Aula Creactiva

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Aula Creactiva είναι ένα ιδιωτικό σχολείο με το δικό του βαθμό, που ειδικεύεται στην δημιουργικότητα, που προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα για τους ανθρώπους που θέλουν να είναι πιο δημιουργικοί στο τόσο τη σταδιοδρομία και τη ζωή τους. ακαδημαϊκά προγράμματα μας καλύπτουν τέσσερις τομείς: Γραφιστική, Web Design, Digital Marketing και Διαφήμιση δημιουργικότητα. Aula Creactiva είναι πλέον μια κοινότητα με πάνω από 6.000 φοιτητές από περισσότερες από 20 χώρες. Έχει υπογράψει με περισσότερες από 600 εταιρείες οικοτροφείο συμφωνίες και έχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες από περισσότερες από 500 εταιρείες.

Aula Creactiva είναι ένα έργο που ξεκίνησε το 2002 από Santiago de la Quintana, οι οποίοι έχουν προσθέτοντας διάφορους επαγγελματίες και καθηγητές που κάνουν μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και μοιράζονται το ίδιο όραμα.

θέα

Να το σχολείο της αναφοράς στη δημιουργικότητα.

αποστολή

Προσφορά εξειδικευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα σε δημιουργικούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πιο δημιουργική και στις δύο σταδιοδρομία τους και τη ζωή τους

τιμές

proactivity

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αιτία πράγματα να συμβούν και να μεταφέρει αυτή τη φιλοσοφία στους μαθητές μας. Περάσαμε την ενέργεια για να δράσει θετικά σε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Όντας δυναμική μέσα αναλάβει τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας ενεργά την πρωτοβουλία να υλοποιήσει συνεχείς βελτιώσεις στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Αντιμέτωποι με την επικρατούσα ανταγωνιστικότητα στην κοινωνία μας, είμαστε δεσμευμένοι στη συνεργασία. Πιστεύουμε ότι τα μοιράζονται και να συνεργάζονται υψηλότερη και πιο ευγενείς στόχοι.

αλλαγή προσαρμογή

Ο κόσμος μας αλλάζει συνεχώς. Η ευελιξία είναι το κλειδί για να ερμηνεύσει και να ενσωματώσει τις αλλαγές που συμβαίνουν σε οργανισμούς. ακαδημαϊκά προγράμματα μας συνεχώς προσαρμόζονται στις συνεχείς αλλαγές που βιώνουν μια ολοένα και πιο ψηφιακό και παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προσωπική ανάπτυξη είναι ένα έργο ζωής. Πιστεύουμε ότι η γνώση πρέπει πάντα να συνοδεύεται από μια εμπειρία ζωής που διευρύνει τους ορίζοντές μας και να μας κάνει πιο ανέπαφη, πληρέστερη και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Πιστεύουμε στην αμοιβαιότητα και την αμοιβαία αναγνώριση. Εμείς πιστεύουμε στην ατομική και την ικανότητά τους να αποφασίσουν ελεύθερα για το παρόν και το μέλλον τους. Νιώθουμε βαθύ σεβασμό για όλα τα έμβια όντα γύρω μας και τον πλανήτη που είναι το κοινό μας σπίτι.

PASSION

Μας αρέσει να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία. Βάζουμε όλα τον ενθουσιασμό μας σε όλες τις ενέργειες μας. Πιστεύουμε ότι το πάθος είναι ο κινητήρας που κινεί τα ψευδαισθήσεις και όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Foster μια κουλτούρα διαφάνειας δημιουργεί ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις με τους μαθητές μας, οι εκπαιδευτές μας και τους συνεργάτες μας. Όλες οι δραστηριότητές μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είμαστε πάντα σε εγρήγορση για να ενσωματώσει τις νέες τάσεις στις ημερήσιες διατάξεις και τις δραστηριότητές μας. Χωρίς καινοτομία δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχει μέλλον. Όλα τα μαθήματα μας ενημερώνεται σε ετήσια βάση να ενσωματώσει νέες έννοιες, ιδέες και τεχνικές.

ευγνωμοσύνη

Οι μαθητές μας είναι μια ανεξάντλητη πηγή θετικές εμπειρίες. Εκτιμούμε τη στάση και τις ενέργειές σας, επειδή έχουν πάντα θετική επίδραση στη ζωή μας. Πιστεύουμε ότι η ευγνωμοσύνη είναι ένα βαθύ και ισχυρό συναίσθημα που διευκολύνει τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Η αυτοκριτική που αντιμετωπίζουμε τα λάθη μας και να αναζητήσουν τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπισή τους, βελτιώνοντας όλα όσα είναι αναγκαία και ότι οδηγεί σε αύξηση της ικανοποίησης των φοιτητών, των εκπαιδευτών και των συνεργατών μας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στους ανθρώπους, την κοινότητα μας και τον πλανήτη που ζούμε. Έτσι προσπαθούμε να προσθέσει αξία στην κοινωνία με τις πράξεις μας, τη διάδοση των αξιών και σεβασμό στο περιβάλλον.

μεθοδολογία

Στην Aula Creactiva θέλουμε να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους, γιατί πιστεύουμε ότι η ειδική εκπαίδευση όχι μόνο με βάση τις γνωστικές πτυχές, αλλά και στην ανάπτυξη στάσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και τολμούν να αναζητήσουν νέα τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται στην Aula Creactiva προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • 100% πρακτικά μαθήματα
 • Οι εκπαιδευτικοί με διδακτική εμπειρία τόσο ως επαγγελματίας
 • Η ομαδική εργασία και την ατομική
 • Συμβουλές για την πραγματοποίηση του χαρτοφυλακίου της εργασίας
 • Προβολή και ανάλυση των υφιστάμενων εκστρατειών
 • Πρόσβαση σε εξειδικευμένες εκδόσεις
 • Πληροφορίες για συνέδρια, εκθέσεις, φεστιβάλ και εκθέσεις
 • Πληροφορίες σχετικά με τους διαγωνισμούς για τους φοιτητές
 • διδακτικό υλικό
 • ενημερωτικό blog
 • εξατομικευμένη διδασκαλία
 • Ένας υπολογιστής ανά μαθητή
 • πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • συνιστώμενη βιβλιογραφία
 • δίπλωμα
 • έργο ζωής τσάντα
 • επιχειρηματικές πρακτικές της σύμβασης
 • Δημιουργική συνέδρια, καλλιτεχνικοί διευθυντές, σκηνοθέτες, μουσικούς, φωτογράφους ...

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
c/ Mejía Lequerica, 12
28004 Madrid España

28004 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη