Basque Culinary Center

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2009, η βασκική Culinary Center Ίδρυμα δημιουργήθηκε χάρη στην Μοντραγκόν Unibertsitatea, οι σεφ των Βάσκων και των δημόσιων φορέων. Η βασκική Culinary Center έχει ως στόχο την εξασφάλιση της συνέχειας της κουζίνας ως κέντρο για την καινοτομία στο μέλλον, πράγμα που συνεπάγεται επίσης την παραγωγή υψηλού επιπέδου γνώσεις και την κατάρτιση των ειδικευμένων επαγγελματιών? Προώθηση της έρευνας και της μεταφοράς γνώσεων μεταξύ των επαγγελματιών haute κουζίνα και επιχειρήσεων τομέων και των γνώσεων που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με γαστρονομία? και για την επίτευξη διεθνούς προβολής. Ενίσχυση της μεταφοράς τεχνολογίας και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων είναι μια άλλη μεγάλη στόχοι του κέντρου, καθώς και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και έργων. Οι γραμμές του κέντρου της έρευνας και της καινοτομίας στα τρόφιμα και γαστρονομία αναπτύχθηκε γύρω από τα ακόλουθα: Εκπαίδευση και Τροφίμων συνήθειες. Τρόφιμα κοινωνική ευθύνη. Τάσεις των τροφίμων. Καινοτομία στη διαχείριση των επιχειρήσεων στον τομέα. Ανάπτυξη των τεχνολογιών που σχετίζονται. Προετοιμασία των τροφίμων, τη διατήρηση και την παρουσίαση. Η βασκική μαγειρική Κέντρο του Ιδρύματος αποτελείται από: Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπείται από :: o Ιδρύματα o σεφ Leading o Εθνική και διεθνής εταιρεία Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε τα μαθήματα » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 μήνες May 2019 Ισπανία San Sebastián

[+]

Τέλη / επιχορηγήσεις

Η τιμή περιλαμβάνει:

Στολή

Επιλογές χρηματοδότησης

Επιλογές επιδότησης

Για όσους ενδιαφέρονται για διαμονή φοιτητών που βρίσκεται στο Donostia-San Sebastián, είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση εκείνο το άσπρο.

Εισδοχή

Υποβολή αιτήσεων

... [-]

μαθήματα σε έμπειρους μπάρμαν και σύγχρονη προετοιμασία κοκτέιλ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το πανεπιστημιακό πτυχίο είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για να γίνει ένας σύγχρονος μπάρμαν. Ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών, το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις μελέτης, μαθήματα από εξέχοντες μπάρμαν, ένα τελικό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από καθηγητές και εργασιακή εμπειρία στον κλάδο. Ένα σχέδιο μελέτης που θα σας προσφέρει ένα παγκόσμιο όραμα που θα σας επιτρέψει να καταλάβετε όλες τις τεχνικές πτυχές της προετοιμασίας κοκτέιλ και να καταλάβετε τον πελάτη τόσο της επιχείρησης όσο και του κοκτέιλ μπαρ. [+]

Αυτό το πανεπιστημιακό πτυχίο είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για να γίνει ένας σύγχρονος μπάρμαν.

Το Master Modern cocktail και οι τελευταίες τεχνικές της avant-guard κουζίνας που εφαρμόζονται στην παρασκευή κοκτέιλ.

Ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών, το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις μελέτης, μαθήματα από εξέχοντες μπάρμαν, ένα τελικό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από καθηγητές και εργασιακή εμπειρία στον κλάδο.... [-]


πορεία στην τελειοποίηση των μαγειρικών τεχνικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 εβδομάδες May 2019 Ισπανία San Sebastián

Έχετε σπουδάσει το μαγείρεμα και αισθάνεστε ότι έχετε ακόμα πολλά να μάθετε; Έχετε πολύχρονη εμπειρία ως σεφ, αλλά ποτέ δεν έχετε εκπαιδεύσει επισήμως; Κατά τη διάρκεια πέντε εβδομάδων εντατικής εκπαίδευσης, οι μαθητές, με καθοδηγητές από δασκάλους του Basque Culinary Centre, θα τελειοποιήσουν τις μαγειρικές τους τεχνικές. ένα ταξίδι μέσα από όλες τις τεχνικές χειρισμού και συντήρησης, τη διαδικασία μαγειρέματος, το ζαχαροπλαστείο και την εισαγωγή σε τάσεις πρωτοπορίας, που θα σας επιτρέψουν να εδραιώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες στην προετοιμασία των πιάτων και την παρουσίαση. [+]

Έχετε σπουδάσει το μαγείρεμα και αισθάνεστε ότι έχετε ακόμα πολλά να μάθετε; Έχετε πολύχρονη εμπειρία ως σεφ, αλλά ποτέ δεν έχετε εκπαιδεύσει επισήμως;

Κατά τη διάρκεια πέντε εβδομάδων εντατικής εκπαίδευσης, οι μαθητές, με καθοδηγητές από δασκάλους του Basque Culinary Centre, θα τελειοποιήσουν τις μαγειρικές τους τεχνικές. ένα ταξίδι μέσα από όλες τις τεχνικές χειρισμού και συντήρησης, τη διαδικασία μαγειρέματος, το ζαχαροπλαστείο και την εισαγωγή σε τάσεις πρωτοπορίας, που θα σας επιτρέψουν να εδραιώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες στην προετοιμασία των πιάτων και την παρουσίαση.... [-]