Barcelona Flight School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Βαρκελώνη Flight School, Προσπαθούμε να παρέχουμε στους μαθητές μας με την καλύτερη ποιότητα της κατάρτισης είναι δυνατόν, δεδομένου ότι αυτό θα κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας αργότερα στην καριέρα τους. Αεροπορικές εταιρείες που πάντα αναζητούν τα καλύτερα εκπαιδευμένο αιτούντες, και θα δοκιμάσει και την αξία πραγματική Thier πρότυπα γνώσης και της πτήσης πριν διαπράττοντας μια νέα μίσθωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνουμε την εκπαίδευση και κατάρτισή σας πολύ σοβαρά, και θα σας προετοιμάσει όχι μόνο για να περάσει τις εξετάσεις σας και σχόλια πτήση, αλλά για να σας αφήσει να επιτευχθεί ένα επίπεδο αριστείας αρκετά υψηλό ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μέγιστα ευκαιρίες, όταν πρόκειται για την εφαρμογή για μια θέση εργασίας γραμμή.

Η εκπαίδευσή μας Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν πιστοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) Κανονισμοί μέρος FCL, και έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πιλότους των σπουδαστών μας για την επίτευξη των απαιτούμενων στόχων Μάθησης και Flight Experience στο ελάχιστο χρονικού διαστήματος που απαιτείται, μεγιστοποιώντας παράλληλα τις ευκαιρίες απασχόλησής τους με τις αεροπορικές εταιρείες.

Βαρκελώνη Flight School είναι πιστοποιημένη από το ισπανικό εκπρόσωπο του EASA, η Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), ως Οργανισμός Εκπαίδευσης Αεροπορίας (ATO) με τον αριθμό E-ATO-037.

Δυναμικό μας

Βαρκελώνη Flight School είναι μακράν η μεγαλύτερη επιχείρηση στο αεροδρόμιο Sabadell, φυσικά Business της Βαρκελώνης και το αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας, και λειτουργεί εξ ολοκλήρου La Cerdanya το αεροδρόμιο, τη διαχείριση και την παροχή αποτελεσματικά τις υπηρεσίες αεροδρομίου για τη βάση της Ακαδημίας, αλλά και σε ένα μεγάλο αριθμό παροδικών αεροπλάνα που έρχονται για να απολαύσετε το απίστευτο τοπίο και το τοπίο της θέσης και την περιοχή της.

Με ένα μεγάλο στόλο περισσότερων από 40 αεροπλάνα, τα περισσότερα από αυτά είναι εξοπλισμένα με ψηφιακό Γυαλί πιλοτήρια, και το δικό μας Συντήρηση & Επισκευή κατάστημα, την προπόνησή σας αναπαύεται διαβεβαίωσε μαζί μας. επαγγελματική και πολύ έμπειρη Θεωρητική και Flight μας εκπαιδευτές πάντα θα σας βοηθήσει να προχωρήσουμε στο σχέδιο εκπαίδευσή σας.

Βαρκελώνη Flight School είναι επίσης μέρος του κέντρου της Βαρκελώνης Αεροπορίας, όπου είναι δυνατόν να συμμετάσχουν σε άλλες αεροπορικές δραστηριότητες όπως η ακροβατική πτήση, Ανεμοπορία και Ultraligths.

Η τοποθεσία μας Απολαύστε ζουν στη Βαρκελώνη, μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου, ενώ μπορείτε να μάθετε. Εργάζονται σκληρά για να κερδίσουν τη μελλοντική σας σταδιοδρομία ως πιλότος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα για να απολαύσετε τις παραλίες ή τα θέατρα στη ζωντανή πρωτεύουσα της Καταλονίας. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο συνδυασμό που φέρουν τους όρους και την ευκολία για το μαθητή:

Awesome καιρικές συνθήκες - θα πετάξει περισσότερες ημέρες Καλή μεταφορών και επικοινωνιών - για τη διεθνή φοιτητή International, παγκόσμια στάση - θα νιώσετε σαν στο σπίτι Πρόστιμο πολιτισμός, θεάματα και τη γαστρονομία - να κάνουν ένα διάλειμμα Άνω του μέσου όρου της ποιότητας ζωής - επικεντρωθεί στην εκπαίδευση σας

Η Ιστορία μας Βαρκελώνη Flight School, έχει πρωτοπορήσει εκπαίδευση πιλότων στην Ισπανία, την παροχή κατάρτισης αερομεταφορών από 1.953. Από τη γένεσή του, το σχολείο μας έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.000 πιλότους και δραστηριοποιείται σε όλους τους χρόνους προώθηση κάθε είδους μαθήματα αεροπορίας, είτε είναι για ab initio-εκπαίδευση πιλότων ή για επαναλαμβανόμενες και δεξιότητες κατάρτισης.

Αυτή τη στιγμή αναγνωρίζονται από τον EASA ως ATO (Aviation Οργανισμός Εκπαίδευσης) με τον αριθμό E-ATO-037. Από 15, Σεπτεμβρίου του 2011 Ακαδημία μας Αεροπορίας αναγνωρίζεται από τον EASA ως Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και για τις δύο Βιολογικές Ολοκληρωμένη Αεροπορικών Μεταφορών Pilot ATPL (A) μαθήματα. Από 14 του Ιουλίου του 2011 είμαστε εξουσιοδοτημένοι να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές τους πιλότους προς Modular επαγγελματία χειριστή CPL Άδειας (A) Από 13 Αυγούστου, 2010 είμαστε εξουσιοδοτημένοι να μεταδώσει την εκπαίδευση του πληρώματος θαλάμου επιβατών. Από 10 Δεκέμβρη του 2009 είμαστε επίσης TRTO-H (Type Rating Οργανισμός Εκπαίδευσης) να εγκρίνει τους αιτούντες προς Robinson Ελικόπτερα μοντέλο R22 και R44 ικανότητες τύπου. Από το 14, Απριλίου, 2009 έχουμε εγκριθεί ως σχολή πιλότων και Flight Center για Υπερελαφρά. Από 7 Νοέμβρη 2001, έχουμε επίσης αναγνωριστεί από τον EASA ως FTO (Οργανισμό Πτητικής Εκπαίδευσης) με τον αριθμό E-FTO-020 που επιτρέπεται να μεταδώσει το σχολείο εδάφους και πτητική εκπαίδευση σε υποψηφίους κατάρτισης προς PPL άδειες (Α) και σπονδυλωτή μαθήματα για να αποκτήστε το μέσο Αξιολόγηση IR (A) και multiengine Αξιολόγηση μΕ (Α), σύμφωνα με το JAR-FCL 1.055 κανονισμούς. Από 20 Φλεβάρη του 1999 έχουμε πιστοποιηθεί ως σχολή πιλότων και Flight Center για ανεμόπτερα στη βάση μας στο La Cerdanya αεροδρομίου. Από Nov 10, 1.953 είμαστε πιστοποιημένοι από ως κέντρο εκπαίδευσης για αεροσκαφών Private Pilot (PPL-Α) εκπαίδευση, ελικόπτερο Private Pilot (PPL-Η) κατάρτιση και Glider Πιλοτική Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχει άλλη ενιαίο σχολείο στην Ισπανία έχει την ίδια εμπειρία κατάρτισης μέλλον τους πιλότους από το σχολείο πτήσης της Βαρκελώνης. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και ένα εξαιρετικό στόλο αεροσκαφών και εκπαιδευτής της ομάδας, κάνει το σχολείο μας η φυσική επιλογή για το σοβαρό σπουδαστή.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία
Τηλέφωνο
+34 935 32 38 58

Ask a Question

Άλλη