

Τοποθεσία κολλεγίου

Kinsale College βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία στο αλιευτικό και τουριστικό χωριό Kinsale, 25χλμ. Από την πόλη του Cork. Η τοποθεσία είναι γνωστή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τα εστιατόρια, τις αγορές και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
Η τοποθεσία έχει επηρεάσει την ανάπτυξη και ανάπτυξη ορισμένων από τα μαθήματα του κολλεγίου - Αθλήματα Αναψυχής, Αειφόρου Καλλιέργειας (Permaculture) και Επαγγελματική Κουζίνα. Για τους διεθνείς φοιτητές αξίζει να σημειωθεί ότι το Kinsale απέχει περίπου 20χλμ. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Cork και είναι επίσης σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Πειραιασκιδίδη. Ένα τακτικό λεωφορείο λειτουργεί τώρα από το Cork City στην Kinsale και το καθιστά πιο προσιτό από ποτέ για όσους ταξιδεύουν στο κολέγιο. Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα διατίθενται στο χωριό για το ακαδημαϊκό έτος και τα σπίτια / δωμάτια διαφημίζονται συχνά στην πινακίδα κολλεγίων.

Διαβιβάσεις

Οι επικοινωνίες είναι μια υποχρεωτική ενότητα στα περισσότερα μαθήματα επιπέδου 5 και σε ορισμένα μαθήματα επιπέδου 6. Είναι μια βασική δεξιότητα που είναι χρήσιμη και σημαντική σε κάθε πτυχή της ζωής και της εργασίας.
Με την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα έχουν βελτιώσει τις βασικές δεξιότητες της ομιλίας, της ακρόασης, της ανάγνωσης και της γραφής, καθώς και της μη λεκτικής και οπτικής επικοινωνίας. Η επιχειρηματική και δημιουργική συγγραφή, η συμμετοχή σε ομάδες, οι συνεντεύξεις και οι δεξιότητες παρουσίασης καλύπτονται όλα. Η τεχνολογία των επικοινωνιών έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μας και οι μαθητές θα μάθουν για τα βασικά ζητήματα που τους επηρεάζουν.
Η συλλογή πληροφοριών, όπως ερευνητικές δεξιότητες, θα καλυφθεί και τελικά οι μαθητές θα αναπτύξουν την εμπιστοσύνη τους για να μεταδώσουν και να ερμηνεύσουν την έννοια αποτελεσματικά στην ομιλία και τη γραφή.
Η ενότητα διδάσκεται με ζωντανό, δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο και ενθαρρύνεται η ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών και η συμβολή στην τάξη.

Εργασιακή εμπειρία / εργασιακή πρακτική

  • Εργασιακή εμπειρία: Οι φοιτητές θα ζητήσουν και θα περάσουν τουλάχιστον δέκα ημέρες στην επαγγελματική εμπειρία σε μια τοποθέτηση που σχετίζεται με το μάθημά τους. Μερικές από τις καλύτερες εκμάθησης γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας που προσφέρει την ευκαιρία πραγματικών πρακτικών δραστηριοτήτων και καθηκόντων. Οι μαθητές κρατούν ένα περιοδικό των δραστηριοτήτων τους και σκέφτονται την απόδοσή τους. Ο προγραμματισμός και η προετοιμασία περιλαμβάνουν την παραγωγή εγγράφων όπως ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα, επιστολή αίτησης, έλεγχο δεξιοτήτων, σχέδιο σταδιοδρομίας και ανάλυση της βιομηχανίας / τομέα που μελετάται. Η νομοθεσία που αφορά την εργασία θα καλύπτεται για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές κατανοούν τα δικαιώματα και τις ευθύνες τους. Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου θα συμπληρώσει ένα έντυπο αξιολόγησης με βάση την απόδοση του μαθητή.
  • Εργασιακή πρακτική: Οι φοιτητές που κάνουν αυτή την ενότητα θα υποβάλουν αίτηση και θα ξοδέψουν τουλάχιστον 40 ημέρες σε έναν οργανισμό που σχετίζεται με το μάθημα σπουδών τους. Θα παρακολουθούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και θα αξιολογούν και θα μελετούν την απόδοσή τους.
Η έρευνα θα διεξαχθεί σε έναν οργανισμό, τη δομή, τις λειτουργίες, τις πολιτικές κλπ. Η νομοθεσία που σχετίζεται με την εργασία θα καλυφθεί για να διασφαλίσει ότι οι μαθητές κατανοούν τα δικαιώματα και τις ευθύνες τους. Ο εργοδότης στο χώρο εργασίας θα συμπληρώσει ένα έντυπο αξιολόγησης με βάση την απόδοση του μαθητή.

Διεθνείς φοιτητές

Kinsale College καλωσορίζει τους αιτούντες από όλα τα μέρη του κόσμου. Εκτιμούμε την πολιτισμική πολυμορφία και τον πλούτο που φέρνουν οι διεθνείς φοιτητές στο κολλέγιο. Αυτή η σελίδα έχει ως στόχο να βοηθήσει διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο κολλέγιο.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Kinsale College

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για φοιτητές, όπου τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους. Εστιάζουμε στην αποτελεσματική επικοινωνία και συμπεριλαμβάνουμε εκτεταμένες ε ... [+]

Μάθετε Αγγλικά στο Kinsale

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για φοιτητές, όπου τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους. Εστιάζουμε στην αποτελεσματική επικοινωνία και συμπεριλαμβάνουμε εκτεταμένες εργασίες σχετικά με τη γραμματική, το λεξιλόγιο, την προφορά και τις δεξιότητες ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής.

Το νέο λεξιλόγιο διαδραματίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό το μάθημα και οι ειδικοί καθηγητές μας διασφαλίζουν ότι είστε προετοιμασμένοι για εργασία ή για να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας, καθώς θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε καλύτερα αγγλικά με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.... [-]

Ιρλανδία Kinsale
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kinsale College

Η βιώσιμη καλλιέργεια δενδροκηπευτικών / Permaculture είναι ένα μάθημα που βασίζεται στην επιστήμη και προσφέρει μια πρακτική και ευρεία μάθηση σε μια μοναδική και ακμάζο ... [+]

Βιώσιμη καλλιέργεια δενδροκηπευτικών / Permaculture

Η βιώσιμη καλλιέργεια δενδροκηπευτικών / Permaculture είναι ένα μάθημα που βασίζεται στην επιστήμη και προσφέρει μια πρακτική και ευρεία μάθηση σε μια μοναδική και ακμάζουσα κοινότητα κολλεγίων. Το Kinsale έχει μια ισχυρή παράδοση τροφίμων και γεωργίας, καθώς και ένα σχεδόν ειδυλλιακό περιβάλλον για να εξερευνήσετε την οικολογία και το φυσικό περιβάλλον. Το μάθημα είναι ένα μείγμα συνομιλιών βασισμένων στην τάξη, πρακτικών δραστηριοτήτων, επισκέψεων στο χώρο, μαθήματα από διάφορους ειδικευμένους επισκέπτες και εργασίες ομάδας εργασίας.... [-]

Ιρλανδία Kinsale
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kinsale College

Το μάθημα παραγωγής επιπέδου 5 Multimedia παρέχει μια γείωση στα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την εργασία σε διάφορους τομείς. Από τα διαδραστικά μέ ... [+]

Παραγωγή πολυμέσων

Το μάθημα παραγωγής επιπέδου 5 Multimedia παρέχει μια γείωση στα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την εργασία σε διάφορους τομείς. Από τα διαδραστικά μέσα, την παραγωγή βίντεο, την ηχητική παραγωγή και τις δεξιότητες γραφιστικής, οι απόφοιτοι του μαθήματος παραγωγής πολυμέσων έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ.

Σχετικά με το μάθημα

Το μάθημα παραγωγής επιπέδου 5 Multimedia παρέχει μια γείωση στα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την εργασία σε διάφορους τομείς. Από ιστότοπους, διαφημίσεις, επεξεργασία εικόνας ή κινούμενα σχέδια, οι απόφοιτοι του μαθήματος παραγωγής πολυμέσων έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ.... [-]

Ιρλανδία Kinsale
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kinsale College

Αυτό το βραβείο πλήρους απασχόλησης οδηγεί σε ένα πιστοποιητικό QQI επιπέδου 5 μετά από ένα έτος. Το μάθημα έχει δομηθεί για να παρέχει στους φοιτητές υψηλό επίπεδο κατάρ ... [+]

Παιδική φροντίδα και εκπαίδευση

Αυτό το βραβείο πλήρους απασχόλησης οδηγεί σε ένα πιστοποιητικό QQI επιπέδου 5 μετά από ένα έτος. Το μάθημα έχει δομηθεί για να παρέχει στους φοιτητές υψηλό επίπεδο κατάρτισης και αξιολόγησης που οδηγεί σε αναγνωρισμένο προσόν για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της παιδικής φροντίδας σε διάφορους τομείς όπως: εργασία με το παιδί σε παιδικό σταθμό παιδικής μέριμνας, προσχολικής ηλικίας ή με παιδί με συγκεκριμένη ανάγκη.... [-]

Ιρλανδία Kinsale
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά