The American College in Spain

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανοίγοντας πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον

Ξεκινήστε μια πανεπιστημιακή καριέρα στη Marbella, μεταφέρει στις ΗΠΑ και να αποκτήσουν ένα πτυχίο από αναγνωρισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Πλεονεκτήματα του Συστήματος Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Ξεκινήστε μια πανεπιστημιακή καριέρα στη Marbella, μεταφέρει στις ΗΠΑ και να αποκτήσουν ένα πτυχίο από διαπιστευμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο

Παρακολουθείστε από δύο χρόνια το πτυχίο σας στην Ισπανία και να τελειώσει στις ΗΠΑ κερδίζει ένα πτυχίο από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο

25 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 12.000 φοιτητές εγκρίνει την επιτυχία των προγραμμάτων μας.

Η επιτυχία του Συστήματος Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Ένα πτυχίο από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο εργασίας. Επίσης, αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης μια θεώρηση εργασίας στις ΗΠΑ, δίνοντας απόφοιτοι κολλεγίων τη δυνατότητα να τύχουν θεώρηση εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ευελιξία και ρευστότητα

Το πανεπιστημιακό σύστημα των ΗΠΑ είναι γνωστή για την ευελιξία της σε πολλά θέματα. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία είναι ότι επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τα πρώτα 2 έτη σπουδών, προτού χρειαστεί να δηλώσουν μεγάλες τους. Το σύστημα αυτό, γνωστό ως 2 + 2, είναι μια ξεχωριστή ακαδημαϊκή στοιχείο, διότι επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα δύο χρόνια της Γενικής Παιδείας μαθήματα δίνοντας τους χρόνο για να αποφασίσει την καριέρα τους. Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία ακολουθεί το ίδιο μοντέλο: οι μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών στο Marbella, και να μεταφέρει προς τη Βόρεια Αμερική, όπου θα επικεντρωθούν στην περιοχή της ειδικότητάς τους και να αποκτήσουν ένα πτυχίο. Αυτή η διαδικασία έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, επειδή βοηθά τους μαθητές να προσαρμοστούν σταδιακά στην αμερικανική γλώσσα, το ύφος της μάθησης και του πολιτισμού, αλλά με μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες.

Το Prestige μιας αμερικανικής Βαθμός

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία (ACS) είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της Βόρειας Αμερικής στην Ανδαλουσία. το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία που βρίσκεται στην πόλη της Marbella (Μάλαγα), προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών με βάση το πανεπιστημιακό σύστημα των ΗΠΑ. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν στην Ισπανία των δύο πρώτων ετών των σπουδών με την ολοκλήρωση μαθήματα γενικής παιδείας τους, απαιτείται από όλα τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο ετών, οι μαθητές μεταφέρονται σε Βόρεια αμερικανικό πανεπιστήμιο (ΗΠΑ ή οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη που προσφέρει τη βορειοαμερικανική πανεπιστημιακό σύστημα) όπου μπορούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων) ή Πτυχίο (Bachelor of Science).

  • Πάνω από 12.000 πρώην μαθητές από σχεδόν 40 διαφορετικές εθνικότητες έχουν εμπιστευθεί στο πρόγραμμά μας.

Στο αμερικανικό σύστημα Βορρά, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει μια σειρά από μαθήματα γενικής παιδείας κατά τα δύο πρώτα έτη των σπουδών τους, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, πριν εγκατασταθούν στο οριστικό πτυχίο κολεγίου τους. Το σχέδιο μελέτης ΗΠΑ βασίζεται σε ένα αρθρωτό σύστημα γνωστό ως πιστώσεις, και οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω ενός συστήματος «Συνεχή αξιολόγηση», γεγονός που τους επιτρέπει να γνωρίζουν τι ακαδημαϊκές επιδόσεις τους είναι ανά πάσα στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ετών (ή τεσσάρων εξαμήνων) και τις αντίστοιχες πιστώσεις τους, οι μαθητές θα είναι σε θέση να μεταφέρει σε ένα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ από όπου θα ολοκληρώσει το βαθμό τους. Αυτό είναι γνωστό ως ο Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Μεταφοράς, Ή 2 + 2.

Το κύρος της έχοντας σπουδάσει σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο ώστε να να αποκτήσουν πρόσβαση στη διεθνή αγορά εργασίας και οι δυνατότητες απόκτηση περαιτέρω βίζες εργασίας στις ΗΠΑ, είναι τα πλεονεκτήματα που αυξάνονται όλο και περισσότερο μεταξύ των διεθνών φοιτητών ποτέ την ημέρα. Οι ΗΠΑ κατέχει την πρώτη θέση ως το επιλεγμένο προορισμό για τους φοιτητές και τα αμερικανικά πανεπιστήμια θεωρούνται ως το καλύτερο στον κόσμο.

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία διευκολύνει την πρόσβαση στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα και τα κέντρα τους στόχους του en παρέχοντας στους φοιτητές του με μια εκπαίδευση το υψηλότερο επίπεδο σε ένα περιβάλλον που προάγει την κριτική σκέψη ως θεμελιώδη πυλώνα της ίδρυσής της.

Το Campus Marbella

οι εγκαταστάσεις από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία βρίσκονται σε Marbella (Málaga) στην οικιστική ζώνη της Sierra Blanca, στην καρδιά του Milla de Oro της Costa del Sol. Marbella είναι γνωστή ως ένα από τα πιο όμορφα κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ευρώπη. Βρίσκεται στις όχθες της Μεσογείου και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας κατά μήκος των βουνών, η οποία εγγυάται ότι οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν ένα σταθερό κλίμα όλο το χρόνο. Βρίσκεται λιγότερο από μια ώρα μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό και από το αεροδρόμιο της Μάλαγα, η οποία παρέχει στους κατοίκους με την πρόσβαση στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

πανεπιστημιούπολη μας έχει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, και έχουν σχεδιαστεί για μικρότερες ομάδες, Επιτρέποντας μια προσωπική εμπειρία της διδασκαλίας και συνεχή εποπτεία για τους μαθητές από τη σχολή.

Ο κύριος στόχος της ACS είναι να παρέχει στους φοιτητές του με τις καλύτερες ακαδημαϊκές, πνευματική και κοινωνική προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα και με τον τρόπο αυτό την απόκτηση επιθυμητό βαθμό τους. Αυτό με τη σειρά του θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν μια γεμάτη ζωή ως ικανά και αφοσιωμένα μέλη της παγκόσμιας κοινωνίας.

Στέγαση

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία βοηθά τους μαθητές και τις οικογένειές τους για να οργανώσει διάφορες επιλογές στέγασης, ειδικά για εκείνους που δεν είναι κάτοικοι της Costa del Sol. Το Τμήμα Διοίκησης και η υπηρεσία υποστήριξης των φοιτητών του πανεπιστημίου μας μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση και την ενοικίαση διαμερισμάτων, ενοικίαση σπίτια από οικογένειες στην περιοχή, ή διαμένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Σπορ και Δραστηριότητες

Χάρη σε μια συμφωνία μεταξύ της ΑCS και της Manolo Santana ρακέτες Club, οι μαθητές μπορούν να εξασκηθούν και να παίξει μια ποικιλία από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως: τένις, Μπάντμιντον, γενική φυσική κατάσταση, κολύμβηση, και τις πολεμικές τέχνες. Ο σύλλογος, του οποίου ιδρυτής είναι Manolo Santana, πρώην Wimbledon, US Open, και Rolland Garros πρωταθλητής, έχει 6 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα Μπάντμιντον, ένα γυμναστήριο, ένα γυμνάσιο, ένα αερόβιο αρένα, μια πισίνα και ένα εστιατόριο / καφέ.

Τοποθεσίες

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Ανδαλουσία, Ισπανία

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη