Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Μαγειρικής της Βαρκελώνης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχετε μια μοναδική και αδιάκοπη εμπειρία βασισμένη στην πολυπολιτισμικότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Ο στόχος του σχολείου είναι να διδάξει στους ανθρώπους να οικοδομήσουν το δικό τους μέλλον.

Ινστιτούτο σχεδιασμένο για τη μετατροπή της κουζίνας

Αυτή είναι η ιδέα με την οποία τρεις δάσκαλοι στη Βαρκελώνη άρχισαν να σχεδιάζουν αυτό που τώρα είναι το Culinary Institute of Barcelona , ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση των επαγγελματιών που θα ηγηθούν τις κουζίνες και τα εστιατόρια του 21ου αιώνα.

Διαφορετική εκπαίδευση για επαγγελματίες που δεν θέλουν να είναι οι ίδιοι

Γνωρίζουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από μια συνεχή μεταστροφή των παραδειγμάτων, έναν κόσμο που απαιτεί ένα νέο είδος επαγγελματία που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στην οποία η τεχνολογία, η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι καθοριστικής σημασίας. Για το λόγο αυτό, προσαρμόσαμε το μοντέλο διδασκαλίας που χρησιμοποιείται στη Silicon Valley, τη Μέκκα της ψηφιακής τεχνολογίας, στη διεθνή γαστρονομία. Αυτό μας κάνει διαφορετικούς.

Οραμα

Είμαστε γεννημένοι από μια αλλαγή και συνεχίζουμε να αλλάζουμε χωρίς διακοπή. Η αλλαγή είναι συνώνυμο της εξέλιξης. Και η κατάρτιση πρέπει επίσης να χρησιμεύσει για αυτό: να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Για χρόνια, η κοινωνία τείνει να είναι ιδεώδης για την υπερεκτίμηση της γνώσης. Επιμένει στο σημείο της απογοήτευσης που ασκεί πίεση στους νέους στις σπουδές τους, χωρίς να καλλιεργούν τις αξίες, τις δεξιότητες και τις στάσεις τους. Και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος.

Στα παραδοσιακά κέντρα κατάρτισης οι σπουδαστές δεν αποτιμώνται για αυτό που πραγματικά είναι καλός, αλλά για αυτό που αναμένεται να γνωρίζουν. Οι δεξιότητες όπως η φαντασία, η δημιουργικότητα, η ευγλωττία και ακόμη και η νοημοσύνη τιμωρούνται. Δεν είναι παρακινημένοι ούτε εκπαιδευμένοι για να είναι καινοτόμοι, αλλά εκπαιδεύονται από το παρελθόν στο παρελθόν, χωρίς να σκεφτούν το μέλλον.

Στο CIB διδάσκουμε να βελτιώνουμε, να αμφισβητούμε, να φανταζόμαστε, να ψάχνουμε και να βρίσκουμε νέες δυνατότητες χρησιμοποιώντας τη διάνοια μας, η οποία δεν είναι ακριβώς πολύ ορθολογική αλλά εντελώς συναισθηματική.

Διδάσκουμε να κάνουμε πράγματα περισσότερο από το να γνωρίζουμε τα πράγματα. Διδάσκουμε να αγαπάμε και να επιβιώνουμε και να μην αποδεχόμαστε τους καθιερωμένους. Επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει καθιερωθεί είναι εφήμερο και συχνά ακόμη και λανθασμένο.

Είμαστε εμμονή με τις διδακτικές μας διαδικασίες, ώστε οι νέοι μας να ξεπεράσουν τα σενάρια της αλλαγής, να τα κάνουν δικά τους και να ξέρουν πώς να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες με απόλυτη φυσικότητα. Προσπαθούμε να διδάξουμε να θέτουμε, να επιδιώκουμε και να επιτύχουμε στόχους, να μην φοβόμαστε να κάνουμε λάθη. Επειδή μόνο εκείνοι που είναι πρόθυμοι να κάνουν λάθη είναι σε θέση να κάνουν πραγματικά θαυμάσια πράγματα.

Γι 'αυτό δημιουργήσαμε CIB. Να το κάνω.

Μοντέλο εκπαίδευσης

Βασιζόμαστε στη μεθοδολογία μας σε 6 άξονες που επιτρέπουν τη διαμόρφωση ηγετών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Μάθηση βασισμένο στις προκλήσεις

Ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που:

Εκθέτει τους μαθητές σε πραγματικά προβλήματα, ευνοεί την ανάπτυξη των μεταμορφωτικών ικανοτήτων ηγεσίας τους και τους καθιστά πιο ανταγωνιστικούς στον σημερινό κόσμο.

Παράγει κίνητρο και αίσθηση επίτευξης.

Συνδέει το μαθητή με το περιβάλλον, έτσι ώστε να δημιουργείται απτή αξία.

Προσφέρει δύσκολες εμπειρίες που αναπτύσσουν την επιχειρηματικότητα και την ανθρώπινη αίσθηση.

Είναι εμπειρογνώμονας, συνεργάτης και ολοκληρωτής γνώσης.

Ευκαμψία

Γι 'αυτό: η ευελιξία είναι μια ζωντανή έννοια, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε κάθε μία από τις εγκαταστάσεις μας. Διδασκαλία χώρων, ενεργών και δυναμικών στους οποίους ο σπουδαστής είναι το κέντρο. Και έτσι:

Οι τάξεις μας αλλάζουν. Με καρέκλες που δεν είναι μόνο καρέκλες, αλλά ένας κινητός χώρος εργασίας που προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά κάθε μαθητή και κάθε τάξης.

Όλοι οι μαθητές μας έχουν ένα έξυπνο μεταφραστικό PILOT ακουστικό, το οποίο τους επιτρέπει να μιλούν και να παρακολουθούν τα μαθήματα στη μητρική τους γλώσσα. Χωρίς καλώδια ούτε επιπλοκές.

Υπάρχει επίσης χρόνος για τον μαθητή και τους συμμαθητές του να εργάζονται στον ελεύθερο χρόνο τους.

Εμπνευσμένοι καθηγητές

Γνωρίζουμε ότι, αν και είναι λόγος που διδάσκει, μαθαίνεται από συγκίνηση. Γι 'αυτό κάθε δάσκαλος μας:

Ζήστε με πάθος την παιδαγωγική εμπειρία και δείχνει.

Ενδιαφέρεται για τον σπουδαστή, προκαλώντας, καθοδηγώντας και ενισχύοντας την ανάπτυξή του.

Ξεχωρίζει ως ακαδημαϊκός και ηγέτης στον τομέα της, είναι καινοτόμος και εκμεταλλεύεται την τεχνολογία.

Συμμετέχει ενεργά και επίσημα στο επαγγελματικό, επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και κοινωνικό περιβάλλον του.

Έχει μια στενή σχέση με τους μαθητές, είναι ένα καλό παράδειγμα και αφήνει ένα σημάδι πάνω τους.

Αξιοσημείωτη εμπειρία

Οι μαθητές μας περνούν τουλάχιστον ένα χρόνο μαζί μας και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους ζουν:

Μια παγκόσμια, ποικίλη και πολυπολιτισμική κοινότητα μάθησης.

Ακαδημαϊκές και επαγγελματικές πρακτικές στο Πανεπιστήμιο και εκτός αυτού.

Δραστηριότητες ανάπτυξης σπουδαστών που παρέχουν ποικιλία προκλήσεων και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Εκπαίδευση 360º

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παροχή των γνώσεων, όλοι οι σπουδαστές μας λαμβάνουν εκπαίδευση 360º.

 • Η γνώση:
  Τεχνολογικό προϊόν και το χειρισμό του.
 • Δυνατότητες:
  Για τη διαχείριση των επιχειρήσεων, των άλλων ανθρώπων και των ίδιων.
 • Στάσεις:
  Ηγεσία, κοινωνική και επαγγελματική.
 • Δυνατότητες:
  Για την αναγνώριση του περιβάλλοντος και των ίδιων.

Γιατί συμβαίνει όταν αυτοί οι τέσσερις κύκλοι συγκλίνουν όταν συμβαίνει επιτυχία.

Προσβασιμότητα και διαφάνεια

Όλες οι επικοινωνίες από τη CIB, τους καθηγητές και τους φοιτητές, είναι προσβάσιμες και διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα όλο το χρόνο.

 • Προσωπική ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, ανά ομάδες και γενικά.
 • Αρχείο βίντεο, ηχητικών και εγγράφων.
 • Βίντεο και ήχο σε πραγματικό χρόνο.
 • Είναι εύκολο, είναι το Workplace στο Facebook.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • ισπανικά
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Culinary Institute of Barcelona

Η απόκτηση του Diploma Chef του CIB γίνεται πολύ περισσότερο από ένα επαγγελματικό πτυχίο μάγειρα. Αυτό το δίπλωμα εγγυάται ότι ο σπουδαστής μπορεί να καινοτομήσει και να ... [+]

Η απόκτηση του Diploma Chef του CIB γίνεται πολύ περισσότερο από ένα επαγγελματικό πτυχίο μάγειρα. Αυτό το δίπλωμα εγγυάται ότι ο σπουδαστής μπορεί να καινοτομήσει και να δημιουργήσει, δηλαδή να βελτιώσει τα υπάρχοντα και να κάνει πράγματα που κανείς δεν έχει κάνει πριν. Αυτό το μάθημα είναι ένα ταξίδι μέσα από την τέχνη και την επιστήμη της γαστρονομίας που προαιρετικά μπορεί να επεκταθεί με μια προηγούμενη ενότητα εκκίνησης για όσους δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία στο μαγείρεμα.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

Culinary Institute of Barcelona

Η κουζίνα έχει εξελιχθεί περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια από ότι τα τελευταία 250 χρόνια. Η κουζίνα είναι η επιστήμη, η φυσική και η χημεία. Ως αποτέλεσμα, σε αυτή την ... [+]

Η κουζίνα έχει εξελιχθεί περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια από ότι τα τελευταία 250 χρόνια. Η κουζίνα είναι η επιστήμη, η φυσική και η χημεία. Ως αποτέλεσμα, σε αυτή την πορεία, θα έχετε επιστήμονες, φυσικούς και χημικούς από την πλευρά σας, καθώς και τους μεγάλους σεφ του κόσμου.

Θα φέρουν τις γνώσεις τους στην κουζίνα και θα τις μεταβιβάσουν στους μαθητές με στόχο τη συστηματικοποίηση των διαδικασιών, την εννοιολογική μελέτη, τη διερεύνηση της συμπεριφοράς των αερίων στην ενανθράκωση και την ανακάλυψη της απόκρισης των γαλακτωμάτων μέσω σάλτσας χρησιμοποιώντας εργαλεία και μηχανήματα αιχμής.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Ένα συμπόσιο, μια εκδήλωση τροφοδοσίας ή ένα ομαδικό δείπνο είναι ένα μοναδικό γεγονός. Κάποιος δεν προετοιμάζει την παρουσίαση ενός γεύματος όπως σε ένα συμβατικό εστιατ ... [+]

Ένα συμπόσιο, μια εκδήλωση τροφοδοσίας ή ένα ομαδικό δείπνο είναι ένα μοναδικό γεγονός. Κάποιος δεν προετοιμάζει την παρουσίαση ενός γεύματος όπως σε ένα συμβατικό εστιατόριο: δεν υπάρχουν οι ίδιες καταχωρήσεις ή το ίδιο πρωτόκολλο για υπηρεσία.

Η κουζίνα για δεξιώσεις έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες που ξεπερνούν την κουζίνα σε ένα εστιατόριο. Κατά την προετοιμασία των τροφίμων για μια συλλογική, υπάρχουν κανόνες και απαιτήσεις και η εφοδιαστική και η εκτέλεση που διαφέρουν από εκείνες της συμβατικής τροφοδοσίας. Ούτε το κόστος ούτε τα περιθώρια φέρουν ομοιότητα με τα παραδοσιακά εστιατόρια. Ένας σεφ πρέπει να υιοθετήσει μια διαφορετική νοοτροπία - όπως και ένας maitre - και ο διοργανωτής των γεγονότων μπαίνει, με τον ίδιο τρόπο όπως ένας διαχειριστής τροφίμων και ποτών σε ένα ξενοδοχείο.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Υγιεινή κουζίνα είναι στη μόδα. Τώρα περισσότερο από ποτέ. Αλλά εκτός από την υγιεινή, οι άνθρωποι θέλουν τώρα η κουζίνα τους να είναι γαστρονομική. ... [+]

Υγιεινή κουζίνα είναι στη μόδα. Τώρα περισσότερο από ποτέ. Αλλά εκτός από την υγιεινή, οι άνθρωποι θέλουν τώρα η κουζίνα τους να είναι γαστρονομική. Οι σεφ γίνονται οικολογικοί σεφ, πράσινοι μάγειροι, σεφ που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο με βάση τα υγιεινά προϊόντα, τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον ...

Η διατροφή και η διατροφή είναι γεμάτες στίγματα σε μια κοινωνία που αναζητά τάσεις, μάρκες, ονόματα, έννοιες, γρήγορη δίαιτα και, πάνω απ 'όλα, πολλά θαύματα. Στον μεταπτυχιακό αυτό βαθμό, θέλουμε να ανοίξουμε μια νέα διάσταση στην υγιεινή κουζίνα ως επίκεντρο του παραδείγματος των τροφίμων και της μαγειρικής και της γαστρονομικής σκέψης. Θέλουμε να σπάσουμε τα εννοιολογικά εμπόδια της δίαιτας και να βρούμε στον εαυτό μας μια ολοκλήρωση μεταξύ της υγιεινής διατροφής, του τρόπου ζωής και των προϊόντων και πώς να τα μαγειρέψουμε.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Κεραμικά, γλυπτά, γυαλί .... υπάρχουν πολλοί καλλιτεχνικοί κλάδοι στους οποίους η πυρκαγιά παίζει καθοριστικό ρόλο. Η κουζίνα είναι άλλη. ... [+]

Κεραμικά, γλυπτά, γυαλί .... υπάρχουν πολλοί καλλιτεχνικοί κλάδοι στους οποίους η πυρκαγιά παίζει καθοριστικό ρόλο. Η κουζίνα είναι άλλη. Τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, και από την αρχαιότητα, χρησιμοποιήθηκε φωτιά στην κουζίνα: είναι το κύριο συστατικό και ταυτόχρονα το πιο δύσκολο, που μερικές φορές δεν δίνεται η σημασία ή η προσοχή που του αξίζει. Δεν είναι για κανένα λόγο ότι οι σόμπες βρίσκονται στην καρδιά οποιασδήποτε κουζίνας.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Θεωρώντας την τροφή των θεών, η σοκολάτα δεν αφήνει κανέναν αδέσμευτο. Αυξάνει τα πάθη και υπάρχει πάντα χώρος για αυτό. Πολύ περισσότερο από ένα μπαρ σοκολάτας, το κακάο ... [+]

Θεωρώντας την τροφή των θεών, η σοκολάτα δεν αφήνει κανέναν αδέσμευτο. Αυξάνει τα πάθη και υπάρχει πάντα χώρος για αυτό. Πολύ περισσότερο από ένα μπαρ σοκολάτας, το κακάο είναι η ζωντανή ιστορία του πολιτισμού και της ανάπτυξης πολλών πολιτισμών. Για το λόγο αυτό, στο CIB θέλουμε να ανακαλύψετε το πάθος για τον καφέ χρυσό της κουζίνας και της ζαχαροπλαστικής.

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε σεφ και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν ένα ευρύ όραμα για τις δυνατότητες αυτού του επιδιωκόμενου συστατικού, από την προέλευσή του μέχρι την γαστρονομική πρωτοπορία και τους μετασχηματισμούς που προσφέρονται από το κακάο, νέες τεχνικές για την εφαρμογή στις κουζίνες τους.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, θα αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου για την αύξηση των ευκαιριών επιτ ... [+]

Για να αναπτυχθεί μια εταιρεία τροφοδοσίας, πρέπει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να χάσει τη ματιά των πόρων που διαθέτει, των δικών του δυνατοτήτων και των πλεονεκτημάτων του. Για το λόγο αυτό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, είναι σημαντικό να έχουμε εργαλεία ανάλυσης και εργαλεία σχεδιασμού που να μας παρέχουν τη στρατηγική προσέγγιση που απαιτείται για τον προσδιορισμό της κατάστασης της επιχείρησής μας και του περιβάλλοντος της. Μόνο έτσι θα είναι σε θέση να επιλέξει και να εφαρμόσει τις καταλληλότερες και ανταγωνιστικότερες στρατηγικές για την ανάπτυξή της.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
15 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Η γνώση και ο έλεγχος της επιχείρησής μας σε βάθος μας δίνει την ειρήνη και το όραμα που χρειάζεται όταν προτείνουμε αλλαγές, αναλαμβάνοντας νέους κινδύνους και επιλέγοντ ... [+]

Η γνώση και ο έλεγχος της επιχείρησής μας σε βάθος μας δίνει την ειρήνη και το όραμα που χρειάζεται όταν προτείνουμε αλλαγές, αναλαμβάνοντας νέους κινδύνους και επιλέγοντας νέες μορφές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς. Η ικανότητα πρόβλεψης της αλλαγής είναι ύψιστης σημασίας. Προς τούτο, πρέπει να γνωρίζουμε τους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε να μπορέσουμε να τις βελτιστοποιήσουμε χωρίς εκπλήξεις.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
15 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Η πρώτη ενότητα του μεταπτυχιακού τίτλου Master in Business Management - MRBM. ... [+]

Πρώτη ενότητα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη διαχείριση επιχειρήσεων εστιατορίων - MRBM

Η διαχείριση ενός εστιατορίου με επιτυχία αποτελεί πρόκληση λόγω της πολυπλοκότητάς του. Η επιτυχημένη διαχείριση ενός εστιατορίου συνεπάγεται περισσότερο από το να προσφέρει ένα ισορροπημένο μενού σχεδιασμένο να παράγει έσοδα. Η διαχείριση ενός εστιατορίου διαδραματίζει έναν ορισμένο αριθμό παραγόντων: την ικανότητα να διαμορφώνει μια σχέση με τους πελάτες, την αναζήτηση σε επιχειρήσεις σε ψηφιακά μέσα, την ικανότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στη ζήτηση, να διαμορφώνει σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και να είναι σε θέση να χειρίζονται προμηθευτές είναι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη διαχείριση ενός εστιατορίου.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
15 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute of Barcelona

Αυτός ο μεταπτυχιακός τίτλος Executive Chef είναι ένα τριήμερο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για σεφ που επιθυμούν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα ​​στην ... [+]

Μεταπτυχιακό στο FΤο δίπλωμα Τροφίμων και Ποτών και το Executive Chef Diploma είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην εκπαίδευση του φοιτητή στην εκτελεστική διεύθυνση στις κουζίνες και στο FΑυτό το Executive Chef Diploma και το F

ΣτόχοιΑποκτήστε το όραμα και τη γνώριμη γλώσσα της κουζίνας και τους τομείς εξυπηρέτησης πελατών.Ενσωματώστε μια στάση ενός ηγέτη ικανό να σχεδιάζει, να διαχειρίζεται και να ενδυναμώνει μια πολύπλοκη και πολυεπιστημονική ομάδα εργασίας.Εκπαίδευση στις οικονομικές πτυχές της μέτρησης και του οικονομικού ελέγχου, από την παροχή αποδοτικών και βιωματικών υπηρεσιών, με στόχο τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και την ευθυγράμμιση με τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας.Να αποκτήσουν γνώσεις για τη διαχείριση των διαδικασιών, τον προγραμματισμό, την οργάνωση, τον έλεγχο και την επίβλεψη των διαδικασιών που καθορίζουν τη δημιουργία εμπειριών και τη συμβολή της κερδοφορίας σε κάθε είδους εξυπηρέτηση ή αποκατάσταση και φιλοξενία.... [-]
Ισπανία Βαρκελώνη
Σεπτέμβριος 2020
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Culinary Institute of Barcelona

Η διαχείριση ενός εστιατορίου με επιτυχία αποτελεί πρόκληση λόγω της πολυπλοκότητάς του. Η επιτυχημένη διαχείριση ενός εστιατορίου συνεπάγεται περισσότερο από το να προσφ ... [+]

Η διαχείριση ενός εστιατορίου με επιτυχία αποτελεί πρόκληση λόγω της πολυπλοκότητάς του. Η επιτυχημένη διαχείριση ενός εστιατορίου συνεπάγεται περισσότερο από το να προσφέρει ένα ισορροπημένο μενού σχεδιασμένο να παράγει έσοδα. Η διαχείριση ενός εστιατορίου διαδραματίζει έναν ορισμένο αριθμό παραγόντων: την ικανότητα να διαμορφώνει μια σχέση με τους πελάτες, την αναζήτηση σε επιχειρήσεις σε ψηφιακά μέσα, την ικανότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στη ζήτηση, να διαμορφώνει σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και να είναι σε θέση να χειρίζονται προμηθευτές είναι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη διαχείριση ενός εστιατορίου.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά