Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανοίγοντας πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον

Ξεκινήστε μια πανεπιστημιακή καριέρα στη Marbella, μεταφέρει στις ΗΠΑ και να αποκτήσουν ένα πτυχίο από αναγνωρισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Πλεονεκτήματα του Συστήματος Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Ξεκινήστε μια πανεπιστημιακή καριέρα στη Marbella, μεταφέρει στις ΗΠΑ και να αποκτήσουν ένα πτυχίο από διαπιστευμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο

Παρακολουθείστε από δύο χρόνια το πτυχίο σας στην Ισπανία και να τελειώσει στις ΗΠΑ κερδίζει ένα πτυχίο από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο

25 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 12.000 φοιτητές εγκρίνει την επιτυχία των προγραμμάτων μας.

Η επιτυχία του Συστήματος Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Ένα πτυχίο από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο εργασίας. Επίσης, αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης μια θεώρηση εργασίας στις ΗΠΑ, δίνοντας απόφοιτοι κολλεγίων τη δυνατότητα να τύχουν θεώρηση εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ευελιξία και ρευστότητα

Το πανεπιστημιακό σύστημα των ΗΠΑ είναι γνωστή για την ευελιξία της σε πολλά θέματα. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία είναι ότι επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τα πρώτα 2 έτη σπουδών, προτού χρειαστεί να δηλώσουν μεγάλες τους. Το σύστημα αυτό, γνωστό ως 2 + 2, είναι μια ξεχωριστή ακαδημαϊκή στοιχείο, διότι επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα δύο χρόνια της Γενικής Παιδείας μαθήματα δίνοντας τους χρόνο για να αποφασίσει την καριέρα τους. Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία ακολουθεί το ίδιο μοντέλο: οι μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών στο Marbella, και να μεταφέρει προς τη Βόρεια Αμερική, όπου θα επικεντρωθούν στην περιοχή της ειδικότητάς τους και να αποκτήσουν ένα πτυχίο. Αυτή η διαδικασία έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, επειδή βοηθά τους μαθητές να προσαρμοστούν σταδιακά στην αμερικανική γλώσσα, το ύφος της μάθησης και του πολιτισμού, αλλά με μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες.

Το Prestige μιας αμερικανικής Βαθμός

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία (ACS) είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της Βόρειας Αμερικής στην Ανδαλουσία. το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία που βρίσκεται στην πόλη της Marbella (Μάλαγα), προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών με βάση το πανεπιστημιακό σύστημα των ΗΠΑ. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν στην Ισπανία των δύο πρώτων ετών των σπουδών με την ολοκλήρωση μαθήματα γενικής παιδείας τους, απαιτείται από όλα τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο ετών, οι μαθητές μεταφέρονται σε Βόρεια αμερικανικό πανεπιστήμιο (ΗΠΑ ή οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη που προσφέρει τη βορειοαμερικανική πανεπιστημιακό σύστημα) όπου μπορούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων) ή Πτυχίο (Bachelor of Science).

  • Πάνω από 12.000 πρώην μαθητές από σχεδόν 40 διαφορετικές εθνικότητες έχουν εμπιστευθεί στο πρόγραμμά μας.

Στο αμερικανικό σύστημα Βορρά, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει μια σειρά από μαθήματα γενικής παιδείας κατά τα δύο πρώτα έτη των σπουδών τους, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, πριν εγκατασταθούν στο οριστικό πτυχίο κολεγίου τους. Το σχέδιο μελέτης ΗΠΑ βασίζεται σε ένα αρθρωτό σύστημα γνωστό ως πιστώσεις, και οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω ενός συστήματος «Συνεχή αξιολόγηση», γεγονός που τους επιτρέπει να γνωρίζουν τι ακαδημαϊκές επιδόσεις τους είναι ανά πάσα στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ετών (ή τεσσάρων εξαμήνων) και τις αντίστοιχες πιστώσεις τους, οι μαθητές θα είναι σε θέση να μεταφέρει σε ένα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ από όπου θα ολοκληρώσει το βαθμό τους. Αυτό είναι γνωστό ως ο Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Μεταφοράς, Ή 2 + 2.

Το κύρος της έχοντας σπουδάσει σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο ώστε να να αποκτήσουν πρόσβαση στη διεθνή αγορά εργασίας και οι δυνατότητες απόκτηση περαιτέρω βίζες εργασίας στις ΗΠΑ, είναι τα πλεονεκτήματα που αυξάνονται όλο και περισσότερο μεταξύ των διεθνών φοιτητών ποτέ την ημέρα. Οι ΗΠΑ κατέχει την πρώτη θέση ως το επιλεγμένο προορισμό για τους φοιτητές και τα αμερικανικά πανεπιστήμια θεωρούνται ως το καλύτερο στον κόσμο.

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία διευκολύνει την πρόσβαση στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα και τα κέντρα τους στόχους του en παρέχοντας στους φοιτητές του με μια εκπαίδευση το υψηλότερο επίπεδο σε ένα περιβάλλον που προάγει την κριτική σκέψη ως θεμελιώδη πυλώνα της ίδρυσής της.

Το Campus Marbella

οι εγκαταστάσεις από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία βρίσκονται σε Marbella (Málaga) στην οικιστική ζώνη της Sierra Blanca, στην καρδιά του Milla de Oro της Costa del Sol. Marbella είναι γνωστή ως ένα από τα πιο όμορφα κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ευρώπη. Βρίσκεται στις όχθες της Μεσογείου και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας κατά μήκος των βουνών, η οποία εγγυάται ότι οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν ένα σταθερό κλίμα όλο το χρόνο. Βρίσκεται λιγότερο από μια ώρα μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό και από το αεροδρόμιο της Μάλαγα, η οποία παρέχει στους κατοίκους με την πρόσβαση στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

πανεπιστημιούπολη μας έχει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, και έχουν σχεδιαστεί για μικρότερες ομάδες, Επιτρέποντας μια προσωπική εμπειρία της διδασκαλίας και συνεχή εποπτεία για τους μαθητές από τη σχολή.

Ο κύριος στόχος της ACS είναι να παρέχει στους φοιτητές του με τις καλύτερες ακαδημαϊκές, πνευματική και κοινωνική προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα και με τον τρόπο αυτό την απόκτηση επιθυμητό βαθμό τους. Αυτό με τη σειρά του θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν μια γεμάτη ζωή ως ικανά και αφοσιωμένα μέλη της παγκόσμιας κοινωνίας.

Στέγαση

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία βοηθά τους μαθητές και τις οικογένειές τους για να οργανώσει διάφορες επιλογές στέγασης, ειδικά για εκείνους που δεν είναι κάτοικοι της Costa del Sol. Το Τμήμα Διοίκησης και η υπηρεσία υποστήριξης των φοιτητών του πανεπιστημίου μας μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση και την ενοικίαση διαμερισμάτων, ενοικίαση σπίτια από οικογένειες στην περιοχή, ή διαμένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Σπορ και Δραστηριότητες

Χάρη σε μια συμφωνία μεταξύ της ΑCS και της Manolo Santana ρακέτες Club, οι μαθητές μπορούν να εξασκηθούν και να παίξει μια ποικιλία από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως: τένις, Μπάντμιντον, γενική φυσική κατάσταση, κολύμβηση, και τις πολεμικές τέχνες. Ο σύλλογος, του οποίου ιδρυτής είναι Manolo Santana, πρώην Wimbledon, US Open, και Rolland Garros πρωταθλητής, έχει 6 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα Μπάντμιντον, ένα γυμναστήριο, ένα γυμνάσιο, ένα αερόβιο αρένα, μια πισίνα και ένα εστιατόριο / καφέ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα (Associate Degree)

The American College in Spain

. ... [+]

.

[-]
Ισπανία Marbella Ηνωμένες Πολιτείες Davie
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The American College in Spain

Το Πρόγραμμα Μεταφοράς Πανεπιστήμιο προσφέρονται από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών σε Μαρμπέγια πα ... [+]

Associate Degree in Business (Transfer) Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Μεταφοράς (2 + 2)

Το Πρόγραμμα Μεταφοράς Πανεπιστήμιο προσφέρονται από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών σε Μαρμπέγια πανεπιστημιακό κέντρο μας παίρνοντας ένα μεγάλο μέρος των βασικών μαθημάτων που απαιτούνται για το πτυχίο Bachelor από πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Μόλις αυτά τα δύο πρώτα χρόνια έχουν ολοκληρωθεί στην Ισπανία, οι μαθητές θα μεταφέρει πιστώσεις τους σε ένα πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, όπου θα τελειώσει τα δύο τελευταία χρόνια των σπουδών τους και να κερδίσουν πτυχίο.... [-]

Ισπανία Marbella Ηνωμένες Πολιτείες Davie
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The American College in Spain

Το Πρόγραμμα Μεταφοράς Πανεπιστήμιο προσφέρονται από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών σε Μαρμπέγια πα ... [+]

Associate Degree στις Επικοινωνίες (Transfer) Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Μεταφοράς (2 + 2)

Το Πρόγραμμα Μεταφοράς Πανεπιστήμιο προσφέρονται από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν τα πρώτα τους δύο έτη σπουδών σε Μαρμπέγια πανεπιστημιακό κέντρο μας παίρνοντας ένα μεγάλο μέρος των βασικών μαθημάτων που απαιτούνται για το πτυχίο Bachelor από πανεπιστήμια των ΗΠΑ.... [-]

Ισπανία Marbella Ηνωμένες Πολιτείες Davie
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

The American College in Spain

Το GED (Γενική Εκπαιδευτική Ανάπτυξη) είναι μια δοκιμασία επάρκειας Γυμνάσιο που αξιολογεί 5 τομείς της γνώσης του μαθητή: Κοινωνικές Σπουδές, Επιστήμη, Γραφή & Ανάγν ... [+]

GED Πρόγραμμα - Γενική Εκπαιδευτική Ανάπτυξη

Το GED (Γενική Εκπαιδευτική Ανάπτυξη) είναι μια δοκιμασία επάρκειας Γυμνάσιο που αξιολογεί 5 τομείς της γνώσης του μαθητή: Κοινωνικών Σπουδών, Επιστήμη, Γραφή & Ανάγνωση, Γραμματική και τα Μαθηματικά. Αποτελείται από μια σειρά από 5 τεστ που κάποτε πέρασε αποδεικνύει ότι ο σπουδαστής πληροί τις απαραίτητες απαιτήσεις της υψηλής σχολικής εκπαίδευσης στην Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής. Μόλις ολοκληρωθεί, ο φοιτητής θα λάβει ένα GED δίπλωμα.... [-]

Ισπανία Marbella Ηνωμένες Πολιτείες Davie
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
16 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The American College in Spain

Με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας, UNHS είναι ειδικός στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευση γυμνασίου σε μαθητές και τα σχολεία σε όλο τον κόσμο. UNHS είναι διαπισ ... [+]

Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα Γυμνάσιο

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να κερδίσουν ένα δίπλωμα ΗΠΑ από αναγνωρισμένο, διαπιστευμένο πλήρως ΗΠΑ γυμνάσιο

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα Προγράμματος High School, όπου οι μαθητές μπορούν να συμπληρώσουν τελευταία 2 χρόνια του Λυκείου σε ένα online / επιτόπου ρύθμιση.

σχετικά με UNHS ... [-]
Ισπανία Marbella Ηνωμένες Πολιτείες Davie
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The American College in Spain

Michael Campbell είναι μια σημαντική πρωταθλητής και τη διάρκεια ζωής μέλος της Ευρωπαϊκής Tour. Σε ηλικία 7, ξεκίνησε να παίζει γκολφ στο γήπεδο του γκολφ Patea στη Νέα ... [+]

Πρόγραμμα γκολφ ΜΙΧΑΗΛ CAMPBELL

2005 US Open πρωταθλητής

Michael Campbell είναι μια σημαντική πρωταθλητής και τη διάρκεια ζωής μέλος της Ευρωπαϊκής Tour. Σε ηλικία 7, ξεκίνησε να παίζει γκολφ στο γήπεδο του γκολφ Patea στη Νέα Ζηλανδία, το 1988, Campbell εκπροσωπείται της Νέας Ζηλανδίας σε διάφορα διεθνή ερασιτεχνικά διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένης της νίκης της ομάδας στο 1992 Eisenhower Trophy. Κέρδισε επίσης το Νέα Νότια Ουαλία Ερασιτέχνες και της Αυστραλίας Ερασιτεχνική πριν γίνει επαγγελματικό το 1993. Το 1995 κέρδισε το Alfred Dunhill Masters, και το Johnnie Walker Classic το 1999.... [-]

Ισπανία Marbella
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The American College in Spain

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία έχει φτάσει σε συμφωνία συνεργασίας με τον Bobby Lennon, όπου θα ενεργεί ως διευθυντής του Προγράμματος ποδοσφαίρου. ... [+]

Πρόγραμμα ποδοσφαίρου

Το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ισπανία έχει φτάσει σε μια συμφωνία συνεργασίας με τον Bobby Lennon, όπου θα ενεργεί ως διευθυντής του Προγράμματος ποδοσφαίρου. Το 1993, Λένον ιδρύθηκε το Richmond Kickers, ένα USL Professional Division 2 club, όπου υπηρέτησε ως πρόεδρος και προπονητής. Τα Kickers 1995 ήταν η πρώτη αμερικανική ομάδα για να κερδίσει "το διπλό", κερδίζοντας τόσο το Open Cup ΗΠΑ και PDL Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.... [-]

Ισπανία Marbella
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά