Don Quijote Spanish Language Learning

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τα ισπανικά σχολεία του don Quijote

ο don Quijote ιδρύθηκε το 1986 ως πρακτορείο ταξιδίων ξένων γλωσσών που εκπροσωπεί ισπανικές σχολές γλώσσας. Η αφοσίωση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα τροφοδότησε την ταχεία ανάπτυξή της και κερδίσαμε γρήγορα τη φήμη της για την καινοτομία, την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και την αριστεία. Το 1989, ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτικά μαθήματα ισπανικής γλώσσας, ξεκινήσαμε να καλωσορίζουμε τους μαθητές στο πρώτο σχολείο Don Quijote στη Σαλαμάνκα. Από την ίδρυσή μας, έχουμε μεγαλώσει σε επτά εταιρικές τοποθεσίες στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική και ένα δίκτυο περισσότερων από 30 σχολείων εταίρων, κυρίως μέσω της σύστασης περισσότερων από 150.000 ικανοποιημένων φοιτητών.

Στο Don Quijote, οι λέξεις-κλειδιά μας είναι η ποιότητα, η καινοτομία και η εταιρική σχέση. Παρόλο που συνεχίζουμε να ηγούμε - στους ακαδημαϊκούς, την αξία και την καινοτομία - αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να πάρουμε την ποιότητα των μαθημάτων και των υπηρεσιών μας στους σπουδαστές μας στο επόμενο επίπεδο.

10 λόγοι για να σπουδάσουν ισπανικά με τον don Quijote

1. Αποδεδειγμένη εμπειρία

Πάνω από 30 χρόνια έχουμε διδάξει ισπανικά σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο φοιτητές παγκοσμίως. Έχουμε δει τους μαθητές μας να κερδίζουν σταδιακά την εμπιστοσύνη και την ικανότητα, καθώς εφαρμόζουν τις νέες γλωσσικές δεξιότητές τους στις καθημερινές καταστάσεις και το επαγγελματικό περιβάλλον. Η αποδεδειγμένη, πρακτική μεθοδολογία μας εγγυάται ότι θα μάθετε να επικοινωνείτε στα ισπανικά γρήγορα και εύκολα μέσω της πρακτικής και της συνεχούς αλληλεπίδρασης.

2. Ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον

Το μοναδικό μαθησιακό μας περιβάλλον συνεχώς επαναπροσδιορίζει τον τρόπο διδασκαλίας των Ισπανών. Σας προετοιμάζουμε για την επιτυχία, ενθαρρύνοντάς σας να αναπτύξετε τις γλωσσικές σας δυνατότητες τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη.

3. Εξατομικευμένη προσέγγιση φοιτητών

Παίρνουμε μια εξατομικευμένη και μαθητευόμενη προσέγγιση στη διδασκαλία σε ποιοι καθηγητές και μαθητές συμμετέχουν ενεργά στην εκπαιδευτική εμπειρία. Θα συμμετάσχετε σε μια υποστηρικτική κοινότητα που εκτιμά την μοναδικότητά σας και θα σας καθοδηγήσει καθώς διαμορφώνετε το ταξίδι της γλώσσας σας.

4. Κορυφαίες εγκαταστάσεις

Όλα τα σχολεία μας είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε ιστορικές γειτονιές, εύκολα προσβάσιμα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και εξοπλισμένα με κλιματισμό, πρόσβαση Wi-Fi, την πιο σύγχρονη τεχνολογία και όλα όσα χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τη μαθησιακή εμπειρία σας αξέχαστη.

5. 24-7-365 Μάθηση

Πριν και μετά τη διαμονή σας μαζί μας, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας 24-7-365. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μάθησή σας πριν την άφιξή σας ή να λάβετε μαθήματα επανεκπαίδευσης μετά την αποχώρησή σας, με το online σχολείο του Don Quijote. Θα έχετε πρόσβαση σε μητρική τους καθηγητές μαζί με ψηφιακά εγχειρίδια και εφαρμογές, κάθε μέρα, ανά πάσα στιγμή.

6. Εκπαίδευση υψηλής ποιότητας

Ο Don Quijote αναγνωρίζεται διεθνώς για την υψηλής ποιότητας γλωσσική του εκπαίδευση. Η σχολή μας αποτελείται από άριστους και έμπειρους ακαδημαϊκούς επαγγελματίες. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μας είναι προσιτοί σε εσάς. Θα έχετε καθημερινή επικοινωνία με τους δασκάλους σας, οι οποίοι σας υποστηρίζουν με τακτικά σχόλια και οδηγίες.

7. Υψηλό ποσοστό επίσημων εξετάσεων

Η διδακτική μας μεθοδολογία είναι τόσο μοναδική και αποτελεσματική ώστε σχεδόν όλοι οι μαθητές μας να περάσουν τις επίσημες εξετάσεις DELE. Αυτό σημαίνει ότι εάν μελετήσετε ισπανικά μαζί μας, η επιτυχία σας είναι σχεδόν εγγυημένη!

8. Μια πραγματικά διεθνής εμπειρία

Μοιραστείτε το ταξίδι της γλώσσας σας με φίλους από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο τα σχολεία μας φιλοξενούν πάνω από 25.000 μαθητές όλων των ηλικιών από περισσότερες από 85 χώρες. Το διαφορετικό φοιτητικό σώμα μας προσφέρει μια μεγάλη διεθνή προοπτική. Γνωρίστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

9. 32 ξεχωριστές πολιτιστικές εμπειρίες

Έχουμε επιλέξει προσεκτικά 32 ξεχωριστές πολιτιστικές εμπειρίες σε 13 ισπανόφωνες χώρες που θα σας επιτρέψουν να εμβαθύνετε πλήρως στην ισπανική γλώσσα και τον ισπανικό πολιτισμό. Από την Ισπανία μέχρι τη Λατινική Αμερική, επιλέξτε την πολιτιστική βύθιση που σας ταιριάζει καλύτερα.

10. Ικανοποίηση 100%

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι περισσότεροι φοιτητές έρχονται σε μας μέσω προσωπικών παραπομπών από ό, τι μέσω οποιασδήποτε άλλης πηγής και ότι το 35% των μαθητών μας επιστρέφουν για να μελετήσουν μαζί μας ξανά!

Μας αρέσει να καλωσορίζουμε πίσω τους μαθητές μας.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη