Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γρανάδα

Πανεπιστημιακό Κέντρο σύγχρονη γλώσσα, Centro de lenguas Modernas

Ο Πανεπιστημιακό Κέντρο σύγχρονη γλώσσα, Centro de lenguas Modernas, που βρίσκεται στην κεντρική και τυπικά «Γρανάδα» συνοικία της "Realejo", στεγάζεται στο παλιό παλάτι της Santa Cruz (16ος αιώνας), η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά αποκατασταθεί για διδακτικούς σκοπούς.

Από αναπαλαίωση ολοκληρώθηκε το 1992, το νέο Centro de lenguas Modernas προσφέρει όχι μόνο τώρα φήμης της Μαθήματα Ισπανικών για Αλλοδαπούς (Ισπανικός Σπουδών γκολφ (CEH), Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού γκολφ (CLCE), εντατικά μαθήματα ισπανικών (CILE), Εντατική Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός γκολφ (CILYC), Ισπανικά ως Ξένης Γλώσσας γκολφ (CELE) και το προαιρετικό Ιανουάριο γκολφ (CCE) ), αλλά επίσης μια ποικιλία από Σύγχρονη Μαθήματα γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Καταλανικά, Αραβικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά και Σουηδικά).

Είναι ο συνδυασμός των δύο που κάνουν το κέντρο της ένα τέτοιο πρωτότυπο εγχείρημα? εδώ ξένους φοιτητές μπορούν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους με εκείνες των ισπανών φοιτητών, διεγείροντας έτσι αμοιβαίου ενδιαφέροντος σε διάφορες γλώσσες και πολιτισμούς τους. Η επαφή αυτή ενισχύεται μέσα από μια γλώσσα υπηρεσία συναλλάγματος, η οποία δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τα ισπανικά τους έξω από την τάξη, και με πολιτιστικές επισκέψεις και δραστηριότητες.

Γρανάδα

Εκτός από τα προαναφερθέντα τμήματα, το Centro de lenguas Modernas προσφέρει επίσης μαθήματα διδασκαλίας ισπανικά, γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά ή ιταλικά ως Ξένης Γλώσσας, εξετάσεις για όσους επιθυμούν να πιστοποιήσουν το επίπεδο των Ισπανικά (DELE - Δίπλωμα στα ισπανικά ως ξένη γλώσσα - που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Θερβάντες). Διδασκαλία Business ισπανικά και άλλα είδη μαθήματα ξένων γλωσσών για ειδικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχεδιάζονται ειδικά σε συνδυασμό με διαφορετικά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά ιδρύματα είναι επίσης διαθέσιμα.

Ο Centro de lenguas Modernas και το Πανεπιστήμιο de Granada κάνουν το καλύτερό τους για να κάνουν τη διαμονή των μαθητών όσο πιο ευχάριστη και συμφέρουσα δυνατό: η Γλωσσική Υπηρεσία συναλλάγματος, η υπηρεσία στέγασης, και την οργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Από την ακαδημαϊκή πλευρά, το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στη διδασκαλία γλωσσών, και περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας καθηγητές και λέκτορες. Το Κέντρο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μια βιβλιοθήκη, τα πιο up-to-ημερομηνία βοηθήματα οπτικοακουστικό τόσο σε αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια γλώσσα που έχει συσταθεί για τα πολυμέσα και audio-video δραστηριότητες. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Με μια σταθερή δέσμευση για συνεχή βελτίωση πάντα στο μυαλό, το Κέντρο πραγματοποιεί εξωτερικές έρευνες σε τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία αξιολογεί το διδακτικό προσωπικό, τα περιεχόμενα των διαφόρων μαθημάτων που προσφέρονται, καθώς και την ποιότητα της διαχείρισης και των υποδομών του Κέντρου.

Δήλωση CLM Αποστολή

Ο Centro de lenguas Modernas κύριοι στόχοι είναι η διάδοση της ισπανικής γλώσσας και του πολιτισμού και την ένταξη στη ζωή της πόλης της πολυπολιτισμικής κοινότητας που επισκέπτονται Γρανάδα χάρη στην εμπιστοσύνη που τοποθετείτε στο θεσμικό μας όργανο. Δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να βελτιωθεί η ποιότητα της διδασκαλίας και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στην ενότητα ξένη γλώσσα, κύρια objetive CLM είναι να παρέχει ποιότητα της διδασκαλίας βασίζεται σε μια επικοινωνιακή προσέγγιση και τα κατάλληλα εργαλεία για τους μαθητές μας να αποκτήσουν την ανεκτίμητη δυνατότητα στη σημερινή κοινωνία να επικοινωνούν σε μια δεύτερη γλώσσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας Κέντρο Σύγχρονης Γλώσσες (CLM) είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στην Ισπανία στον τομέα της laguage μάθησης. Είναι ένα από ένα είδος, χάρη ... [+]

Ο Πανεπιστήμιο της Γρανάδας Σύγχρονο Κέντρο Γλωσσών (CLM) είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στην Ισπανία στον τομέα της laguage μάθησης. Είναι ένα από ένα είδος, χάρη στην εξαιρετικά προσόντα και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό του. Χρησιμοποιώντας μια επικοινωνιακή προσέγγιση, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αλληλεπίδραση σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής.

εγκαταστάσεις του Κέντρου που βρίσκεται στην παλιά Realejo District, αποτελείται από δύο κύρια κτίρια: το όμορφο 16ου αιώνα παλάτι της Santa Cruz και το Huerta de los Angeles Μέγαρο. Και τα δύο συνδυάζουν την ομορφιά και τη ζεστασιά των ιστορικών κτιρίων με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό. ... [-]

Ισπανία Granada
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Αν θέλετε να σπουδάσετε Ισπανικά στη Γρανάδα, τη διάρκεια Ισπανικός Σπουδών απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια βαθύτερη γνώση της ι ... [+]

Αν και τυπικά δύο διαφορετικά προγράμματα Ισπανικός Σπουδών γκολφ (CEH) και Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός γκολφ (CLCE) ενεργούν ως μία, επειδή δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά ένα από πραγματικό επίπεδο της ισπανικής γλώσσας. Με άλλα λόγια, η απαίτηση να εγγραφούν σε CEH είναι να έχουμε και την προηγμένη γνώση της γλώσσας, ενώ το μόνο που χρειάζεται για να είναι ένα ενδιάμεσο ισπανική μαθητή να γίνει δεκτή CLCE.... [-]

Ισπανία Granada
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Αν θέλετε να σπουδάσετε Ισπανικά στη Γρανάδα, τα εντατικά μαθήματα ισπανικών (CILE) έχουν σχεδιαστεί για τους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση ή βελτίωση ... [+]

Αν θέλετε να σπουδάσετε Ισπανικά στη Γρανάδα, τα εντατικά μαθήματα ισπανικών (CILE) έχουν σχεδιαστεί για τους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση ή βελτίωση των ισπανικών τους κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής στη χώρα μας. Μια ουσιαστικά επικοινωνιακή προσέγγιση ακολουθείται σε αυτά τα μαθήματα, μαζί με τη χρήση της πιο up-to-ημερομηνία οπτικοακουστικό τεχνολογίας. Ο μέσος αριθμός των μαθητών ανά ομάδα είναι 12.... [-]

Ισπανία Granada
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación